Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30920 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Inkább az, hogy tegnap volt egy csatám, Kongo-val mentem (tier V-ös), az ellennél volt egy Saipan (tier VII-es), aminek a repülői viszont tier IX-esek. Igaz, nincs rajta annyi repülő, mint a IX-es hordozókon, de akárhogy nézzük is, az V-ös hajókhoz képest 4 tier az eltérés a repülőknél, a légvédelmünk nagyon gyenge az ilyenekhez....

a Hiryu hetes vadászokkal simán lemossa a pályáról, feltéve ha megvan a szándék, meg az akarat :)
egyébként nagyon kevés gépe van, soxor látom, hogy elfogyott neki...

James Onedin írta: Ezúton kérném a WG-t hogy tegyen még kb 500 repülőt minden hordozó fedélzetére.Undorító......Mondhat bárki-bármit...

no de ha te egy japán - leggyengébb légvédelmű cirkálóval is lekaptál szerencsétlentől 32 gépet megszerezve ezzel rengeteg xp-t mellesleg, akkor mi is a gond ?:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30923 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem ma japán dd-kkel nem akart menni a dolog: shirayutsu és kagerou. Pf, kagerou győztes köre egy vicc volt, ágyúval sebeztem 15k-t csak, minden kikerülte a torpedóimat. SHirayutsu meg stock torpedókkal rohangált, az se volt kellemes néha, t9-ben, cv-vel a fejem fölött. Freeből felraktam rá a jobb torpedókat és a lőtávnövelőt (nem mintha számítana, hogy 11km-re tudok lőni v 10-re).

Több
8 éve 5 hónapja #30924 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
szeretem az NC-t,,de mondjátok meg mért van papírból???

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30925 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt hogy érted? Nem papirabb mint a többi BB, akármeyik az oldalát mutatja, azt kifilézik.
Amcsi csatahajók témában van 2-3 egymás utáni NC csata B)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 5 hónapja #30927 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Ezt hogy érted? Nem papirabb mint a többi BB.
Amcsi csatahajók témában van 2-3 egymás utáni NC csata B)

van aki azon sír, hogy nem jó BB. más meg azon, miért mindig low tier ?

de a tények azt mutatják, jó kezekben olykor sokkal többet ölhet mint bármelyik kilences, vagy tizes ...

ui, nem védtem bázist, tényleg semmi extra xp bonuszom nem volt, nem lőtem le repuloket, ellenben sebeztem 37000-t ezen a remek kis meccsen a 9 perc alatt amig hmm, tulajdonképpen pontokkal nyertek...
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30939 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

tyer82 írta: Inkább az, hogy tegnap volt egy csatám, Kongo-val mentem (tier V-ös), az ellennél volt egy Saipan (tier VII-es), aminek a repülői viszont tier IX-esek. Igaz, nincs rajta annyi repülő, mint a IX-es hordozókon, de akárhogy nézzük is, az V-ös hajókhoz képest 4 tier az eltérés a repülőknél, a légvédelmünk nagyon gyenge az ilyenekhez....

a Hiryu hetes vadászokkal simán lemossa a pályáról, feltéve ha megvan a szándék, meg az akarat :)
egyébként nagyon kevés gépe van, soxor látom, hogy elfogyott neki...

James Onedin írta: Ezúton kérném a WG-t hogy tegyen még kb 500 repülőt minden hordozó fedélzetére.Undorító......Mondhat bárki-bármit...

no de ha te egy japán - leggyengébb légvédelmű cirkálóval is lekaptál szerencsétlentől 32 gépet megszerezve ezzel rengeteg xp-t mellesleg, akkor mi is a gond ?:)

Az a gondom hogy mostanában bármivel megyek szinte minden csatámat a cv-k teszik tönkre.Persze hogy berágok.A rombolók is utálatosak,magam is játszom velük,de ott elég egy rossz döntés,radar vagy szonár és gyorsan csobbanás lesz a dologból.Mert ott azért közvetlen közelről kell tevékenykedni....A cv-nek meg esetleg lelövik a gépeit,de ő maga szépen úszkál 20+ kilométerre....És általában,az én csapatom cv-je vagy bot,vagy jóval gyengébb képességű mint az ellenfélé...Nem tudom hogy mennyire érthető...

Oldalmegjelenítési idő: 0.461 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.