Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #17718 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta:

vcsaba1968 írta: az Isokazén 433k van :lol:

Nem kevés :cheer: nekem a Nagaton van ennyi :P össz meg van 1.5 milla...
Valamit kitalálhatnának mert doublonért sose fogom átváltani. :dry:

Az szinte lehetetlen mert ahhoz nagyon sok dublon kellene, szinte mindenkinek. Én személy szerint nem foglalkozom vele. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #17725 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A helyzet az nálam,hogy a játék kezdi kifutni magát.A továb fejlödés szinte lehetetlen,a kihivások érdektelenek(mi fenének 3 Kongo mikor egyet se használok).Innen csak a kredit gyüjtögetés van az meg nem hoz izgalomba.Az orosz cirkálok talán még itt tartanak de lassan érdektelenségbe fullad az égész.

Több
9 éve 1 hónapja #17726 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: A helyzet az nálam,hogy a játék kezdi kifutni magát.A továb fejlödés szinte lehetetlen,a kihivások érdektelenek(mi fenének 3 Kongo mikor egyet se használok).Innen csak a kredit gyüjtögetés van az meg nem hoz izgalomba.Az orosz cirkálok talán még itt tartanak de lassan érdektelenségbe fullad az égész.

nekem is van hasonló érzésem, bár én jóval később kezdtem játszani.
kicsit érdekesebbé tehetnék a küldetéseket, mert ez a kill/damage/tűz variálás unalmas már. még reménykedek valami húsvéti dobásban, valamilyen értelmesebb, akár ARP küldetésben.
és hadd lehessen már néha dublont is nyerni. minden 2. béna böngészős játékban leesik néha némi ingyen gyémánt...
volt arról is szó egy korábbi kérdőívben, hogy a játékosok szívesen látnának elpusztítható/küldetéselemként is szolgáló földi telepítésű objektumot. az is megdobná kicsit a játékot, hogy pl. vannak fix telepítésű lövegek, melyeket semlegesíteni kell, lehetnének repterek, melyeket meg kell védeni, stb.
a szintén unalmas A,B,C,D és bázis helyett lehetnének változatosabb objektumok, küldetés célok.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja #17727 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Engem a véges pálya terület borít ki. Sok csata ezen száll el, és sok konfiguráció és harc stílus ezen bukik el! No meg 20 perces idő limit....BSGO-ban nem egyszer van több órás giga csata, giga rendszerekben ahová akár 200 felhasználó is befér, akár ha mindenki területvédelmi fegyvert használ akkor is.

Több
9 éve 1 hónapja #17731 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: A helyzet az nálam,hogy a játék kezdi kifutni magát.A továb fejlödés szinte lehetetlen,a kihivások érdektelenek(mi fenének 3 Kongo mikor egyet se használok).Innen csak a kredit gyüjtögetés van az meg nem hoz izgalomba.Az orosz cirkálok talán még itt tartanak de lassan érdektelenségbe fullad az égész.

Valójában ez minden játék sorsa előbb - utóbb megunod, ha nem így volna akkor nem volna érdemes játékot fejleszteni. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja #17732 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ...megdobná kicsit a játékot, hogy pl. vannak fix telepítésű lövegek, melyeket semlegesíteni kell, lehetnének repterek, melyeket meg kell védeni, stb.
a szintén unalmas A,B,C,D és bázis helyett lehetnének változatosabb objektumok, küldetés célok.

Múltkor láttam valamelyik pályán exkavátorokat dolgozni... szép volt, de mi lenne, ha nem egy nyílt színi fejtésen dolgoznának, hanem egy az Atlanti Falra hajadzó erődítményen, amely mondjuk tíz perc múlva belépne a játékba, s a területet birtokló csapat ellenfeleire tüzelne... találkoztam már szigeten repülőtérrel, eldugva amerikai haditengerészeti repülőbázissal - képen japánnal is. Ezeket lehetne például birtokolni, s az ellen innen is kaphatna pár percenként a nyakába áldást... van mindenkinek szép nagy kikötője, benne egyetlen hajóval meg mindenféle földi jóval, kisebb hajókkal, darukkal ésatöbbi... mi lenne, ha az összes hajónk ott horgonyozhatna a kikötőben - az ARP-k pl. egy mólónál, szorosan egymás mellett -, s a töltőképernyő helyett láthatnánk pl., amint felhúzza a horgonyt - apropó, miért nincs pl. a horgonylánc a vízben -, és kihajózik... rengeteg lehetőség van ebben a játékban, remélem, egyszer kihasználják ezeket is, sőt ezeknél sokkal többet - ha nem a Wargaming, akkor talán a Gaijin összehegeszti egyszer...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, AtuqShaman, Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.