Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15412 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak vicc volt,de biztosan lenne rá kereslet (sajnos)...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #15413 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Kutyafülét, ha ugyan azt az időt rendes kódolásra szánom azt szerintem jobban megfizetik, egy ilyet elkészíteni egyedül elég nagy munka eltartana akár egy hónapot is napi 5 órában. Nem éri meg vele baszakodni.

Ritka vagy mint a fehér holló akkor. :)
Van jó pár programozó az ismerősi körben, de nekik az az első, hogy a játékhoz amivel játszanak, botokat, könnyítéseket stb. írnak maguknak, meg a haveri körnek.
Te vagy az első akitől azt olvasom (hallom), hogy nem éri meg a ráfordított időt és nem foglalkozik ilyesmivel. :)

Több
9 éve 3 hónapja #15416 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

Fujipapa írta: Trucker39

Nem mindenki vágyik görcsösen a visszaigazolásra, mert nagyfokú önbizalom hiányban szenved!
Te igen!
No de nem baj az! Én meg, se több se kevesebb ember nem leszek vele...

Isten áldjon Moderátor!!! :P

Sírjad ki magad a dühöngőbe mint szoktad. Mert igazából, mindenki hülye csak Te tudod a tutit!

Már megbocsáss, de ez tipikus példája annak, amikor valaki már nem tud érveket felhozni, ezért kicsinyes és tisztességtelen személyeskedésbe kezd a másikkal szemben.
Erre szokták mondani, hogy sokkal bölcsebb maradtál volna, ha inkább csöndben maradsz és nem kezded el sértegetni a másikat, csak azért, mert elfogytak az érveid.

Igazából az sem érv, hogy én nem tudom megcsinálni akkor nem is lehet..
Úgy gondoltam amig egy pipával nem lehet elintézni a replayt nem foglalkozom vele de az ilyenek miatt lassan rá kell venni magamat.. Bár az ilyen majdénmegmutatom oktatóvideóknak sem látom értelmét..
(Ha szigorúan vesszük Trucker kezdte a személyeskedést)

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15417 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már megbocsáss, de ez tipikus példája annak, amikor valaki már nem tud érveket felhozni, ezért kicsinyes és tisztességtelen személyeskedésbe kezd a másikkal szemben.

Nyugodt lehetsz, az érvekből nem fogytam ki... Az nem Én lennék!
A személyeskedést meg nem Én kezdtem el, viszont Én fejezem be!

Köszi mindent!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Fujipapa által.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15418 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hidd el nekem ők is csak addig teszik ezt amíg a munka nem sok vele, itt is ez volt amig egyszerű volt, rengetegen használták sok volt belőle, ha van cég aki erre van rá állva azok persze csinálják de ilyen helyen meg nem dolgoznék mert azért a favágást már rég kinőttem. Utoljára de nem utolsó sorban hackért már kaptam büntit nem kell még egy mert azt már nem lehetne megúszni. Közben pedig azóta épp a másik oldalon harcolok, szóval sehogy nem fér be a keretbe akárhonnét is nézem. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15420 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

Hdkill írta: Rá googliztam úgy néz ki egyenlőre nincs működő aim assist a 0.5.3 hoz
remélem sokáig nem is lesz.

Itt olvasgass.

Tán olvasgass egy kicsit itt, főleg a fórum részén. Azért rakom be nyugodtan a linket, mert olvasni lehet, hozzáférni nem a letöltésekhez.

Megnéztem a linket a linken a videót.

Attól valaki, hogy használ ilyen csalást nem lesz jobb játékos, nem fog jobban játszani, nem lesz stratéga (természetesen lehet több találata ezzel ami a csalás érdeme lesz nem az övé természetesen), de nem fogja átlátni a játékot a helyzeteket, a szituációkat. És nem fogja a csalás megmondani neki erre indulj, erre meg erre menjél ezt és ezt lőjed, mert a végén valószínűleg ezzel fogja a csapat megnyerni a játékot a végén. ...
Általában fejben dől el minden csata a csalás nem fog gondolkodni helyette, mert az ilyen noobs, csak megy előre mint a vakegér és azt lővi ami éppen elébe kerül, de ez által csak relatíve pontosan tud célba-lőni ...

Szóval lehet első egy lőtéren maximum, de ezzel csatát nem fog lehozni 1-2 szerencsés esettől eltekintve az egészen bizonyos.

Igen valószínű, hogy az ilyen noobs gamereket szoktam leküldeni elsők között a fenékre egy kis homokot válogatni. :lol:

Más - Íme tegnapi csata 8, 9, 10, tier állítom itt van a legtöbb nooobs játékos a legtöbb címeres ökör, mindenki vonja le a konzekvenciát a végeredményből a kép magáért beszél.. :ohmy:
("Hajókat is igen egyenlően elosztotta az MM még jó, hogy az új frissítés óta tisztességes/sportszerű a játék!")

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.455 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.