Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32081 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

Nik0nosz írta: Csapat a köbön :lol: :sick:

Attól még le köllött volna hoznod (a végére már csak tízen maradtak)! :P

Igen, az is volt a baj, hogy mind a 10 lőtt egyszerre, de azért még 40k dmg-en osztoztak kb. :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #32086 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!
A csúcson kell abbahagyni!

És most nem kezdje el védeni senki a wg tiszteletreméltó (számomra szánalmas csapatát) meg a szerencsfaktorokat emlegetni.....
Mind a négy csatát ugy buktuk, hogy szégyenlem magam......
Az első után jó tanács alapján kiléptem majd vissza (ezért nincs kép) mert az segít.....

Inkább két feles meg két pohár cibere kellett... :woohoo:
Mellékletek:

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32089 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát ÉN nem vagyok normális........ :S :whistle: :ohmy: :unsure: :silly:
Mentem még egyet.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Hellgor70 által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32090 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Teljesen igazat adok neked Hellgor70. Kora délután 6 győzelem / 3 vereség volt az arányom. Ekkor volt egy jó köröm a Leanderrel,persze ezt vereségbe adta,pedig már közel a Fiji...

Aztán kb 2 óra múlva ismét beléptem és láss "csodát" rögtön: 3 győzelem / 10 vereség az arányom.
Aha értem én 2 óra alatt elfelejtettem játszani ugye kedves WG? De persze ez is szerencsefaktor,nem manipuláció...igen persze...mindent elhiszek... :angry:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja llw99 által.

Több
8 éve 4 hónapja #32091 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez egy ilen hétvége....tegnap megfogadtam,hogy max tier 7ben játszok,de csak feljebb dobál.Nem a wg (na jó kicsit az is :) ) a hülye ,hanem ez sok balfax aki tier8-ban is úgy forog még,mint kezdő b..zi a gőzfürdőben...

Először megvártuk,amig befoglalta mindhárom zónát az ellen,aztán néztünk ki a fejünkből..3 csatahajó 3 ellen,+ én ameddig életben voltam,nem mertek rámenni a 3 ellen bb-re ott pörögtek a foglalókör szélén...
A cv-re se kellett figyelniük,mert tiet8-ban a 6-os cirkálót kell folyamatosan támadni.3x repült rám az összes k..va gépével mire sikerült kiszednie.gratulálok,mester munka volt,összebombázott vagy 15k hp-t,meg kiszedte a legfélelmetesebb hajót a csatából....

Több
8 éve 4 hónapja #32092 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

llw99 írta: Teljesen igazat adok neked Hellgor70. Kora délután 6 győzelem / 3 vereség volt az arányom. Ekkor volt egy jó köröm a Leanderrel,persze ezt vereségbe adta,pedig már közel a Fiji...

Aztán kb 2 óra múlva ismét beléptem és láss "csodát" rögtön: 3 győzelem / 10 vereség az arányom.
Aha értem én 2 óra alatt elfelejtettem játszani ugye kedves WG? De persze ez is szerencsefaktor,nem manipuláció...igen persze...mindent elhiszek... :angry:

Rajtad kívül játszik még 11 játékos a csapatban, görgess feljebb, amit postoltam ma. Nyilván a WG a hibás,hogy a játékosok 75%-a nem tud játszani.. És A Fusos kör után volt még1 hasonló Bismarckal

Ezt se a WG vesztette el, hanem az a 4 majom, aki a végén maradt...

Oldalmegjelenítési idő: 0.420 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.