- Köszönetek: 342
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Így már én is jártam párszor...chapo990 írta: Jahj anyám.. ekkora fogyatékosokat..
Most volt meg az első csatám ma, természetesen bukó, mivel az ostoba marhák mind elindultak utánunk csapatban az ellenség bázisa felé. Én az elsők között voltam, és hiába írogattam a hátsóknak, hogy menjenek már vissza a bázisra, mivel egy romboló elment a pálya szélén, és elkezdte befoglalni, cseszett rá az összes kretén. De még akkor se fordultak vissza, mikor már a fél csapat könyörgött a chatben, hogy védjén azt a rohadt bázist, úgyhogy sima vereség pár perc alatt, alig vesztettünk hajókat, meg persze sebezni se lehetett, szóval üdv néked 300xp.. hihetetlen
szerk: közben a második csata már jobb volt, csak ott meg az ellenteam volt nagyon amatőr, úgyhogy túl hamar nulláztuk őket, csak két cirkálót tudott megenni a könig reggelire
Csak neked,nézd meg mit csináltam most!!!Egyedül voltam már csak a csapatból,az ellenfélnél 7-en!!!Be foglaltam előttük,ez nagy cumi volt!!!chapo990 írta: Jahj anyám.. ekkora fogyatékosokat..
Most volt meg az első csatám ma, természetesen bukó, mivel az ostoba marhák mind elindultak utánunk csapatban az ellenség bázisa felé. Én az elsők között voltam, és hiába írogattam a hátsóknak, hogy menjenek már vissza a bázisra, mivel egy romboló elment a pálya szélén, és elkezdte befoglalni, cseszett rá az összes kretén. De még akkor se fordultak vissza, mikor már a fél csapat könyörgött a chatben, hogy védjék azt a rohadt bázist, úgyhogy sima vereség pár perc alatt, alig vesztettünk hajókat, meg persze sebezni se lehetett, szóval üdv néked 300xp.. hihetetlen
szerk: közben a második csata már jobb volt, csak ott meg az ellenteam volt nagyon amatőr, úgyhogy túl hamar nulláztuk őket, csak két cirkálót tudott megenni a könig reggelire
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.