Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31237 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még nem szoktál hozzá ezekhez a dolgokhoz? :lol: Szerintem itt is 70%-ban kölykök játszanak.A maradék harmincnak a fele vagy nem érti ennek a játéknak a lényegét vagy lexarja.
Végeredmény :85 > 15 Ez sajna a csatákban is megmutatkozik. :sick:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31239 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Flaged írta: Még nem szoktál hozzá ezekhez a dolgokhoz? :lol: Szerintem itt is 70%-ban kölykök játszanak.A maradék harmincnak a fele vagy nem érti ennek a játéknak a lényegét vagy lexarja.
Végeredmény :85 > 15 Ez sajna a csatákban is megmutatkozik. :sick:

Pedig azt hinné az ember hogy T6 környékén már az alapvető dolgokkal (célok, stratégia, hajóhasználat) tisztában vannak. Mondjuk hasonlóval magasabb Tier-ben is találkozni, és T8 környékén már bizony kreditben is fájni tud egy-egy vesztes kör. T10-ről nem is beszélve...

Több
8 éve 4 hónapja #31246 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
MI a franc van BIsmarckkal? Eddigi 12 meccs alatt szorzós körben csak 40k-t tudok összelőni, máskor meg 100-120k-t :angry: Most is, fordulnék, mert jön az ellen, supportom persze nincs, de egy ISTENVERTE SZIGET MEGINT ott van ahova fordulnék, fennakadok és nem tudok elmenni, és szétkap 3 hajó.
Egyedül ocean mappon nem tud sziget elém jönni, oda, ahova fordulnék -.-
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31250 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Ne ezért bassza meg a jo kurva anyát az összes WG-s
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31251 Írta: FeketeHarren
FeketeHarren válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bocsánat de le kell ezt írnom: Mi a jó büdös lófasz van ma a játékkal? 10 csata 10 vereség és közben közel 50k átlagsebzést csináltam a szar tier V-ös hajóimmal, de képtelenség nyerni. A legközelebb akkor álltam a győzelemhez, amikor 6-4-re vezettünk, de miután kilőttek a retardált idióták képesek voltak elveszíteni a csatát, egy tier V-ös Kongo (37K HP)és egy Karlsruhe (15K HP) ráment tőlünk egy tier IV-es Kaiserre (17k HP), kilőtték a Kaisert, de a Kongónak 4k HP-ja maradt a Karlsruhe-nak 2k, és ez megy egész nap, a kibaszott 2. konténert nem tudtam összeszedni, úgy hogy 3x szorzó van ma.

Több
8 éve 4 hónapja #31268 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

Ne ezért bassza meg a jo kurva anyát az összes WG-s

ehh nem csak én voltam mostanában rózsaszín? :woohoo: az a baj, hogy szünet van, a wg pedig válogathat a birkanyájból... nálam példának okáért azt történt, hogy dobtam egy sorozatot, egy hozzám közeli csatahajóra a Mogamiról. Sajna nem néztem szét 360 fokban, mert egy Leningrad és játékosa úgy döntött, hogy szélárnyékos oldalról mellém besuhanva hajókázik el. Mivel nem láttam, torpedóztam ő pedig szépen és egyenesen, teljes sebességgel, lassítás és manőverezés nélkül belehajózott a sorozatomba......

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.