Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #18128 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Senkit nem akarok lebeszélni a Tirpitz vásárlásrol.én magam is vennék ha tehetném.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18129 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Feltételezem (nekem nincs és nem is lesz Tirpitzem) hogy az újjáépítési költsége 100 k ezüstpénz körül lehet, úgyhogy viszi a pénzt rendesen. Mint minden új autó IRL is :)

Több
9 éve 1 hónapja #18132 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
A game sebzési rendszerét már sokan szidták én is elégedetlen voltam vele de tegnap olyat művelt amit eddig még nem kaptam tőle 37 találatom volt ( kb dupla annyi lövés ami nem is talált ) és okoztam kemény 8666 dmg-t ebből egy Aoba kapott 21 db AP találatot kb 6150 dmg ami skulóként 290 dmg !
Na mondom ez nem megy váltok HE-re lövök egy DD-t három sorozatból 5 db találat 210 dmg ami skulónként 42 ! azaz negyvenkettő dmg , erre visszalő a romboló és lö az enyémen egy heavy damage-t meg kilövi a motort !!! Bassz , a többit elintézte az Amagi .

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja #18133 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gneisenau67 írta: Feltételezem (nekem nincs és nem is lesz Tirpitzem) hogy az újjáépítési költsége 100 k ezüstpénz körül lehet, úgyhogy viszi a pénzt rendesen. Mint minden új autó IRL is :)

Épp fordítva: hozza. Most nem vagyok játékgép közelében, nem tudom beírni Neked, h. mennyi a kiemelése a vízből, és mennyiért pofozzák ki a szárazdokkban, de nem vészes a javítási költsége. Prémiumfiók nélkül is pluszban van vele az ember, még vesztett meccseken is, ha egyszer-kétszer legalább hajlamosak vagyunk ráklikkolni a bal egérgombra, és az ágyúk nagyjából az ellen felé néznek... nem vezetek statisztikát a meccseimről, de egy -30K körüli csatára emlékezem, ott -90K-t kaptam azért, mert három torpedóm a csata tizenvalahányadik percében beleszaladt egy a meccs kezdete óta békésen ácsorgó cirkálóba, s az szépen leégett. Azt tudtam eddig is, hogy torpedótalálatért nem leszek leányszobaszínű, de hogy ennyire keményen büntet egy ilyenért, az azért meglepett - no meg az is, hogy nem csobbant egyből... de mivel az előző meccs meg hozott +240K kreditet - szintén prémiumfiók nélkül - nem fájt annyira. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67, SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18134 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Ne ám már VCsabi barátunk tartson vissza... ;)

Ma délelőtt három meccset mentem, kettőt Tirpitzcel. Tény, a nyusziünnepen a Tirpitzek megszaporodtak, mint a nyulak. Mindegyik meccsen három-három Tirpitz oldalanként, lőnek összevissza, manővereznek összevissza... Nézd a jó oldalát: amíg bele nem tanulnak, lehet csobbantani őket. :)

Tudod Öreg, nem is a másik oldalon lévő balfax, a képernyő szélén csak úgy hajókázó Tirpitzek a dühítőek, hanem az a pár amely a Te oldaladon van és amíg Te a másik fél 3-4 csatahajójával harcolsz ők ott napoznak a pálya szélén, nehogy karcolás érje a most vett szép hajót..... :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Bard9999 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja #18135 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Több pozitív kisugárzást, Bard, kérlek: ha csupa tehetséges admirális hajózna a flottádban, Neked nem maradna kikre lőni! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.412 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.