- Köszönetek: 445
Andrej72 írta: Nem próbálkoztál HE-vel? A Coloradonak elég vastag a páncélja, és a 356-os páncéltörő nem biztos, hogy hatékony. Én lehet, hogy magasabb tier-ű BB ellen meg fogom próbálni, ha az AP ennyire impontens.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Neutra írta: Mást is kidobál csata közben aztán nem enged csatlakozni?
Pont a legkritikusabb pillanatban ráadásul (2:1 cap oda, 3 hajó itt 4 ott, lángol a cirkáló célpont a másik ca meg menekül...) disconnect....
Azt én is szoktam 90%-uk megmozdul ütközés elött a maradék fele pedig ütközés hatására kezd el sietniAtuqShaman írta:
Andrej72 írta: Nem próbálkoztál HE-vel? A Coloradonak elég vastag a páncélja, és a 356-os páncéltörő nem biztos, hogy hatékony. Én lehet, hogy magasabb tier-ű BB ellen meg fogom próbálni, ha az AP ennyire impontens.
De, találatot utána már engedett, de nem vitte túlzásba azt sem.
Ellennek volt 3 Colo 1 Kongo, nálunk 2 Nagato 1 NY 1 Kongo. Azért éltem túl mert utána inkább cirkálókat kergettem máshol. DD-k elvégeztek a piszkos munkát.
(na nem az amelyik úgy kezdte a csatát, hogy nekiállt tolatni, aztán csak elindult mikor majdnem elütöttem)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.