Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30346 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
"de mint tudjuk a fizetös játékosok nem éveznek elönyt"

Ugyan, ez csak összeesküvés elmélet, soha fel se merült bennem az ilyesmi... :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Dewri által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30350 Írta: Wiggin
Wiggin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pearl Harbor harmadik felvonását akarnám teljesíteni.
A mérgesítő az, hogy mindig csak egy feltétel hiányzik :(
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30354 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó ideig vásárolgattam prémfiókot,de copóroller ott is előfordult.:) nyár óta nincs ,a statixtikámon nem látszik:)(nem faxmutogatás,csak nem így néz ki egy prémnélküli szivatása :) )Amúgy meg lassan annyi mindent manipulál a wg (személyre szabottan :) ),hogy a sok szabotálásra már nagyobb stáb kell,mint a fejlesztésekre :) Nem kötözködni akarok,csak a prémes dolog mindkét oldalát láttam(van,nincs) és az szerintem nincs buherálva.

Pl ma én is szabotáltam Onedin kapitány,és Szete bátyó csatáit,mégis többet nyertünk,mint buktunk. :lol: Máskor ha olyan lámákkal találkozok,mint amilyen a ma voltam,simán reportolom őket...magamat nem tudtam :unsure: :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 5 hónapja #30356 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: Jó ideig vásárolgattam prémfiókot,de copóroller ott is előfordult.:) nyár óta nincs ,a statixtikámon nem látszik:)(nem faxmutogatás,csak nem így néz ki egy prémnélküli szivatása :) )Amúgy meg lassan annyi mindent manipulál a wg (személyre szabottan :) ),hogy a sok szabotálásra már nagyobb stáb kell,mint a fejlesztésekre :) Nem kötözködni akarok,csak a prémes dolog mindkét oldalát láttam(van,nincs) és az szerintem nincs buherálva.

Pl ma én is szabotáltam Onedin kapitány,és Szete bátyó csatáit,mégis többet nyertünk,mint buktunk. :lol: Máskor ha olyan lámákkal találkozok,mint amilyen a ma voltam,simán reportolom őket...magamat nem tudtam :unsure: :lol:

Nem szabotáltál semmit,én sem vagyok nagy játékos.Ha úgy tudnék ahogy szeretek,akkor az lennék....Sokat számít az ha tudod hogy 2 társad legalább 1 irányba megy veled,és nem hagy a xa....ban.Ez a nyerés egyik titka...Nekem szokott prémiumom lenni,de mondhat bárki bármit,ez nem garantál több győzelmet,és okosabb játékosokat....Aki nem hiszi vegyen pár naposat,az nem drága,és meg győződhet róla maga is....

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30366 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta: "de mint tudjuk a fizetös játékosok nem éveznek elönyt"

Ugyan, ez csak összeesküvés elmélet, soha fel se merült bennem az ilyesmi... :lol:

én se hiszek ilyesmiben

a Hieitöl van a vágás.
De lehet csak én vagyok enyire szar.Nem egy csatában csak 10k sebzés de sose voltam utolso mondjuk elsö sem.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 5 hónapja #30369 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: sose voltam utolso mondjuk elsö sem.

akkor mégiscsak van valami ebben a prem dologban, mert nekem van premem, es ebben a 4 csataban is szepen adta az első helyet... mind ma esti egyébként..

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.