- Köszönetek: 499
Szete58 írta:
SgtBala írta:
vcsaba1968 írta: Fatyom az összes Visahuszár majomba aki Tirputzet vesz de lövése sincs hogy kéne használnia.( akinek nem inge....
Nem vettem meg.Még.....
Ne ám már VCsabi barátunk tartson vissza...
Ma délelőtt három meccset mentem, kettőt Tirpitzcel. Tény, a nyusziünnepen a Tirpitzek megszaporodtak, mint a nyulak. Mindegyik meccsen három-három Tirpitz oldalanként, lőnek összevissza, manővereznek összevissza... Nézd a jó oldalát: amíg bele nem tanulnak, lehet csobbantani őket.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
SgtBala írta:
Most a bankszámlám tart vissza, de ha májusban a győzelem napján jön ismét akkor nincs irgalom
vonKurz írta:
SgtBala írta:
Most a bankszámlám tart vissza, de ha májusban a győzelem napján jön ismét akkor nincs irgalom
egy dologra kérlek csak,(nem néztem hany meccsed van)de mint ahogyan wotban is beszivott az egesz csapat a fogalmatlan top tankokkal, lehetoleg az vegyen nyolcas premet, aki onerobol eljutott minimum hetesig.
meg jobb lenne nyolcas...
kulonben csak all oszt néz ki a fejéből...
SgtBala írta: Konkrétan a Tirpitz nekem gyűjtői darab, igaz a kredit sem utolsó szempont.
vonKurz írta:
SgtBala írta: Konkrétan a Tirpitz nekem gyűjtői darab, igaz a kredit sem utolsó szempont.
ha gyűjtői darab, azzal nincs mit tenni, de egy jó cirkálóval többre mesz
ui, nemtom lesz-e májusban, túl közelinek talállom az időpontot, jobban megveszik ha csak 4-5 havonta van, viszont tuti lesz, legkésőbb akkor, ha bejönnek a német BB-k...
Gneisenau67 írta: Feltételezem (nekem nincs és nem is lesz Tirpitzem) hogy az újjáépítési költsége 100 k ezüstpénz körül lehet, úgyhogy viszi a pénzt rendesen. Mint minden új autó IRL is
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.