Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #17748 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai nap arról szólt, hogy a Kongon kívül semmivel nem tudtam normális sebzéseket összehozni. :S Ma az RNG ellenem volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #17749 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő
Füst használata nélkül szétlő a t10-es japán shimakaze ágyúkkal anélkül hogy meglátnám cirkálóval...12 km-től közelebbről...Hydro nincs, repülő nincs (Kutuzov). Köszi :D

Több
9 éve 1 hónapja #17751 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kongo-val Colo-k ellen, elso 8 talalat 0 dmg. Aztan elkezdte adni az 1020-at, vicc.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17752 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem próbálkoztál HE-vel? A Coloradonak elég vastag a páncélja, és a 356-os páncéltörő nem biztos, hogy hatékony. Én lehet, hogy magasabb tier-ű BB ellen meg fogom próbálni, ha az AP ennyire impontens.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 1 hónapja #17753 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma lejött egy frissítés de azóta nem lehet játszani !

Ha nagy nehezen beenged ollyan kiegyensúlyozott a a Tier beosztás hogy sirni tudnék !
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #17754 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Neutra írta:

BigaC írta: Na így még nem jártam. Valószínűleg a CV-t előzőleg egy Kijev végezte ki, mert az összes gépével már a játék elején teljesen rám szállt és ki is nyírt..

Amikor még NA serveren játszottam és CV-ztem előfordult hogy kezdésként DD-t irtottam hozzáférhető célpont hiányában (pl. ellenséges vadászraj vagy AA cirkálók a közelben) és nem akartam hogy feleslegesen teljen az idő, akkor felderítettem és ráküldtem a gépeket a rombolókra. Két oldalról harapófogóba zárva torpedókkal :D Így támadtam mindig minden DD-t és CA-t is. Szemből meg mentek a bombázók :) :evil:

Amikor támadó setuppal megy az ember, előfordul, hogy a csata elején még nincs rés, s amikor az ember keresgéli, valamelyik romboló nekiáll a közelben foglalni. Délelőtt szabályosan belebotlottak a repülőim egybe, két bombasorozatot kiforgott, de mire a harmadik raj odaért, már a sűrű füstködben lapult. Pechjére pont egy csatornában, amelyből nem tudott kijönni, mert ahhoz ott kellett volna hagynia a füstöt. Nem mert kockáztatni, én meg telefonáltam a torpedóvető raj parancsnokának, hogy ugyan már, ha egyszer elvánszorognak odáig, legyenek szívesek párhuzamosan beküldeni abba a kanálisba hat torpedót... :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.423 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.