- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta: Kutyafülét, ha ugyan azt az időt rendes kódolásra szánom azt szerintem jobban megfizetik, egy ilyet elkészíteni egyedül elég nagy munka eltartana akár egy hónapot is napi 5 órában. Nem éri meg vele baszakodni.
Bard9999 írta:
Fujipapa írta: Trucker39
Nem mindenki vágyik görcsösen a visszaigazolásra, mert nagyfokú önbizalom hiányban szenved!
Te igen!
No de nem baj az! Én meg, se több se kevesebb ember nem leszek vele...
Isten áldjon Moderátor!!!
Sírjad ki magad a dühöngőbe mint szoktad. Mert igazából, mindenki hülye csak Te tudod a tutit!
Már megbocsáss, de ez tipikus példája annak, amikor valaki már nem tud érveket felhozni, ezért kicsinyes és tisztességtelen személyeskedésbe kezd a másikkal szemben.
Erre szokták mondani, hogy sokkal bölcsebb maradtál volna, ha inkább csöndben maradsz és nem kezded el sértegetni a másikat, csak azért, mert elfogytak az érveid.
Bard9999 írta:
Itt olvasgass.Hdkill írta: Rá googliztam úgy néz ki egyenlőre nincs működő aim assist a 0.5.3 hoz
remélem sokáig nem is lesz.
Tán olvasgass egy kicsit itt, főleg a fórum részén. Azért rakom be nyugodtan a linket, mert olvasni lehet, hozzáférni nem a letöltésekhez.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.