Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15421 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Már megbocsáss, de ez tipikus példája annak, amikor valaki már nem tud érveket felhozni, ezért kicsinyes és tisztességtelen személyeskedésbe kezd a másikkal szemben.

Nyugodt lehetsz, az érvekből nem fogytam ki... Az nem Én lennék!
A személyeskedést meg nem Én kezdtem el, viszont Én fejezem be!

Köszi mindent!

Nos. Ha jól emlékezem, replay-t kértem, tőled megosztásra, hogy az átlag játékosok is tanulhassanak belőle. Ebben hol találtál személyeskedő hangvételt?

A személyeskedő hangvételedre vizont látok példát.

Előfordulhat, hogy nem tetszik valakinek az a mód, ahogyan írok, vagy megfogalmazok dolgokat. Ez így rendben is van. Nyugodtan le írhatod sértés, személyeskedés nélkül is a mondandódat.

Az feltűnt, hogy néhány - az oldalt látogató játékosnak nagyon szúrja a szemét, hogy - igaz csak próba időre - Moderátorí jogkört kaptam. Ott áll a lehetőség mindegyikőjük előtt, neked is Fujipapa, hogy nemtetszésedet, egyéb javaslatodat megoszd a Jactor-l.
Nem kell senkinek aggódnia, nem járunk el együtt sörözni, nem tartozom a baráti köréhez sem Jactor-nak. Nem sórgor-komázásból kifolyólag bízott meg ezzel a feladattal.
A rámbízott feladatot megpróbálom a tőlem telhető legjobban elvégezni. Valahol biztos utána lehet nézni, melyik moderátor mit tevékenykedik az oldalon. Nem értek a dologhoz, így nem tudom megmondani.

A személyeskedést és a sértegetést meg visszautasítom. Különösen azt a részét, mikor megpróbálod összevonni a különböző beírásaimat és a moderátori feladatokat.

Biztosan az is vissza kereshető, hogy visszaéltem-e valahol ezzel a jogkörrel, ha nem - és én úgy gondolom, hogy nem, akkor leszel szíves visszafogottabban megfogalmazni a problémádat. Ha meg úgy találod, hogy igen, akkor nyugodtan lehet privátban írni az Adminisztrátornak, aki különösebb magyarázkodás nélkül visszavonja a jogkörömet és az irritáló téma máris megoldódik.

Azt az egyet nem mondhatja senki rám, hogy nem foglalkozok a játékkal. Nem úgy mint más játékosok, hogy belevernek több ezer csatát a játékba és ha más felvet egy témát, a válaszukban burkoltan vagy nyíltan benne van, hogy nekik mennyi csatájuk van a beíróval szemben.

Nekem nincs túl sok csatám, de nagyon sok féle módon közelítem meg a fórumot. Neked bizonyára csak a sírás tűnik fel (érdekes módon csak az enyém), mondjuk erre van a Dühöngő. Az már kevésbé tűnik fel, hogy mennyi féle dolognak utána járok, írok róla, elemzem, véleményt nyílvánítok, mindezt azért, hogy neked és más idelátogató játékosnak minden itt legyen egy helyben. Ne kelljen sok más oldalon kutakodni hozzá.

Nekem ezek az érveim. Ha ez is személyeskedésnek tűnik számodra, akkor sajnálom.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #15422 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Hidd el nekem ők is csak addig teszik ezt amíg a munka nem sok vele, itt is ez volt amig egyszerű volt, rengetegen használták sok volt belőle, ha van cég aki erre van rá állva azok persze csinálják de ilyen helyen meg nem dolgoznék mert azért a favágást már rég kinőttem. Utoljára de nem utolsó sorban hackért már kaptam büntit nem kell még egy mert azt már nem lehetne megúszni. Közben pedig azóta épp a másik oldalon harcolok, szóval sehogy nem fér be a keretbe akárhonnét is nézem. :)

Mr. Robot? Még nem néztem végig a sorozatot, de a billenyűhuszárságról hirtelen az ugrott be. Még csak pár részt néztem meg belőle, de mindjárt az jutott eszembe, hogy telefont, számítógépet kikapcsolni, eladni, visszatérni, az azt megelőző technológiához.

Több
9 éve 3 hónapja #15424 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta:

Bard9999 írta:

Hdkill írta: Rá googliztam úgy néz ki egyenlőre nincs működő aim assist a 0.5.3 hoz
remélem sokáig nem is lesz.

Itt olvasgass.

Tán olvasgass egy kicsit itt, főleg a fórum részén. Azért rakom be nyugodtan a linket, mert olvasni lehet, hozzáférni nem a letöltésekhez.

Megnéztem a linket a linken a videót.

Attól valaki, hogy használ ilyen csalást nem lesz jobb játékos, nem fog jobban játszani, nem lesz stratéga (természetesen lehet több találata ezzel ami a csalás érdeme lesz nem az övé természetesen), de nem fogja átlátni a játékot a helyzeteket, a szituációkat. És nem fogja a csalás megmondani neki erre indulj, erre meg erre menjél ezt és ezt lőjed, mert a végén valószínűleg ezzel fogja a csapat megnyerni a játékot a végén. ...
Általában fejben dől el minden csata a csalás nem fog gondolkodni helyette, mert az ilyen noobs, csak megy előre mint a vakegér és azt lővi ami éppen elébe kerül, de ez által csak relatíve pontosan tud célba-lőni ...

Szóval lehet első egy lőtéren maximum, de ezzel csatát nem fog lehozni 1-2 szerencsés esettől eltekintve az egészen bizonyos.

Igen valószínű, hogy az ilyen noobs gamereket szoktam leküldeni elsők között a fenékre egy kis homokot válogatni. :lol:

Más - Íme tegnapi csata 8, 9, 10, tier állítom itt van a legtöbb nooobs játékos a legtöbb címeres ökör, mindenki vonja le a konzekvenciát a végeredményből a kép magáért beszél.. :ohmy:
("Hajókat is igen egyenlően elosztotta az MM még jó, hogy az új frissítés óta tisztességes/sportszerű a játék!")

Bár úgy gondoltam, hogy részemről a téma zárva, de írásod olvasva úgy gondolom, hogy sokan igencsak rosszul látják a dolgokat, bár minden nézőpont kérdése.
Részben igazad van. Nagyon sok pistike ha hozzájut arra és úgy használja, mint ahogy írtad.
De ezeket a programokat nem buta és balfasz emberek készítik és használják őket többségében. Akárcsak a WOT-ban, WOW-ban (ahol pedig tűzzel vassal írtják ) vagy a Traviánban ahol úgyszintén üldözött dolog játszani tudó, hozzáértő emberek készítik és használják. Ők nem azért csinálják, hogy végre eltaláljanak valamit, hanem azért hogy a legjobbak közt legyenek, ahogy a WOT-ban hívják superunicum....
Minden tudjuk akik játszunk, hogy igenis 2-3-4 plusz találat 1-1 körben sokat számít azoknak, akiknek számít a statisztika. 1-1 plusz találat döntő lehet a végén amikor meccset kell lehozni.
Az aim assist csak a jéghegy csúcsa egy a WOWS warpack scriptjei közül.

Tehát a homokba lehet dugni a fejet és el lehet bagatelizálni a dolgot, majd később lehet jönni a dühöngőbe őrjöngeni, hogy ez meg az csal. De ettől még a dolog nem változik. Igaz, attól se ha itt csevegünk róla, de legalább a játékban nem ér hideg zuhanyként senkit, ha tud róla. Ennyi értelme van csak, több nincs.
De részemről ezzel le is zárom a témát.

Kzoli!
Erre mondok 1 példát én akkor utáltam meg a csalást. Traviztunk ezekkel a srácokkal. Full automata volt a klán építkezése, buza küldés a csodába, minden, még a támadások időzítését is script végezte. Jött egy szigorítás, rájöttek ezekre a scriptekre, le kellett őket állítani.
A programozó csapat összeült, 3 napig éjjel nappal mojoltak valamin, majd 3 nap után előálltak az új scriptekkel és ment minden tovább. A játék végén elgondolkoztam azon, hogy mi volt nekem ebben a játék? Semmi.
Azóta változott meg a véleményem és bár ehhez is ajánlottak sok mindent amik ők használnak és én csak tátott szájjal néztem, de köszönöm nem. Inkább abba hagytam a WOT-ot és itt is csak a botok ellen játszom Co-op csatákban. De legalább nyugodtan játszom és nem dühöngök másokon,amit amúgy sem lenne szabad nekem.
Itt meg maximum jókat derülők amikor 1-2 idióta a chaten le cheaterezi a botokat és reportolni akarja őket. :)

Több
9 éve 3 hónapja #15425 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem abba halnál bele, és az igazi változás csak most jön még! Ahogy megjelenik az 5G adatátvitel, akkorát fog változni a világ amit elképzelni nem tudsz!

Több
9 éve 3 hónapja #15426 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó öreg Travian, igen :)
Emlékszem rá, volt valami böngésző script, de tán csak Firefox-hoz.
Mondjuk én akkor sem használtam, igaz túl sokáig nem is toltam.

Ezt az aim assist-et egyébként egyetlen arc írja?
Szerintem a WG-nek fel kéne keresnie és fű alatt megegyezni vele, hogy ne forgalmazza.
Bár előbb-utóbb másik is rájönnek majd, hogy lehet megoldani.
Valószínű én is össze tudnék ütni egy ilyet, 6 éve játékfejlesztő vagyok :)

Egyébként ha valóban egyetlen kliens XML file tartalmát olvasgatja az assist, akkor talán érdemes lenne nekik kódolni a file-t/nem ilyen nyitott formátumban tárolni ezeket az érzékeny adatokat.

Több
9 éve 3 hónapja #15427 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nézd nem vagyok nyeretlen kétéves már bőven a negyvenes éveim taposom, és sok mindent láttam már a szakmában, és csináltam olyat is amit nem lett volna szabad nagyon nagy balhé lett belőle pedig én akkor arra nem is gondoltam, hogy amit teszek az akkora bajt fog okozni fiatal voltam egyetem után, tele tudással, és tudás vággyal. Ez itt egy játék egy szórakozás, csak digit formában, ennyi és nem több. Lehet nyerni és veszteni, teljesen mindegy melyik következik be, hiszen ez semmilyen hatással nincs senki életére ha nyer ha veszít. Minek dolgozzak azon, hogy jobban lőjek vagy bármi más? Egyszerűen nincs értelme mi történik ha jobban lövök? Elmondom semmi! és akkor sem történik semmi ha rosszul csinálom max egy két ember háborog rajta, hogy miért így játszom stb, de ugye az meg nem rólam hanem róluk szól, rám akarja nyomni az ő baját de kösz nekem nem kell. Összegezve játszani kell mert mindenkiben ott gyerek, és hagyni kell azt érvényesülni nem a felnőtt világban megszokott mindenáron elsőnek lenni versengést pedig hagyni a fenébe. Amennyiben ez így van akkor ez a játék tudja azt adni amit vársz tőle az pedig a szórakozás.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.390 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.