Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30742 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Flaged írta: Már bocsánat,de nem gondolom,hogy ezért mi vagyunk a hibásak.Nem mi kértük,hogy ilyen mm-be rakjanak minket.Nehogy már nekem kelljen még azzal is foglalkozni,hogy ha szakaszba megyünk,akkor ki milyen hajóval mehet. Olyan dologért jelentenek fel,amiről nem én tehetek?Ez qrvára nincs így rendben emberek!Erről csak is egyedül a wg.tehet.Senki más.Ugyan is rosszak a szabályok.Ha a wg úgy generálná az mm-ket,hogy max egy tier eltérés lehet,akkor nem fordulhatna ilyesmi elő.Ha nincs a szakasz tiernek megfelelő mm,akkor max tovább várakoztat ,míg nem talál megfelelő hajókat hozzánk vagy míg meg nem unom a várakozást és ki nem lépek.Ha meg nincs a tierünknek megfelelő hajó a szerveren,arról meg megint nem mi tehetünk.Vagy akkor legyen az,hogy szakaszban csak ugyanolyan tierben lehet menni.Egyből nem lenne ilyen probléma.Én ezt így gondolom.És,ha feljelentenek,akkor mi van?Mi lesz a bünti?Bannolnak?
.

Sajnos az MM úgy lett megoldva, hogy a szakaszban a legmagasabb szintű hajó alapján fog berakni. Abban egyetértek, hogy ez nem jó így, de a WG így határozott (valami okból kifolyólag) és ezt kénytelenek vagyunk tudomásul venni. Szerintem is megoldhatnák, hogy T5-T6 szakasznál keressenek egy 5-6-os meccset a számotokra (amikor csúcsidőben sok a játékos, akkor tuti találna olyat) de valamiért ezt nem akarják megcsinálni.

Ahogy a kollégák is mondták itt korábban a WOT-ban is hasonlóan van megoldva (ez alapján nekem úgy tűnik az MM "motor" szempontjából lehet valami probléma) Sok szónak is egy a vége, ha nem akarsz hasonló helyzetbe keveredni, ugyanabból a Tier-ből válasszatok hajókat szakaszozásnál!

Feljelentés: itt ne valami súlyos dologra gondolj! Gyakorlatilag arról van szó, hogy a csapattársaidat bosszantani fogja a tény, hogy az alacsony Tier-ű hajó behozásával rontjátok a nyerési esélyeket, ezért a felhasználólistában nyomnak egy jobb egérgombot a neveteken, és küldenek egy "report"-ot. Ennek a gyakorlatban semmi jelentősége.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30745 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nos hogy a szakaszokat nagyobb tierbe pakolja az teljesen rendben van. Elvben összedolgoztok és igy elönyt élveztek az ellenfelekel szemben ezt kompenzálandó magasabb tierbe pakol.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30747 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem a XXI. században ez nem jelenthet gondot a programozóknak.

Trollkodás!A mi esetünkben igaz ugyan,hogy vesztettünk,DE.A csapatból mi ketten maradtunk életben az ötös dd.kel a végjátékra.A szakasztársam 3, azaz három hajót szedett ki.Én is elhoztam jó pár ezer hp-t.Az ellennél 2 kevés hp-s csatahajó védte a bázisukat.Egymás mellett kavarogtak.Épp hogy nem mentek egymásnak. :) Kb.10 másodpercen múlott,hogy nem mi nyertünk.Ugyan is mindketten kiküldtük már a torpikat egy-egy hajóra.A becsapódás előtt pár másodperccel lejárt az idő.Mindkettő hajót telibe verte volna a salvo és nagy valószínűséggel mi nyerünk. :)

Mint fentebb írtam,a harmadik társunk azért jött hatossal,mert az volt a legkisebb hajója.A másik társunknak meg ötös volt a prém hajója.Hijján volt már a kreditnek és gyűjteni akart.
Előtte tier nyolcban mentünk néhányat és hát ugye a Bismarcknak van ám szervizköltsége.

Mondjuk vicces volt Minekazéval Tirpitzekre vadászni.Be is szedtek tőlünk pár torpit.Sőt,ha most így jobban belegondolok még ők voltak hátrányban.6 km detektálási távval és 8 km lőtávval, 68 csomós torpival az ötös dd azért tud kellemetlen perceket szerezni a hetes,nyolcas hajóknak is.

Az olyanokat is fel szokták jelenteni,akik idiótán játszanak és kinyiratják magukat értelmetlenül pár ezer sebzésért?Vagy akik direkt lopják a killt?Vagy EZEK nem számítanak trollkodásnak?

Ha meg semmi jelentősége a jelentgetésnek,akkor meg minek csinálják? :blink:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Flaged által.

Több
8 éve 5 hónapja #30749 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Porhintésnek... :whistle:

ne, akár egyet értünk mi a mmről meg egyéb szabályokról, akár nem, ami tény az az, h ezek az érvényesek. S ismerve a wgt, még sokáig ezek lesznek. Ergo, mi itt mind vitathatunk, csatában a szabályokhoz nekünk kell alkalmazkodni ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #30751 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Dühöngő
A 2 tier és az MM szerintem...
A 2 tier rendszer csak azért van ,hogy a várakozás ne legyen túl sok bár már annyian vagyunk ,hogy kb egyből berak és még 10 secet se kell várni sokszor. Bár a háborúban se kiegyenlítettek az erőviszonyok de ha leülök játszani én se szeretek kiégni 5 perc alatt...
Sajnos ha egy akkora közösség mint a WoT nem mondta meg a WG-nek ,hogy a 2 tier különbség sok akkor szerintem a WoWS közösség se váltja meg a világot. Amit elég szomorúnak tartok ,mert birka mód játszunk egy olyan rendszerben amiért a többség fizet és méghozzá súlyos tízezreket évente.
Sose értettem ezt a felfogást. Nem a játékosok vannak a WG-ért hanem fordítva. A WG játékok se azért ingyenesek ,hogy nekünk legyen jó! Ez egy beetetés csak. Előbb utóbb a többség igen is befizet azért ,hogy jó cuccai legyenek vagy prémium fiókja akár csak egy hónapra is. Szóval ezért nem kell kinyalni a WG seggét ,hogy egy játékot ingyen elénk tol mert pontosan tudja ,hogy etetni kell a disznót ha le akarja vágni!
Igen tudom. menjek mással játszani ha nem tetszik...Nem! Maga a játék szerintem alapvetően jó. Egy-egy csata után persze egészségesen kiakadunk és írogatunk a "Dühöngőbe".
Mivel nehéz lemodellezni az ilyen háborús szituációkat persze biztos kihívás elkészíteni is. Én sem tudnék sokkal jobbat de mindegy valamiképpen megoldották...
Az ilyen manipulált csatákban sem hiszek.
Szerintem 3 féle csata van.... Az alapból vesztes...az alapból nyertes...és ami befolyásolható. A harmadikból kva kevés van. Miért? Mert ez az MM úgy van összedobva ,hogy pont a játékos teljesítményt nem nézi. Ebből kifolyólag összerakja Pistikét , Marcikát és Lórikát + XYt egy csapatba. Hátuk mögött 3 hónap játékkal egy olyan csapat ellen amiben ott van 3 + X olyan srác aki kezdetek óta játszik és mondjuk csak funolni jött be tier 7be. Az ,hogy ki nyer egyértelmű innentől kezdve..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #30752 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Néha idegesítő, hogy amikor a legjobban benne van az ember a csatában, akkor jár le az idő, vagy a pontot éri el a csapat. Jellemzően akkor idegesít leginkább, mikor mi állunk nyerésre... :evil:

Tegnapi pontelérős pillanat, ahol ez volt az utolsó ellenfél és már csak párszáz méter hiányzott a rammoláshoz (és a negyedik kill-hez...), de így megmenekült:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SeahawkHUN

Oldalmegjelenítési idő: 0.437 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.