- Köszönetek: 127
Flaged írta: Már bocsánat,de nem gondolom,hogy ezért mi vagyunk a hibásak.Nem mi kértük,hogy ilyen mm-be rakjanak minket.Nehogy már nekem kelljen még azzal is foglalkozni,hogy ha szakaszba megyünk,akkor ki milyen hajóval mehet. Olyan dologért jelentenek fel,amiről nem én tehetek?Ez qrvára nincs így rendben emberek!Erről csak is egyedül a wg.tehet.Senki más.Ugyan is rosszak a szabályok.Ha a wg úgy generálná az mm-ket,hogy max egy tier eltérés lehet,akkor nem fordulhatna ilyesmi elő.Ha nincs a szakasz tiernek megfelelő mm,akkor max tovább várakoztat ,míg nem talál megfelelő hajókat hozzánk vagy míg meg nem unom a várakozást és ki nem lépek.Ha meg nincs a tierünknek megfelelő hajó a szerveren,arról meg megint nem mi tehetünk.Vagy akkor legyen az,hogy szakaszban csak ugyanolyan tierben lehet menni.Egyből nem lenne ilyen probléma.Én ezt így gondolom.És,ha feljelentenek,akkor mi van?Mi lesz a bünti?Bannolnak?
.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.