Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30405 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól van, véletlen bemegyek amagival egy csatába, azt hittem másik hajó van kijelölve. Nyomogattam az escet, hogy kilépjen, de bedobott....

.... volna, de 5x kivágott a betöltő képernyőhöz -.-"

5. próbálkozás után feladtam és bezártam, most megvárom, hogy véget érjen a csata, mert úgyse tudok semmit se tenni. Legalább kiírná ilyenkor mi a baja, de a mappájában sincs semmi...

Jól van, Yamatoval meg semmit se találok el, be van kapcsolva, hogy legyek a top 7-ben 7x, első kör volt yamato, természetesen félre lövök, misselek, 49k sebzéssel zárom top tieresként a kört, csak a hp-m 90%-a eltünt, mer a felét leszedte a 500 méterről felspotolodott shimakaze torpedók, a maradékot meg 2 cirkáló + yamato lefaragta (közel 500 méterről láttam a torpedókat, az hogy hamarabb kellene nem tudom, nálam a gép gyengesége miatt elő szokott fordulni, hogy egyes hajók fél pillanatig látszódnak egyáltalán a képernyőn, míg minimapon tovább vannak, emiatt használok pl minimap módot, hogy kiírja ki van ott egyáltalán, ha nem látom
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30407 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap volt egy.

Amúgy a mai nap teljesen kész volt, akkor adtam fel, amikor NC-vel 9 percet töltöttem el egy csatában és komoly 9000 sebzésem volt.

Több
8 éve 5 hónapja #30408 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Két vereség Friedrich Der Grösse-vel,idiótábbnál idiótább csapatagokkal :(
Én foglalok szigetek között egy batár 9-es csatahajóval,biztos ez a feladata egy BB-nek... :(

Gondolom itt azt értékelte a játék,hogy szembe szálltam egy az egyben egy Grossen Kurfürst-el... :unsure:

És hogy nem süllyedt el,pedig kapott rendesen... :whistle:
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30410 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
JÓl van, belépek másodjára, megyek 3 csatát, majd hatsuharuval MEGINT KIVÁG a kliens a francba és nem tölt be, egyszer láttam a csapatot a minimapon, de addig se jut el. Belogoláskor meg eltelik pár másodperc, míg elkezd valamit egyáltalán csinálni.
Jó, hogy ilyenkor credit is megy, xp se jön, ha nyerünk akkor meg a szorzó is kuka.

Több
8 éve 5 hónapja #30414 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
A patch óta nálam is előfordul ez. Vagy be sem tölt, vagy kivág, pedig a nettel tudtommal semmi baj sincs.

Több
8 éve 5 hónapja #30419 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai után elmehet a jó édesanyjába a tisztelt WG manipulált RNG... :angry:
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.