Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18144 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

SgtBala írta:

vcsaba1968 írta: Fatyom az összes Visahuszár majomba aki Tirputzet vesz de lövése sincs hogy kéne használnia.( akinek nem inge....

Nem vettem meg. :) Még..... :evil:

Ne ám már VCsabi barátunk tartson vissza... ;)

Ma délelőtt három meccset mentem, kettőt Tirpitzcel. Tény, a nyusziünnepen a Tirpitzek megszaporodtak, mint a nyulak. Mindegyik meccsen három-három Tirpitz oldalanként, lőnek összevissza, manővereznek összevissza... Nézd a jó oldalát: amíg bele nem tanulnak, lehet csobbantani őket. :)

Most a bankszámlám tart vissza, de ha májusban a győzelem napján jön ismét akkor nincs irgalom :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18145 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

SgtBala írta:
Most a bankszámlám tart vissza, de ha májusban a győzelem napján jön ismét akkor nincs irgalom :)

egy dologra kérlek csak,(nem néztem hany meccsed van)de mint ahogyan wotban is beszivott az egesz csapat a fogalmatlan top tankokkal, lehetoleg az vegyen nyolcas premet, aki onerobol eljutott minimum hetesig.
meg jobb lenne nyolcas...

kulonben csak all oszt néz ki a fejéből... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Lajler

Több
9 éve 1 hónapja #18148 Írta: SgtBala

vonKurz írta:

SgtBala írta:

egy dologra kérlek csak,(nem néztem hany meccsed van)de mint ahogyan wotban is beszivott az egesz csapat a fogalmatlan top tankokkal, lehetoleg az vegyen nyolcas premet, aki onerobol eljutott minimum hetesig.
meg jobb lenne nyolcas...

kulonben csak all oszt néz ki a fejéből... :)

Jelentem jelenleg 733 mérkőzést tudtam le. 4 db hetes hajóm van, 1-el közel a 8-as. Májusra idő függvényében 3 nyolcas is lesz minimum. Minden hajóm önerőből van free xp nélkül. Minden lekínlódott meccs a tapasztalatot növeli szerintem ezért nem is húzok hajót free xp-ből soha. Tankot sem húztam anno. Egyetlen segítségem volt a prém. fiók. Igyekszem hasznára lenni mindig a csapatnak ha kell kísérem a CV-t cirkálóval és sokszor a BB-t is. Teszem ezt akár a sebzés rovására is ha ez kell. Nem tagadom néha engem is elvisz a hév és van még mit tanulnom. Egyébként a prém hajót befektetésnek tekintem és nincs rá mindig keret ezért veszem meg ha tudom. Konkrétan a Tirpitz nekem gyűjtői darab, igaz a kredit sem utolsó szempont.
Bocs a bő meséért ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, Gizmo

Több
9 éve 1 hónapja #18153 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

SgtBala írta: Konkrétan a Tirpitz nekem gyűjtői darab, igaz a kredit sem utolsó szempont.

ha gyűjtői darab, azzal nincs mit tenni, de egy jó cirkálóval többre mesz :)

ui, nemtom lesz-e májusban, túl közelinek talállom az időpontot, jobban megveszik ha csak 4-5 havonta van, viszont tuti lesz, legkésőbb akkor, ha bejönnek a német BB-k...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #18154 Írta: SgtBala

vonKurz írta:

SgtBala írta: Konkrétan a Tirpitz nekem gyűjtői darab, igaz a kredit sem utolsó szempont.

ha gyűjtői darab, azzal nincs mit tenni, de egy jó cirkálóval többre mesz :)

ui, nemtom lesz-e májusban, túl közelinek talállom az időpontot, jobban megveszik ha csak 4-5 havonta van, viszont tuti lesz, legkésőbb akkor, ha bejönnek a német BB-k...

Atago lesz a jövő hónapban, régóta tépődöm rajta már.

Több
9 éve 1 hónapja #18163 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gneisenau67 írta: Feltételezem (nekem nincs és nem is lesz Tirpitzem) hogy az újjáépítési költsége 100 k ezüstpénz körül lehet, úgyhogy viszi a pénzt rendesen. Mint minden új autó IRL is :)

No, hazaértem, kirúgtam a kölköt a gép elől, utána lelkesen csobbantam az adatokért - közben egy keveset - tényleg kevés volt - lövöldöztem is azért...

Javítás+lőszer-utánpótlás kb. 90K kredit, ha csobbansz... és még így is nyereséges.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.489 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.