Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17618 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
NO COMMENT! :evil:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17619 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Válogasson ki a [strike]kib@szott[/strike] játék ugyanolyan tierben lévő hajókat egyenlően mind két oldalon. Vagy ossza el a tiereket és legyen külön 7 és 8 tieres team battle.

Mintha egy csöppet esélytelen lett volna az egyik oldal nem???

:woohoo:

szerk.: az ok, hogy random csapatba rakott a játék, de ilyen rossz csapat összeállítás még sosem volt, bár egy tucat csatát ha mentem így team csatát.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17620 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Tier8-9

mindez -70k-ban van

ja plusz festés

Nem kell, h. mínuszban legyen! Prémium nélkül is tudod hozni tier 9-ben a pluszt, íme a példa rá:

Tudom, a példa sohasem bizonyít, csak illusztrál. Szoktam én is olykor mínuszba menni egy-egy Iowa-meccsel, de csak -20-25K körül max. Ez a meccs 90K bevételt hozott, s nem volt semmiben sem kiemelkedő, amit csináltam.

Nem is végeztem az élen...

Rengeteg mellét lőttem, igaz, a Lexington jól manőverezett, de a közelebbi rombolót ítélte veszélyesebbnek. Tévedett.

A lényeg: csak egy bomba talált el. Az Iowának remek a légvédelme.

Ebben segít az álcafestés - is. Vannak dolgok, amelyeken nem érdemes spórolni. Ha már két-három találatot elkerülünk, ez a 22,5K-s festés bőven behozta az árát.

Két dologra figyeltem oda: arra, h. ne rohanjak előre, és ha lehet, legyek ott a végjátékban. Most már csak a feleslegesen eldurrogtatott drága muníción köllene spórolni...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Szete58 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #17633 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
ez mi??
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #17635 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta: Válogasson ki a [strike]kib@szott[/strike] játék ugyanolyan tierben lévő hajókat egyenlően mind két oldalon. Vagy ossza el a tiereket és legyen külön 7 és 8 tieres team battle.

szerk.: az ok, hogy random csapatba rakott a játék, de ilyen rossz csapat összeállítás még sosem volt, bár egy tucat csatát ha mentem így team csatát.

értelemszerűen ezért nem kell random csatát menni. mármint random csapat csatát :)

azt kell mondjam ezzel semmi gond nincsen, a hetes lehetőség azért van bent, hogy a kezdők előbb johessenek csapatba, de nyilván elsősorban nyolcasra van kitalálva, ahogyan Wotban is be lehetett hozni CW-re 8-9 tankot muszájból, de ez azt jelentette, hogy az a csapat bukta a meccset ertelemszeruen...

vcsaba problémája komolyabb kicsit, de az meg azért van, mert kevés a tizes hajo egyenlore, es ne varjon sokaig, berakta a masik shimat is az ellenfelhez...
eleve a 7-7 -s csatát, illetve egyszer kaptam 3-3 ellenit, akkor teszi be, ha a tizes hajó már 5 perce várakozik, es mindegy hova de beteszi...

sajnos vannak ennél érthetetlenebb felállások is, 2 rombi 6 ellen, vagy 3 kilences 5 ellen... ilyenkor nem értem, hogy ezt a 24 hajot miért nem egyenletesebben ossza el, olyan tippem van egyébként, hogy a nem átképzett kapitánnyal/nem fullos hajót nem teljes értékűnek számolja...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17636 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: ez mi??

Ez kérlek egy csodaszép csendes-óceáni öböl, tájidegen bombakráterrel, rozsdásodó szögesdróttal és hajóronccsal. A hangulatos képet sajnos eltakarja valami érthetetlen táblázat, kivehetetlen feliratokkal, értelmetlen számokkal és hajók színes árnyképeivel... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Gizmo, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.