Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem szabotáltál semmit,én sem vagyok nagy játékos.Ha úgy tudnék ahogy szeretek,akkor az lennék....Sokat számít az ha tudod hogy 2 társad legalább 1 irányba megy veled,és nem hagy a xa....ban.Ez a nyerés egyik titka...Nekem szokott prémiumom lenni,de mondhat bárki bármit,ez nem garantál több győzelmet,és okosabb játékosokat....Aki nem hiszi vegyen pár naposat,az nem drága,és meg győződhet róla maga is....sgt_dog írta: Jó ideig vásárolgattam prémfiókot,de copóroller ott is előfordult.
nyár óta nincs ,a statixtikámon nem látszik:)(nem faxmutogatás,csak nem így néz ki egy prémnélküli szivatása
)Amúgy meg lassan annyi mindent manipulál a wg (személyre szabottan
),hogy a sok szabotálásra már nagyobb stáb kell,mint a fejlesztésekre
Nem kötözködni akarok,csak a prémes dolog mindkét oldalát láttam(van,nincs) és az szerintem nincs buherálva.
Pl ma én is szabotáltam Onedin kapitány,és Szete bátyó csatáit,mégis többet nyertünk,mint buktunk.Máskor ha olyan lámákkal találkozok,mint amilyen a ma voltam,simán reportolom őket...magamat nem tudtam
![]()
én se hiszek ilyesmibenDewri írta: "de mint tudjuk a fizetös játékosok nem éveznek elönyt"
Ugyan, ez csak összeesküvés elmélet, soha fel se merült bennem az ilyesmi...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.