Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #31000 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tier3 német DD-vel próbálkoztam ma. Egész jó kis cucc, főleg ezzel az előrenéző torpedóval. Ettől függetlenül 6 meccs, 6 vereség lett. Egyszerűen hihetetlen. Mégis mit kellene még csinálnom tier5 szintű csatában a győzelemhez kis tier3-asként????

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31009 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
T5-ös hajóval bemenni... és/vagy elővenni a kisebb orosz és angol és német cirkálókat. és szétcsapni a német DD-hordában. A német romboló ágat meg akkor kezdeni fejleszteni, amikor az első vásárlási hullám lecseng: karácsony után.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 4 hónapja #31011 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem T5-ig birta az idegrendszerem.Azt hiszem itt le is állok a német dd-kel.Számomra nagy csalódás ez az ág.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31017 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: tegnap volt egy csatám, Kongo-val mentem (tier V-ös), az ellennél volt egy Saipan (tier VII-es), aminek a repülői viszont tier IX-esek. Igaz, nincs rajta annyi repülő, mint a IX-es hordozókon, de akárhogy nézzük is, az V-ös hajókhoz képest 4 tier az eltérés a repülőknél, a légvédelmünk nagyon gyenge az ilyenekhez....

Az a gondom hogy mostanában bármivel megyek szinte minden csatámat a cv-k teszik tönkre.Persze hogy berágok.A rombolók is utálatosak,magam is játszom velük,de ott elég egy rossz döntés,radar vagy szonár és gyorsan csobbanás lesz a dologból.Mert ott azért közvetlen közelről kell tevékenykedni..

szerintem ha a Kongoddal szembejön egy Kawachi, akkor pont ugyanolyan csúnyán elrontod a napját, mint mondjuk egy Iowaval egy Pensacolanak...

szóval hasonlítgatni, vagy azt elvárni, hogy 2 tierrel kisebb hajóban se tudjon kárt okozni... mellesleg ha Kongo helyett Omahaval vagy egy random rombolóval vagy, sokkal kevesebb problémát okozott volna...

egyébként érdekességképpen, mert azt mondod, hogy nem védett meg a CV. nem feltétlen látod mit csináll a CV, mert nem azzal foglalkozol. nekem is mondta azt egy Shima a multkor, faxer nem védem meg a vadászoktol, lelőttem a bombázóit, aztán elfogyott a lőszer, nekem is idő mire ujratolt a gép, ez van...

magasabb tierben meg Lex/Rangernek nincs is vadásza, de igazából az Essex/Midway 1 vadászos setupja is ide tartozik, nem igazán tudsz védeni. néha alkalmilag, de lekötöd a vadászait nagyjából, aztán ennyi. a bombázók ellen mindenkinek a saját fenekét kell megvédje, rendkívul egyszeruen egyébként, a csatahajók 3km-nél sokkal messzebb ne kóvályogjanak el egymástól, lehetőség szerint 4-5km-re legyen egy cirkáló, és nem fog tudni semmit se kezdeni...

valójában szerintem egy nyolcas CV már összeszed elég alapvető tudást ahhoz, hogy nagyot zúzzon, ha feltünően nagy a különbség a veterán ellenséges CV, meg a töketlen hulye saját CV között, annak ha nem is mindig, de nagy százalékban az az oka, hogy az ellenséges csatahajók együtt mozognak, a mieink meg téblábolnak szanaszéjjel...

ui, rá kell szánjad magad majd a CV-re egyébként, mert nyilvánvalóan csak akkor fogod tudni értékelni a problémáikat - és megismerni a lehetőségeidet az ellenuk való védekezéskor, ha letolsz veluk 7-8 tierben 100 csatát legalabb :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 4 hónapja #31038 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
szemét szar... 0 FPS-re leugrott, megállt a game, utána szét is lőttek. ilyet még sosem csinált.

Több
8 éve 4 hónapja #31039 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én tir 5ben téblábolok a CVimmel egyelőre, fennebb nem nagyon van még kedvem menni, tudva azt h a 6ost már +2tierbe is feldobja, mig az 5öt csak +1be :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.