Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30334 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai nap igazi klasszikus wargaming vasárnap: 80%-ban +2 tieres MM, 90%-ban nálunk idióták/szemben pro csapatok.

Természetesen az előre programozott 1020 sebzés (mindegy mire, mindegy honnan, akkor is pontosan 1020...) minden harmadik salvoban ott van. Cleveland-et támadni csatahajóval értelmetlen, mert szétszed, Kutuzov szintén. Rombolót 5 km-ről nem lehet eltalálni, 80 hp-s, a másodlagos még csak rá se lő, mert minek. Persze ha én vagyok rombolóval, mindenki mindennel eltalál és a másodlagosok is lebontanak... 60ezer tonnás csatahajó a nyílt vízen, szép tiszta időben ELTŰNIK, a Bermuda háromszög tanulhatna új trükköket ettől a játéktól... Vicc...

Az is érdekes, hogy én pl a Fusoval soha nem kapok olyan MM-et, hogy szemben tier4-5. Ellenben olyan sűrűn van, hogy tier7-8. Nyilván ha lesz tier8 hajóm, akkor sem tier6 lesz szemben, hanem majd tier10...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Dewri által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30339 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta: A mai nap igazi klasszikus wargaming vasárnap: 80%-ban +2 tieres MM, 90%-ban nálunk idióták/szemben pro csapatok.

Természetesen az előre programozott 1020 sebzés (mindegy mire, mindegy honnan, akkor is pontosan 1020...) minden harmadik salvoban ott van. Cleveland-et támadni csatahajóval értelmetlen, mert szétszed, Kutuzov szintén. Rombolót 5 km-ről nem lehet eltalálni, 80 hp-s, a másodlagos még csak rá se lő, mert minek. Persze ha én vagyok rombolóval, mindenki mindennel eltalál és a másodlagosok is lebontanak... 60ezer tonnás csatahajó a nyílt vízen, szép tiszta időben ELTŰNIK, a Bermuda háromszög tanulhatna új trükköket ettől a játéktól... Vicc...

Az is érdekes, hogy én pl a Fusoval soha nem kapok olyan MM-et, hogy szemben tier4-5. Ellenben olyan sűrűn van, hogy tier7-8. Nyilván ha lesz tier8 hajóm, akkor sem tier6 lesz szemben, hanem majd tier10...

A beállításoknál ki van pipálva a "good battle" opció? :woohoo: :woohoo: :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30340 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem feltétlenül, attól függ hogy egy időben milyen tierü hajó van jelentősen több. Ha 8as van, a 6osokat feldobja 8ba, de a 8asok főleg saját tierjükben fognak menni. mikor több van 10es, akkor a 8asok sokat mennek 10be. Ha sok a 6os, nem fog gyakran feltenni 8ba, ez csak ettől függ hidd el ;)

Az 1020 meg az overpent jelenti, vagyis a lövedék áthaladt a túl puha célponton, nem akadt, robbant el benne, s igy csak a minimálisat sebezte. (vagyis a gyujtó nem tudott aktiválódni a hajótestben). Középre kell találni a kazánházba, nem a hajóorrt kell lőni :evil: :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Flaged

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30341 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Duma.4-8.ig 60-80%-ban tier+2-be és vagy a balfaszok közé rak.Elöfizetés nélkül de mint tudjuk a fizetös játékosok nem éveznek elönytnem a faszt nem.Más.
érdekes itt is 4-edik voltam

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 5 hónapja #30342 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az első Kraken Yamatoval.Gyanítom hogy nem is fog sűrűn előfordulni,10-ben már nem egyszerű....Természetesen vereség.....
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #30343 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
azért is várom már az első T10-es hajómat, ott nem lesz +tier :D
egyébként már az Iowával is eltölt sokszor az érzés, hogy jó ez a vas alattam, csak rajtam (és of course a csapaton) múlik, hogy mi lesz az eredmény.

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.