Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #17733 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na így még nem jártam. Valószínűleg a CV-t előzőleg egy Kijev végezte ki, mert az összes gépével már a játék elején teljesen rám szállt és ki is nyírt..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17734 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Na így még nem jártam. Valószínűleg a CV-t előzőleg egy Kijev végezte ki, mert az összes gépével már a játék elején teljesen rám szállt és ki is nyírt..

Amikor még NA serveren játszottam és CV-ztem előfordult hogy kezdésként DD-t irtottam hozzáférhető célpont hiányában (pl. ellenséges vadászraj vagy AA cirkálók a közelben) és nem akartam hogy feleslegesen teljen az idő, akkor felderítettem és ráküldtem a gépeket a rombolókra. Két oldalról harapófogóba zárva torpedókkal :D Így támadtam mindig minden DD-t és CA-t is. Szemből meg mentek a bombázók :) :evil:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Neutra által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17737 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon szeretem ezt a tetves RNG-t! Első csata a Kamikazeval. Egyetlen találat egy Clemson-tól (sic!!!!) és "Detonation". Ez ultra reális nem! Ott rakja bele a f**kát, aki ezt így kitalálta. Mert hogy egy BB, vagy CA one-shotol, de alacsonyabb osztályú romboló. :angry:

Úgy látszik, hogy túl jó volt a statisztikám a Kamikazeval. Egyébként mese, hogy akár T8 csatában is jobb játékosok vannak. Ott is éppen olyan hurkák vannak. :unsure: Csak volt pénze megvenni a Tirpitzet, vagy a Kutuzovot, de sajnos észt nem adatak hozzá. :whistle:

Ja, és behalt a szerver. :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja #17740 Írta: Andrej72
Lett volna még 2 perc, akkor le tudom hozni a meccset. :unsure:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja #17744 Írta: Andrej72
Mára befejeztem, mert csak idegbajos leszek. Rombolóval ma semmi nem jött össze. Vagy az első lövéstől felrobbantam, vagy olyan gyorsan haltak meg a ellenség hajói, hogy egyetlen torpedóval sikerült betalálni. :sick:

Több
9 éve 1 hónapja #17745 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Mára befejeztem, mert csak idegbajos leszek. Rombolóval ma semmi nem jött össze. Vagy az első lövéstől felrobbantam, vagy olyan gyorsan haltak meg a ellenség hajói, hogy egyetlen torpedóval sikerült betalálni. :sick:

Én ezt már délután negyed hatkor megtettem. Igaz rombolóval nem igazán játszom, mert böszme béna vagyok vele :angry: Mondjuk a többivel sem vagyok egy unájkum :evil:
Na de majd belelendülök van idő.

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.