Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15429 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem egyet, csak ha a célzást akarod befolyásolni akkor az battle_elements.XML fájlt módosítanod kell és azt figyelik. Nagy volt a háborgás a játékos részéről valamit tenni kellett, és hát csináltak valamit de meg nem erőltették magukat amit személy szerint meg is értek. Ők egy profit orientált cég, és nem fognak hatalmas munkát és pénzt beleölni olyanba ami azt nem fogja megtermelni. Le egyszerűsítve a dolgot, ha egy boltban mindig lopnak és a lopások összes értéke mondjuk 100 egység arra nem érdemes 1000 egységet elkölteni mert nem termel hasznot, csak fokozza vesztésget akkor már jobb ha csak arra figyelnek hogy 100-nál több ne legyen.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15431 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Majdnem sikerült a szorzózás:)

Valószínűleg megdöntöttem az egy csatán belüli sebzés nélküli találatok számát.Lőttem úgy NM-et,hogy 6 takálatból 0 dmg :lol:
És az RNG is kakkancson sünt...csata elején Nürnbergbe két salvoból 2 citadella 17-18 km-ről...csata végén közelharc,5km-en belül ellenséges NM,Kongo,Königsberg...salvo az utóbbira...2100 dmg...ha ott lövök citadellát,kicsit tovább húztam volna a két csatahajó ellen...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja sgt_dog által.

Több
9 éve 3 hónapja #15432 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jobban örültem volna, ha nem vagyok első a csapatban, de nyerünk. :(

Több
9 éve 3 hónapja #15433 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy kis Co-op csata. Nyertes és miért mégis a dühöngőbe? Egyszerűen azért mert ma az összes idiótát beengedték oda is. 2-3 perccel a játék kezdése után azt vettem észre, hogy az ellenfél rombolója foglal és egyedül vagyok 4 hajó ellen.
Még szerencse, hogy ennek van torpedója is és a 2 bot csatahajó belejött a közelharcba a bázisunknál.

Több
9 éve 3 hónapja #15442 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagato meccs, 70k sebzés, de mivel én voltam a top tier, ezért csak a csapat felénél vagyok xp-ban? What? Ráadásul 3 hajót nem tudtam kiszedni, mert rng gondolta ,hogy félre kell hordaniuk az ágyúknak. Mondtam már, hogy napi questben 4 kill szerepel?
...

Több
9 éve 3 hónapja #15443 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
A 3 bukott NM meccs után itt a következő Königsberggel. 4-ből semmi,mára azt hiszem ennyi volt :lol:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.