Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #17755 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Nem próbálkoztál HE-vel? A Coloradonak elég vastag a páncélja, és a 356-os páncéltörő nem biztos, hogy hatékony. Én lehet, hogy magasabb tier-ű BB ellen meg fogom próbálni, ha az AP ennyire impontens.

De, találatot utána már engedett, de nem vitte túlzásba azt sem.

Ellennek volt 3 Colo 1 Kongo, nálunk 2 Nagato 1 NY 1 Kongo. Azért éltem túl mert utána inkább cirkálókat kergettem máshol. DD-k elvégeztek a piszkos munkát.
(na nem az amelyik úgy kezdte a csatát, hogy nekiállt tolatni, aztán csak elindult mikor majdnem elütöttem)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #17756 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mást is kidobál csata közben aztán nem enged csatlakozni? :S

Pont a legkritikusabb pillanatban ráadásul (2:1 cap oda, 3 hajó itt 4 ott, lángol a cirkáló célpont a másik ca meg menekül...) disconnect....:(

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #17757 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Dühöngő

Neutra írta: Mást is kidobál csata közben aztán nem enged csatlakozni? :S

Pont a legkritikusabb pillanatban ráadásul (2:1 cap oda, 3 hajó itt 4 ott, lángol a cirkáló célpont a másik ca meg menekül...) disconnect....:(

Igen, a ma este nem megy úgy látszik. Először egy 12 perces várakoztatással örvendeztetett meg, aztán ugyanígy kiestem. Nekem mondjuk szerencsém volt, én éppen a kikötőben molyoltam.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #17758 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta:

Andrej72 írta: Nem próbálkoztál HE-vel? A Coloradonak elég vastag a páncélja, és a 356-os páncéltörő nem biztos, hogy hatékony. Én lehet, hogy magasabb tier-ű BB ellen meg fogom próbálni, ha az AP ennyire impontens.

De, találatot utána már engedett, de nem vitte túlzásba azt sem.

Ellennek volt 3 Colo 1 Kongo, nálunk 2 Nagato 1 NY 1 Kongo. Azért éltem túl mert utána inkább cirkálókat kergettem máshol. DD-k elvégeztek a piszkos munkát.
(na nem az amelyik úgy kezdte a csatát, hogy nekiállt tolatni, aztán csak elindult mikor majdnem elütöttem)

Azt én is szoktam 90%-uk megmozdul ütközés elött a maradék fele pedig ütközés hatására kezd el sietni :evil:

Több
9 éve 1 hónapja #17760 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
engem a kikötőbe se enged..

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17771 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy a lehet ilyen agyb@szott retardált a 8 tier mindig ....? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Három csatából 3 * nem tudom leszorozni a Bensont!!!

Ja és persze itt utolsó csatánál detonációt kapok mintha nem lenne elég a brutális túlerő..... :evil:

És nem az van éppen, hogy ha nem az van, hogy brutálisan!!!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.383 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.