Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31109 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: Én januárig nem játszom, a téliszünet miatt annyi retardált barom van (és megsokszorozódott a prémes barmok száma magasabb tierben), hogy ma 3 csata után úgy döntöttem, hogy nem idegesítem magam.

Tier2-ben meg nyüzsögnek a teamkillerek, mert ott megveszik az új német rombolót, de fingjuk nincs mit kell csinálni. Most mentem egy kört, a csávó folyamatosan hátulról torpedózott akkor is ha ketten voltunk előtte, illetve simán belelőtte egy hatalmas szigetbe, mert mögötte volt az ellenfél. Ezek komolyan nem látnak??? Egy dolog, hogy nem tudja használni az x gombot, de azért egy szigeten gondolhatná, hogy nem megy át... Persze 5 évesen nyilván nem tervez ennyire előre...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31115 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
nincs teamspeakem, így sokra nem mennék vele.

MI A JÓ FRANCOT MŰVELNEK A CSATAPAIM FOLYAMAT?!

Egy győzelmem volt eddig, Gnei-jel. Eddig marha jó a winrate. SHirayutusnál vicc, hogy 7k sebzésem volt a csata felére, aztán 64k-ra első voltam csapatom belül -.-"
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31116 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: nincs teamspeakem, így sokra nem mennék vele.

A játékon belüli voice chat-et használjuk mi is szakaszozáshoz, ahhoz nem kell semmi, csak mikrofon persze... Jól működik, hallani egymást, és beállítható, hogy folyamatosan, vagy gombnyomásra működik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Dewri által.

Több
8 éve 4 hónapja #31117 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Mi a jó istent csináljak, hogy a most megvett Bismarckot leszorozzam?!

Gyere szakaszba? :)

Több
8 éve 4 hónapja #31120 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
8 éve 4 hónapja #31124 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem merek megszólalni XD A mikrofon nem tudom megy-e most, újraraktam 1 hónapja a gépet, de elvielg fent van a drivere (laptop mikrofon, gondolom a minőség is olyan, amilyen.

Oh, atyám. 7. körre leszoroztam a Bismarckot, DE MINEK?! Csapattárs fubuki 3 torpedója eltalál, -25k hp, emiatt süllyedek utána, mert nem volt hp-m és 3 bb lőtt: 34k sebzés. És ezt nyertük. Utána mentem még egy kört, győzelem, 120k, kösz.... (+50%-os szorzó nélkül, egyéb bónuszokkal és normál accounttal volt 4k xp). 2x nem voltam top 3-ban, az első és a 34k-s körben, ott fubuki 2. helyen volt, én meg a 9. helyen...

Meg volt egy gnei kör.

LOL, kantai collectionben lecraftoltam bismarckot (elég kicsi az esélye, hogy megkapd, valami 8% a legjobb esetben)
Öröm az ürömben XD
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.