- Köszönetek: 420
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem volt feltétlenül hülye,csak lehet hogy berágott,mert megunta a tehetetlenséget.Én is szoktam ilyet.....ésÉn is úgy járok mint a Yamato,de az ilyen csatákon jobb is hamarabb túl lenni. De az írásod elejével egyetértek...Justice írta: A múltkori negatív sorozatom után szinte 3 napja csak nyerek.
Amúgy az előzőekhez:
Szerintem a +2 tier különbség főleg t6-ig zavaró, engem ha 7-essel vagy 8-assal megyek egyáltalán nem zavar a t9-t10 hajó, szerintem nincs is olyan hatalmas különbség közöttük, a lőtáv meg elég már mindenre. (Érdekes módon a t8 Takao a maga szerény 15.8 km-vel elég jól muzsikál, pedig azt hittem simán boxzsák leszek a csatákban)
Ami sokkal jobban dühít az az egyre több balf.sz, aki nem vállal kockázatot, kivonja magát az ütközetből, majd anyázik amikor egyedül marad és túlerő van vele szemben. Csapatonként elég egy-két ilyen (főleg a csatahajó kapitányok ilyen nyámnyilák, de újabban feltűntek a csatahajók vonala mögött csónakázó dd-k is) és szinte tuti bukó, ha legalább egy hajó nem teljesít erőn felül, de néha az sem elég. Valamilyen módon szankcionálnám a beszariságot (pl. ha mondjuk a 8. perc után a meccs végéig vagy süllyedésig nem érint valaki foglaló kört, akkor -50% kredit vagy ilyesmi)
Múltkor volt egy csatám amiben annyira beszari DD-k voltak, hogy egy Jamato ment előre spotolni, aki simán úgy lett First Blood, hogy lényegében senkit sem spotolt fel... (ettől még jó nagy hülye volt)
SeahawkHUN írta: ...Szeretem mikor a 8as Lexi találkozik a 9-10 es csak papíron létező/létezett hajókkal és értelmetlen bárminemű támadási kísérlet a falkába verődött maxra húzott légvédelemmel szemben.
SeahawkHUN írta: Nem tudom mi kellene ahhoz ,hogy a WG megértse ,hogy a 2 tier kibaszott sok.
SeahawkHUN írta: Jó ez a játék! Jó!...
Szete58 írta: Amúgy meg ez a két tier nem +2, hanem -1 és +1, ne feledd. Ha t6-ossal vagy, ne a t8-asokkal huzakodj, csak ha nagyon muszáj, vannak ott mások is.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.