Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17596 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
egymás után két győzelem, végre. Amagival kapok egy jó mm leosztást egy normális pályán, mi történik? Ellennél lemmingek vannak, és én a másik odlalt megyek -.- Ja, várjunk nem teljesen lemmingek:

A mutuski és az orosz dd megtalált, -fél hp, majd az orosz felgyújt. Utána jön a cv gépei, de misselnek, majd Aoba gyújt fel, nem tudom eltalálni, mert a hátát mutatja, aztán az ellenfél megmaradt hajói térnek vissza, cleveland felgyújt, majd kilőnek és volt kb 16k sebzésem. Köszi -.-
(700k kell Hiei-hez még)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17598 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: egymás után két győzelem, végre. Amagival kapok egy jó mm leosztást egy normális pályán, mi történik? Ellennél lemmingek vannak, és én a másik odlalt megyek -.- Ja, várjunk nem teljesen lemmingek:

A mutuski és az orosz dd megtalált, -fél hp, majd az orosz felgyújt. Utána jön a cv gépei, de misselnek, majd Aoba gyújt fel, nem tudom eltalálni, mert a hátát mutatja, aztán az ellenfél megmaradt hajói térnek vissza, cleveland felgyújt, majd kilőnek és volt kb 16k sebzésem. Köszi -.-
(700k kell Hiei-hez még)

Néhány napja mintha ez lenne a tendencia ha BB-vel megy az ember...

Több
9 éve 2 hónapja #17599 Írta: Grievous
Mégse votl győzelem, a csapat elbukta.
Ez nálam csak MA történik 3/3 amagi csatában torpedó vág haza, nem tudok mit csinlni, javíts se megy, emrt előtte javítottam valamit, 2x 30k-t se sebeztem, most halltam meg az előbb 35k-val. Mindegyik MM remek volt, de semmit se tudtam csinálni. VIcc.

Mogamival meg 35k sebzéssel nyerek, alulról 4. vagyok. A spot rendszer meg remek, mert nem láttam egy myoukout, mert csak úgy eltűnt, de ő egy salvoval elvitte a hp-m 2/3-ád, onnan sokra nem mentem már. Mikor pepsit akartam lerammolni, akkor meg mintha nem fordult volna a hajó, de lehet, hogy csak a kamera állt úgy, mert éppen elkerültük egymás, belelőttem egy citadellát, de meghaltam utána.

Eddig az első Fuso csata volt normális, 60k sebzéssel győzelem. Többi meg :S (és nincs hétvége)
lassan visszamegyek kancolleba, húzni kéne Satsukit eventre -.-

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17601 Írta: Grievous
Franko, 4. amagi meccs is bukta, 3 dd-nk volt, az első percben elvesztettük őket, mikor capelni mentek. Legalább volt 60k sebzésem, annyi jó dolog volt :S

És jó a tier, csak a csapat és az rng nem. Stock amagiba lőttem 2 v 3 citadellát, a végén meg nem.

Szerk:
kész, 5. amagi csata is bukta, semmit sehogy se lehet lecsillagozni, pedig ez volt a legjobb köröm MA sebzésben.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 2 hónapja #17607 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
lehet mégis rossz ötlet volt a Gnevny 8 skilles kapitányát beraknom a Kievre? :)
egy élet, mire azon a szinten átképződik, még 200K pénzzel is...
igazából csak az Awareness hiányzik nagyon...

amúgy szerintem ez hülyeség, hogy minél nagyobb skillű a kapitány, annál tovább tart az átképzése, pont fordítva kéne, hogy legyen :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #17610 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na itt jön elö a WG legnagyobb baromsága inkáb akadályozza a nagy tierbe jutást mint elösegitené.

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.