Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17639 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
nem lehet ám egyszerű annak az MM-nek a kódja. :)
és nem csak technikailag, hanem a balanszolása sem, mert be kell lőni azt a határvonalat, ami nem túl igazságtalan és nem várakoztatja túlzottan a játékosokat.

én a helyükben beleraknék egy olyat, hogy a csatlakozáskor a játékos pipákkal megadhatja, hogy milyen játékot preferál. aki rohan csatázni/szereti a kihívásokat, mindent üresen hagy és őt hamar beválogatja.
aki inkább várna, az bejelölhetne mondjuk olyat, hogy azonos/max +-1 tier preferálása... na persze ez megint megbonyolítaná az MM kódját és működését :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #17641 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokat gondolkoztam már azon, hogy mi alapján dobja szét a játékosokat a csapatokba, mert igen érdekes kombinációkat tud az MM néha összehozni. Az persze világos, hogy baromira nehéz jó algoritmust összehozni ami egyszerre biztosít gyors játékindítást és igazságos csapat összeállítást, de a mostani a jelek szerint nem ilyen.

Az egy dolog, hogy néha tényleg összerak úgy csapatokat, hogy 2 romboló az egyik oldalon, 4-5-6 a másikon. Ezt simán kijavíthatnák azzal, hogy egyszerűen "darabra" kiegyensúlyozza az MM a hajóosztályokat. Az viszont már aggasztóbb, hogy megengedi egy magas tier-ű játékosnak, hogy magával hozzon egy alacsony tier-ű társat a játékba (tier 7-8 esetén elég kellemetlen ha bekerül hozzánk egy St.Louis) Eleve nem kellene megengedni, hogy ekkora tier különbség esetén egy szakaszba kerülhessenek játékosok.

Arra tényleg kíváncsi lennék, hogy a játékos statisztikákat (hiszen azokkal teljes körűen rendelkezik a Wargaming) mennyire veszik figyelembe a játékokosok válogatása során (WR, találati pontosság, K/D arány, átlagos XP stb.) Nem feltétlenül rossz a mostani megoldás, de abban egyetértek, hogy a WG-nek engedélyeznie kellene hogy a játékos döntsön: kéri a default MM használatát (ami lehet akár a mostani megoldás) vagy egy - a játékos által - paraméterezett player válogatást szeretne használni. Ebben persze lehet az a buktató, hogy a megadott feltételek alapján percekig tekercsel a progi, és a végén kidobja, hogy nincs összerakható játék. És akkor megint a "WG a hülye" mert "még ezt se tudta megcsinálni rendesen".

BigaC írta: nem lehet ám egyszerű annak az MM-nek a kódja. :)
és nem csak technikailag, hanem a balanszolása sem, mert be kell lőni azt a határvonalat, ami nem túl igazságtalan és nem várakoztatja túlzottan a játékosokat.

én a helyükben beleraknék egy olyat, hogy a csatlakozáskor a játékos pipákkal megadhatja, hogy milyen játékot preferál. aki rohan csatázni/szereti a kihívásokat, mindent üresen hagy és őt hamar beválogatja.
aki inkább várna, az bejelölhetne mondjuk olyat, hogy azonos/max +-1 tier preferálása... na persze ez megint megbonyolítaná az MM kódját és működését :)

Több
9 éve 2 hónapja #17656 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
A gond ezzel a "csapatösszeállítás" dologgal az üzlet.....
Ha nem ad, a bénább - itt értsd gyengébb alapvető, a játékhoz szükséges képességekkel rendelkező személy, beleértve a szellemi képességet is -, de komoly prémium accot fenntartó, és ezáltal valós pénzen vásárolt dublonból vett hajókkal balfaszkodó játékosoknak pozitív élmény visszacsatolást, akkor értelem szerűen a bevétel fog csökkenni.;)

Tudom, tudom! Sokan az ügyesebb, az eszüket használni tudó játékosok is fenntartanak prémium accot!:)
De tutira jóval több a Vér Istvánka.....:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17657 Írta: Gizmo

Szete58 írta:

vcsaba1968 írta:

vcsaba1968 írta: Ja én meg azt hitem ez egy ingyenes online játék :lol:

Ezen meg én pontosítanék: ez egy olyan ingyenes online játék, ami q..a sokba kerül...

Vagy pénzbe, vagy időbe, ami ugye pénz... :whistle:

Ezen behaltam!:D

Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Gizmo által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #17665 Írta: Gizmo
Az iménti csapat összeállítás.....
Mi:
3 Kongo
1 Aoba
1 Yorck
4 valamilyen tier 6-os cirkáló
2 Sims vagy Smiths mitommén:)
1 Nicholas

Ellenfél:
3 Tier 7-es BB
5 tier 7-es cirkáló
4 tier 7-es japán DD

Na? Szerintetek?
Az anyját meg izélheti aki ezt leprogramozta.... :woohoo: :S

Több
9 éve 2 hónapja #17666 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Az India Bravo zászlócskákat mindig tedd fel már ekkora tierben, Csabi! :)

Pont ezét gyűjtögetem őket :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.