Fujipapa írta: Már megbocsáss, de ez tipikus példája annak, amikor valaki már nem tud érveket felhozni, ezért kicsinyes és tisztességtelen személyeskedésbe kezd a másikkal szemben.
Nyugodt lehetsz, az érvekből nem fogytam ki... Az nem Én lennék!
A személyeskedést meg nem Én kezdtem el, viszont Én fejezem be!
Köszi mindent!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta: Hidd el nekem ők is csak addig teszik ezt amíg a munka nem sok vele, itt is ez volt amig egyszerű volt, rengetegen használták sok volt belőle, ha van cég aki erre van rá állva azok persze csinálják de ilyen helyen meg nem dolgoznék mert azért a favágást már rég kinőttem. Utoljára de nem utolsó sorban hackért már kaptam büntit nem kell még egy mert azt már nem lehetne megúszni. Közben pedig azóta épp a másik oldalon harcolok, szóval sehogy nem fér be a keretbe akárhonnét is nézem.
geotigris9 írta:
Bard9999 írta:
Itt olvasgass.Hdkill írta: Rá googliztam úgy néz ki egyenlőre nincs működő aim assist a 0.5.3 hoz
remélem sokáig nem is lesz.
Tán olvasgass egy kicsit itt, főleg a fórum részén. Azért rakom be nyugodtan a linket, mert olvasni lehet, hozzáférni nem a letöltésekhez.
Megnéztem a linket a linken a videót.
Attól valaki, hogy használ ilyen csalást nem lesz jobb játékos, nem fog jobban játszani, nem lesz stratéga (természetesen lehet több találata ezzel ami a csalás érdeme lesz nem az övé természetesen), de nem fogja átlátni a játékot a helyzeteket, a szituációkat. És nem fogja a csalás megmondani neki erre indulj, erre meg erre menjél ezt és ezt lőjed, mert a végén valószínűleg ezzel fogja a csapat megnyerni a játékot a végén. ...
Általában fejben dől el minden csata a csalás nem fog gondolkodni helyette, mert az ilyen noobs, csak megy előre mint a vakegér és azt lővi ami éppen elébe kerül, de ez által csak relatíve pontosan tud célba-lőni ...
Szóval lehet első egy lőtéren maximum, de ezzel csatát nem fog lehozni 1-2 szerencsés esettől eltekintve az egészen bizonyos.
Igen valószínű, hogy az ilyen noobs gamereket szoktam leküldeni elsők között a fenékre egy kis homokot válogatni.
Más - Íme tegnapi csata 8, 9, 10, tier állítom itt van a legtöbb nooobs játékos a legtöbb címeres ökör, mindenki vonja le a konzekvenciát a végeredményből a kép magáért beszél..
("Hajókat is igen egyenlően elosztotta az MM még jó, hogy az új frissítés óta tisztességes/sportszerű a játék!")
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.