Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32029 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Esetleg másodlagos lövegek eltaláltak egy csapattársat? Én amiatt lettem egyszer pink, Colo lövegei eltalálták a csapattárs dd-t, aki előtte rakta magát füstbe, csak az ellen ott volt előtte, így őt is eltalálták, de a rendszer ezt nem jelzi üzenetben.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #32033 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen is mocskosul csal ez a játék, hogy rohadna le a két keze a programozójának.
Tegnap igen agyon tudtam játszani, gyakorlatilag nem vesztettem csatát, mentek a citadellák, a telibe verős sortüzek több ezres sebzésekkel.
Ma meg egy balfasz lettem, eddig 15 csatát mentem, 1 győzelem, az is hajszál híján, Egyszerűen az első percektől kezdve világos mi lesz a vége. Már látni a folyamatos + 2 tierből is (csatahajóval és anyahajóval), az hogy az én sortüzeim úgy szórják körbe az ellenfél hajóit hogy kézzel sem lehetne úgy karcolás mentesen körberakosgatni 8 lövedékkel egy akkora monstrumot, a Bayernem páncéltörő lövedékei pattannak a Kölnről, nem 1, nem 2, nem 3, de még a 4. sortűz is, miközben engem még az ellenség matrózainak a kézi fegyverével is kigyújtanának ha lenne ilyen lövöldözéstípus a játékban, egyszerűen minden sortűz lángra lobbant és még sorolhatnám...

Egyszerűen olyan ez a játék mint a félkarú rabló, hogy azt hiszed te játszol pedig nem, csak egy program teszi azt és dob ki azt amihez kedve van.

Ja ezzel a bohóc festet ajándék Kongóval meg szinte röhögve alázott le a VI-os japán csatahajó, én fullon voltam ő 50 % körül, 1 vs 1, próbált menekülni de látta, hogy egyszerűen folyanatosan pattanok róla, már kínomban a HE-t töltöttem, de azzal az is, ezt már végkép nem értettem (!!!), aztán látva nyomoromat visszafordulást és kivégzett, lőttük egymást elég sokat 4-5 kilométerről, én pattogtam róla ő meg szépen faragott lefele. Na ez volt a mai első csatám, ekkor kellet volna értenem a szóból, hogy a játék ma piros lapot mutatott nekem... De én hülye...

SZARHÁZI WG!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 4 hónapja #32034 Írta: Gibbonmaki
Gibbonmaki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze , és csak az itt található módokkal játszom . másról nem is tudok :D

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #32036 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

tehát itt látszik hogy sebezted-e a csapat társakat vagy sem tehát ne gyertek nekem mindenfélével hogy ezért vagy azért .Azért mert a WG-sek nem tudnak számolni.
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #32039 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Folytatódik a tegnap kezdett nyerni nem lehet vereségszéria...tök idióta csapattársak,ha rombolóval vagyok menj foglalni és dögölj meg hozzáállás,semmi támogatás...az RNG meg már komolyan vicc,biztos teljesen elfelejtettem játszani...úgy látszik a Graf Spee megszerzése előtt a játék szeretné,ha uninstall-álnám,1 játékossal kevesebb legyen...irjátok meg nyugodtan kedves WG ha sok a játékos és én a fölöslegesek közé tartozom... :angry:

Több
8 éve 4 hónapja #32040 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az en Bayernem is ilyen,1 nap csak ugy szorja a citadelakot masnap semmit nem talalok el. Veletlenul el talalom akkor lepattan, vagy sebzek 1090-et.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.398 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.