Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15405 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Megmondom neked sehogy nem kapnak el senkit.
Nem csináltak semmit csak annyit, hogy figyelik a battle_elements.XML fájlt ez a kliens oldali rész. Ahhoz, hogy csalni tudj a létrehozott SFW fájl, New_Game hívja meg a módosított XML fájlt. Ezt lehet figyelni, de ha nem ide írsz valamit hanem magába WIN_system patch fájlba azt büdös életbe senki nem fogja észrevenni. Persze lényegesen nagyobb tudást sokkal több munkát igényel. Nekem ez szakma akár meg is tudnám csinálni csak erre nem szánok időt az életemből az egészen biztos.

Pedig lehet hogy jól keresnél vele.... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #15406 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megmondom neked sehogy nem kapnak el senkit.
Nem csináltak semmit csak annyit, hogy figyelik a battle_elements.XML fájlt ez a kliens oldali rész. Ahhoz, hogy csalni tudj a létrehozott SFW fájl, New_Game hívja meg a módosított XML fájlt. Ezt lehet figyelni, de ha nem ide írsz valamit hanem magába WIN_system patch fájlba azt büdös életbe senki nem fogja észrevenni. Persze lényegesen nagyobb tudást sokkal több munkát igényel. Nekem ez szakma akár meg is tudnám csinálni csak erre nem szánok időt az életemből az egészen biztos.

Ez így igaz!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15407 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Trucker39

Nem mindenki vágyik görcsösen a visszaigazolásra, mert nagyfokú önbizalom hiányban szenved!
Te igen!
No de nem baj az! Én meg, se több se kevesebb ember nem leszek vele...

Isten áldjon Moderátor!!! :P

Sírjad ki magad a dühöngőbe mint szoktad. Mert igazából, mindenki hülye csak Te tudod a tutit!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Fujipapa által.

Több
9 éve 3 hónapja #15408 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Trucker39

Nem mindenki vágyik görcsösen a visszaigazolásra, mert nagyfokú önbizalom hiányban szenved!
Te igen!
No de nem baj az! Én meg, se több se kevesebb ember nem leszek vele...

Isten áldjon Moderátor!!! :P

Sírjad ki magad a dühöngőbe mint szoktad. Mert igazából, mindenki hülye csak Te tudod a tutit!

Már megbocsáss, de ez tipikus példája annak, amikor valaki már nem tud érveket felhozni, ezért kicsinyes és tisztességtelen személyeskedésbe kezd a másikkal szemben.
Erre szokták mondani, hogy sokkal bölcsebb maradtál volna, ha inkább csöndben maradsz és nem kezded el sértegetni a másikat, csak azért, mert elfogytak az érveid.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Több
9 éve 3 hónapja #15410 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
az emlékezetes 5 killem után zsinórban csak bukókat megyek a Kamikaze-vel, 0 találat.
egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire hullámzó lenne a teljesítményem.
vagy hétköznap délelőtt csak a vérprofi hardcore playerek játszanak, ilyenkor nem is érdemes mennem? :) na megyek vissza dolgozni, abban több a sikerélmény.

Több
9 éve 3 hónapja #15411 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kutyafülét, ha ugyan azt az időt rendes kódolásra szánom azt szerintem jobban megfizetik, egy ilyet elkészíteni egyedül elég nagy munka eltartana akár egy hónapot is napi 5 órában. Nem éri meg vele baszakodni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.430 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.