Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31339 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

FeketeHarren írta: A tegnapi nagyszerű sorozat folytatódik, tegnap 12 csata 1 győzelem, ma 8 csata 2 győzelem, így a két nap alatt sikerült 15%-os győzelmi arányt produkálni, komolyan ha nem lenne ez a Graf Spee, akkor azt hiszem legalább két hónapra el is felejteném ezt a fos játékot, de még egy ilyen nap és a végén hagyom a kurva hajójukat.

Ne add fel! Holnap már hat csatára három győzelem jön, s hopp, már át is fordult a szériád! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31344 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
PzPuma:Mit szólsz hozzá?Mai termés (prémiummal) :S
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31345 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem ér ! miért kell utánozni ? :lol:
Komolyra fordítva a szót, tessék ennyit ér a prémium fiók...

Több
8 éve 4 hónapja #31346 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Nem ér ! miért kell utánozni ? :lol:
Komolyra fordítva a szót, tessék ennyit ér a prémium fiók...

Jaja.Inkább ki hagynám az utánozást...Komolyan van egy pár hajóm,amivel ma még nem tudtam nyerni...

Több
8 éve 4 hónapja #31349 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Addig verném a sok retek fejét a monitorba, amíg fel nem fogják, hogy az nyer, akinek több pontja van és nem véletlenül vannak azok az A, B, C feliratú izék a pályán!

Több
8 éve 4 hónapja #31353 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Komolyra fordítva a szót, tessék ennyit ér a prémium fiók...

Én mondjuk nem azt mondom, hogy a prémiumos mindig nyer...

Szerintem a prémiumosnak jobban adja a játék, értem itt a pontosságot, találatot, sebzést. Kevesebbszer kap 830/1020 sebzéseket full salvokra, kevesebbszer lövi körbe a biztos célpontot, ilyen apróságok. Esetleg őt is kevesebbszer találják el, kisebb sebzéseket kap (pl nekik lövöm a 1020-at zsinórban...). Vagy éppen a konténerekből hasznosabb dolgok esnek nála.

Egyszer egy wotos topikban is felvetettem ezt és kaptam olyan hozzászólást valami programozásban jártas emberkétől, hogy semeddig nem tart olyan algoritmust berakni, ami olyanokra figyel, hogy ha a 0 összeget befizető rálő a 100ezret befizetőre, akkor más legyen az érték (sebzés/átütés/pontosság), mint fordítva. Nem állította, hogy így is van, csak mondta, hogy könnyen megoldható programozásilag...

Persze kellene egy nagy összehasonlító tesztet csinálni egyszer valakinek ezügyben, addig ez csak összeesküvés elmélet...

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.