Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30457 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

igen ez egy jo játék

21 találat 12k sebzés

ez azért jol esett a Nagy Mo ment a viz alá :evil: (ne zavarjon senkit a képen láthato 190 találat az a gyorsitás miatt van)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30489 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na ezért ez már tényleg több a soknál. Bismark -al meg salvozom az általam egyik legjobban gyűlölt hajót a Zao -t és persze hihetetlen sebzésre lettem figyelmes !!! :woohoo:

Fordított esetben mikor én vagyok cirkálóval engem folyton szét citadelláznak. Itt meg adott 5 találatból egy minimum 1160 as dmg -et. VICC KATEGÓRIA !!!
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30490 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jahj anyám.. ekkora fogyatékosokat..
Most volt meg az első csatám ma, természetesen bukó, mivel az ostoba marhák mind elindultak utánunk csapatban az ellenség bázisa felé. Én az elsők között voltam, és hiába írogattam a hátsóknak, hogy menjenek már vissza a bázisra, mivel egy romboló elment a pálya szélén, és elkezdte befoglalni, cseszett rá az összes kretén. De még akkor se fordultak vissza, mikor már a fél csapat könyörgött a chatben, hogy védjék azt a rohadt bázist, úgyhogy sima vereség pár perc alatt, alig vesztettünk hajókat, meg persze sebezni se lehetett, szóval üdv néked 300xp.. hihetetlen

szerk: közben a második csata már jobb volt, csak ott meg az ellenteam volt nagyon amatőr, úgyhogy túl hamar nulláztuk őket, csak két cirkálót tudott megenni a könig reggelire :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja chapo990 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 5 hónapja #30494 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

chapo990 írta: Jahj anyám.. ekkora fogyatékosokat..
Most volt meg az első csatám ma, természetesen bukó, mivel az ostoba marhák mind elindultak utánunk csapatban az ellenség bázisa felé. Én az elsők között voltam, és hiába írogattam a hátsóknak, hogy menjenek már vissza a bázisra, mivel egy romboló elment a pálya szélén, és elkezdte befoglalni, cseszett rá az összes kretén. De még akkor se fordultak vissza, mikor már a fél csapat könyörgött a chatben, hogy védjén azt a rohadt bázist, úgyhogy sima vereség pár perc alatt, alig vesztettünk hajókat, meg persze sebezni se lehetett, szóval üdv néked 300xp.. hihetetlen

szerk: közben a második csata már jobb volt, csak ott meg az ellenteam volt nagyon amatőr, úgyhogy túl hamar nulláztuk őket, csak két cirkálót tudott megenni a könig reggelire :)

Így már én is jártam párszor... :)

Több
8 éve 5 hónapja #30495 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap es ma nem megy a duplazas, extrem szopo agra kerultem. Ki vagyok egve, nem, nem es nem. A Bayern es a Hatsu nagy nehezen meglett, de a Hipper... Neha legszivesebben azonnal eladnam. Az az a hajo, amivel joforman keptelenseg eldonteni egy csatat, mig a Tirpitz-cel meg ha ki is kapunk azert lehet randalirozni egy nagyot. Olyan hajokkal megyek, amivel nem kene illetve ha mar elkezdtem muszaj atesnem rajtuk. Borzalom. Ugy erzem nekem talan a csatahajok fekszenek a legjobban, a cirkalok meg legkevesbe.

Több
8 éve 5 hónapja #30499 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

chapo990 írta: Jahj anyám.. ekkora fogyatékosokat..
Most volt meg az első csatám ma, természetesen bukó, mivel az ostoba marhák mind elindultak utánunk csapatban az ellenség bázisa felé. Én az elsők között voltam, és hiába írogattam a hátsóknak, hogy menjenek már vissza a bázisra, mivel egy romboló elment a pálya szélén, és elkezdte befoglalni, cseszett rá az összes kretén. De még akkor se fordultak vissza, mikor már a fél csapat könyörgött a chatben, hogy védjék azt a rohadt bázist, úgyhogy sima vereség pár perc alatt, alig vesztettünk hajókat, meg persze sebezni se lehetett, szóval üdv néked 300xp.. hihetetlen

Csak neked,nézd meg mit csináltam most!!!Egyedül voltam már csak a csapatból,az ellenfélnél 7-en!!!Be foglaltam előttük,ez nagy cumi volt!!! :woohoo:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.509 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.