- Köszönetek: 1105
tyer82 írta: Inkább az, hogy tegnap volt egy csatám, Kongo-val mentem (tier V-ös), az ellennél volt egy Saipan (tier VII-es), aminek a repülői viszont tier IX-esek. Igaz, nincs rajta annyi repülő, mint a IX-es hordozókon, de akárhogy nézzük is, az V-ös hajókhoz képest 4 tier az eltérés a repülőknél, a légvédelmünk nagyon gyenge az ilyenekhez....
James Onedin írta: Ezúton kérném a WG-t hogy tegyen még kb 500 repülőt minden hordozó fedélzetére.Undorító......Mondhat bárki-bármit...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Ezt hogy érted? Nem papirabb mint a többi BB.
Amcsi csatahajók témában van 2-3 egymás utáni NC csata
Az a gondom hogy mostanában bármivel megyek szinte minden csatámat a cv-k teszik tönkre.Persze hogy berágok.A rombolók is utálatosak,magam is játszom velük,de ott elég egy rossz döntés,radar vagy szonár és gyorsan csobbanás lesz a dologból.Mert ott azért közvetlen közelről kell tevékenykedni....A cv-nek meg esetleg lelövik a gépeit,de ő maga szépen úszkál 20+ kilométerre....És általában,az én csapatom cv-je vagy bot,vagy jóval gyengébb képességű mint az ellenfélé...Nem tudom hogy mennyire érthető...vonKurz írta:
tyer82 írta: Inkább az, hogy tegnap volt egy csatám, Kongo-val mentem (tier V-ös), az ellennél volt egy Saipan (tier VII-es), aminek a repülői viszont tier IX-esek. Igaz, nincs rajta annyi repülő, mint a IX-es hordozókon, de akárhogy nézzük is, az V-ös hajókhoz képest 4 tier az eltérés a repülőknél, a légvédelmünk nagyon gyenge az ilyenekhez....
a Hiryu hetes vadászokkal simán lemossa a pályáról, feltéve ha megvan a szándék, meg az akarat
egyébként nagyon kevés gépe van, soxor látom, hogy elfogyott neki...
James Onedin írta: Ezúton kérném a WG-t hogy tegyen még kb 500 repülőt minden hordozó fedélzetére.Undorító......Mondhat bárki-bármit...
no de ha te egy japán - leggyengébb légvédelmű cirkálóval is lekaptál szerencsétlentől 32 gépet megszerezve ezzel rengeteg xp-t mellesleg, akkor mi is a gond ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.