Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31323 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta:

PzPuma írta:

Mekkora bukták voltak, te jó ég. 5 max 10 perc alatt lemosták a csapatot vagy befoglaltak stb ..

Rettenetesen makacs természeted van... :woohoo: :lol: :lol: Látom h addig mész az adott hajóval, mig meg nem lesz a szorzó, akár 3, akár8...

Arról volt szó h vesztes hajóval nem hajózunk ki azonnal, errefel te.... :evil: :lol:

Nem adja fel... :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31324 Írta: FeketeHarren
FeketeHarren válaszolt a következő témában: Dühöngő
A tegnapi nagyszerű sorozat folytatódik, tegnap 12 csata 1 győzelem, ma 8 csata 2 győzelem, így a két nap alatt sikerült 15%-os győzelmi arányt produkálni, komolyan ha nem lenne ez a Graf Spee, akkor azt hiszem legalább két hónapra el is felejteném ezt a fos játékot, de még egy ilyen nap és a végén hagyom a kurva hajójukat.

Több
8 éve 4 hónapja #31327 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő

FeketeHarren írta: A tegnapi nagyszerű sorozat folytatódik, tegnap 12 csata 1 győzelem, ma 8 csata 2 győzelem, így a két nap alatt sikerült 15%-os győzelmi arányt produkálni, komolyan ha nem lenne ez a Graf Spee, akkor azt hiszem legalább két hónapra el is felejteném ezt a fos játékot, de még egy ilyen nap és a végén hagyom a kurva hajójukat.

Kitartás! Örökké nem eshet. ;)

Több
8 éve 4 hónapja #31331 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
"kellemes ünnepeket speciális ajánlat " hogy azok a retardált 0 IQ -s ok miért nem játszanak mással ?? MI ez a csata ?? 1. vagyok Baltimore -al a 2 utolsó meg IOWA !! EZT HOGY LEHET KIVITELEZNI ???

A csata végeredményéről nem is beszélek.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 4 hónapja #31336 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tomc írta: "kellemes ünnepeket speciális ajánlat " hogy azok a retardált 0 IQ -s ok miért nem játszanak mással ?? MI ez a csata ?? 1. vagyok Baltimore -al a 2 utolsó meg IOWA !! EZT HOGY LEHET KIVITELEZNI ???

A csata végeredményéről nem is beszélek.

Hát így! :) Nem nagy ördöngösség.Kell hozzá 11 bot meg te egy csapatban és ez a végeredmény.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31337 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Rettenetesen makacs természeted van... :woohoo: :lol: :lol: Látom h addig mész az adott hajóval, mig meg nem lesz a szorzó, akár 3, akár8...

Arról volt szó h vesztes hajóval nem hajózunk ki azonnal, errefel te.... :evil: :lol:

Tudom, tudom, :) írni is akartam erre mert sejtettem hogy majd előjön ez a vesztes hajóval nem megyünk csatázni dolog de meghagytam nektek. :cheer:
Néha makacs vagyok de te ezt elég jól tudod :P abba akartam én már hagyni az elején de "szívass WG" felkiáltással mentem tovább... :unsure: :) míg végül csak sikerült a szorzó. :lol:

Hellgor70 írta: Üdv.
Bocs a múltkori kirohanásért, de akkor nekem is ilyen napom volt csak nem volt közte csak kettő zőőőd. ;)

óh, nincs gond ;) jól sikerült kört adtatok. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.518 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.