Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30680 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó ez a játék! Jó!...

Fiktív hajók fiktív légvédelme pusztítja a 9-10 tier gépeit. Szeretem azt is mikor a 6os tiert a 8as légvédelemmel rakja össze. Mikor csak 30+ gépem van összesen. Szeretem mikor a 8as Lexi találkozik a 9-10 es csak papíron létező/létezett hajókkal és értelmetlen bárminemű támadási kísérlet a falkába verődött maxra húzott légvédelemmel szemben.
Nem tudom mi kellene ahhoz ,hogy a WG megértse ,hogy a 2 tier kibaszott sok. És nem csak CVnél...
Menjünk csatahajóval: Nincs elég lőtávom és elég armorom a 2vel magasabbak ellen de ha ez nem elég a cv még minket fog basztatni mert kicsik vagyunk kis AA defel.
Menjünk DDvel: Nincs elég torpedó range és torpedó sebesség vagy normális ágyúk a 2vel nagyobbak ellen ha mégis eltakar a füst akkor persze jön a szonár. És az a nagyon fasza láthatósági rendszer amit minden wg-s meg tud magyarázni bár azt nehéz ,hogy a Leander 7,7nél válik csak láthatóvá és 7,8 nál miért nem pedig egy kva cirkáló.
Menjünk cirkálóval: 200+ találat esetén 60-70k sebzés 10+ gyújtással de ne mutasd az oldalad semmi nagynak mert elkeni a szádat egy salvoból ( Lásd az alábbi képen ) Ha német vagy a motor 2 találatonként 1x bedöglik.
Szeretlek WG! Szeretlek MM!...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30684 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mára ennyit a WG manipulált csaló RNG-ről. 4 napja csak úgy lehet kezdeni min. 4 vereséggel. Tudom ez csak a véletlen. 4 napig persze sosem lehet kezdeni pl 4 győzelemmel? De tényleg véletlenszerű és nem manipulált ez a játék. Persze én mindent elhiszek. Kösz WG... :(

Több
8 éve 5 hónapja #30688 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
A múltkori negatív sorozatom után szinte 3 napja csak nyerek. :silly:

Amúgy az előzőekhez:
Szerintem a +2 tier különbség főleg t6-ig zavaró, engem ha 7-essel vagy 8-assal megyek egyáltalán nem zavar a t9-t10 hajó, szerintem nincs is olyan hatalmas különbség közöttük, a lőtáv meg elég már mindenre. (Érdekes módon a t8 Takao a maga szerény 15.8 km-vel elég jól muzsikál, pedig azt hittem simán boxzsák leszek a csatákban)
Ami sokkal jobban dühít az az egyre több balf.sz, aki nem vállal kockázatot, kivonja magát az ütközetből, majd anyázik amikor egyedül marad és túlerő van vele szemben. Csapatonként elég egy-két ilyen (főleg a csatahajó kapitányok ilyen nyámnyilák, de újabban feltűntek a csatahajók vonala mögött csónakázó dd-k is) és szinte tuti bukó, ha legalább egy hajó nem teljesít erőn felül, de néha az sem elég. Valamilyen módon szankcionálnám a beszariságot (pl. ha mondjuk a 8. perc után a meccs végéig vagy süllyedésig nem érint valaki foglaló kört, akkor -50% kredit vagy ilyesmi)
Múltkor volt egy csatám amiben annyira beszari DD-k voltak, hogy egy Jamato ment előre spotolni, aki simán úgy lett First Blood, hogy lényegében senkit sem spotolt fel... (ettől még jó nagy hülye volt)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30690 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: A múltkori negatív sorozatom után szinte 3 napja csak nyerek. :silly:

Amúgy az előzőekhez:
Szerintem a +2 tier különbség főleg t6-ig zavaró, engem ha 7-essel vagy 8-assal megyek egyáltalán nem zavar a t9-t10 hajó, szerintem nincs is olyan hatalmas különbség közöttük, a lőtáv meg elég már mindenre. (Érdekes módon a t8 Takao a maga szerény 15.8 km-vel elég jól muzsikál, pedig azt hittem simán boxzsák leszek a csatákban)
Ami sokkal jobban dühít az az egyre több balf.sz, aki nem vállal kockázatot, kivonja magát az ütközetből, majd anyázik amikor egyedül marad és túlerő van vele szemben. Csapatonként elég egy-két ilyen (főleg a csatahajó kapitányok ilyen nyámnyilák, de újabban feltűntek a csatahajók vonala mögött csónakázó dd-k is) és szinte tuti bukó, ha legalább egy hajó nem teljesít erőn felül, de néha az sem elég. Valamilyen módon szankcionálnám a beszariságot (pl. ha mondjuk a 8. perc után a meccs végéig vagy süllyedésig nem érint valaki foglaló kört, akkor -50% kredit vagy ilyesmi)
Múltkor volt egy csatám amiben annyira beszari DD-k voltak, hogy egy Jamato ment előre spotolni, aki simán úgy lett First Blood, hogy lényegében senkit sem spotolt fel... (ettől még jó nagy hülye volt)

Nem volt feltétlenül hülye,csak lehet hogy berágott,mert megunta a tehetetlenséget.Én is szoktam ilyet.....ésÉn is úgy járok mint a Yamato,de az ilyen csatákon jobb is hamarabb túl lenni. De az írásod elejével egyetértek...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30692 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

SeahawkHUN írta: ...Szeretem mikor a 8as Lexi találkozik a 9-10 es csak papíron létező/létezett hajókkal és értelmetlen bárminemű támadási kísérlet a falkába verődött maxra húzott légvédelemmel szemben.

Azért a t9-10-es hajók jó része létezett, sőt közülük több ma is létezik – ha múzeumhajóként is.

Falkába verődött hajókonvojjal szemben valóban értelmetlen támadni a Lexington gépeivel... ilyenkor várni kell, felderíteni, fel-alá röptetni a kötelékeket a saját cirkálók és csatahajók fölött, között, védelmében, és/vagy elmenni többnyire valamelyik szélen az ellen hordozójáért... ha pedig a saját csapat megbontja az ellen konvoját, egy koncentrált csapást a Lexington támadó setupjától még egy magányosan kolbászoló tízes csatahajó sem biztos, hogy túlél... ha pedig mégis, nagy esélye van arra, hogy miközben kénytelen kifordulni a torpedókból, éppen belemanőverezi magát a saját hajóink össztüzébe...

SeahawkHUN írta: Nem tudom mi kellene ahhoz ,hogy a WG megértse ,hogy a 2 tier kibaszott sok.

Nem az. Hatos tierként nyolcasok közt talán – bár a Bayernt ott sem becsülném le –, hetesként kilencesek ellen megint talán – bár ott meg a Coloradó tud azért kemény pofonokat osztani még az Iowának is (ma kaptam belőle délelőtt) –, de a nyolcasokkal a tízesek ellenében azért már lehet alkotni. Nem könnyű, de mi az?

Amúgy meg ez a két tier nem +2, hanem -1 és +1, ne feledd. Ha t6-ossal vagy, ne a t8-asokkal huzakodj, csak ha nagyon muszáj, vannak ott mások is.

SeahawkHUN írta: Jó ez a játék! Jó!...

...és tényleg! :) :cheer: :lol: :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SeahawkHUN

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30694 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Amúgy meg ez a két tier nem +2, hanem -1 és +1, ne feledd. Ha t6-ossal vagy, ne a t8-asokkal huzakodj, csak ha nagyon muszáj, vannak ott mások is.

Igen, csak a csatában nemigen lehet megválogatni az ellenfelet. És természetesen a nyolcasok alapból a hatosra mennek, hiszen azt könnyű leszedni. Fusoval volt olyan köröm, hogy 3 Bismarck jött rám. Mindegyik gyorsabb is, nem volt nehéz utolérniük... Én hiába keresem a hatosokat ilyenkor...

Olyan kör is volt, mikor tier6 szakaszban mindenki nyolcas (illetve pár hetes) volt szemben, meg szintén 2 db hatos. Ez egyáltalán nem normális MM...

Majd kíváncsi leszek, ha egyszer elérek tier8-ba, hogy hányszor jönnek szembe tier6 hajók. Gyanítom nem sokszor fognak... "Véletlenül"...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Dewri által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.486 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.