- Köszönetek: 490
Nem adja fel...leopardusz írta:
Rettenetesen makacs természeted van...PzPuma írta:
Mekkora bukták voltak, te jó ég. 5 max 10 perc alatt lemosták a csapatot vagy befoglaltak stb ..![]()
![]()
Látom h addig mész az adott hajóval, mig meg nem lesz a szorzó, akár 3, akár8...
Arról volt szó h vesztes hajóval nem hajózunk ki azonnal, errefel te....![]()
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
FeketeHarren írta: A tegnapi nagyszerű sorozat folytatódik, tegnap 12 csata 1 győzelem, ma 8 csata 2 győzelem, így a két nap alatt sikerült 15%-os győzelmi arányt produkálni, komolyan ha nem lenne ez a Graf Spee, akkor azt hiszem legalább két hónapra el is felejteném ezt a fos játékot, de még egy ilyen nap és a végén hagyom a kurva hajójukat.
Tomc írta: "kellemes ünnepeket speciális ajánlat " hogy azok a retardált 0 IQ -s ok miért nem játszanak mással ?? MI ez a csata ?? 1. vagyok Baltimore -al a 2 utolsó meg IOWA !! EZT HOGY LEHET KIVITELEZNI ???
A csata végeredményéről nem is beszélek.
Tudom, tudom,leopardusz írta: Rettenetesen makacs természeted van...
![]()
![]()
Látom h addig mész az adott hajóval, mig meg nem lesz a szorzó, akár 3, akár8...
Arról volt szó h vesztes hajóval nem hajózunk ki azonnal, errefel te....![]()
óh, nincs gondHellgor70 írta: Üdv.
Bocs a múltkori kirohanásért, de akkor nekem is ilyen napom volt csak nem volt közte csak kettő zőőőd.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.