Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18185 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát most nekem is volt dühöngeni valóm. Megkértem kis társamat, hogy ugyan működjünk már együtt és kapjuk el az ellenességes cv-ket.. Eleinte még próbálkozott, de aztán inkább az ellenséges gépek lelövöldözésével volt elfoglalva, ami nem is lett volna baj, csak, a csávó nem gondolt bele, milyen is a a fókusz cv attack. Másrészt a saját gépeit halomra ölette az ellenséges cirkálók légvédelmén. Ment is a hullámsírba, én kétszer próbáltam áttörni a vadász és cirkáló védelmen de csak sebeztem a két cv-t. A végére maradt a vereség tompítása, egy Fuso ment a hullámsírba és egy Tirpitz majdnem követte.Mindezek után kipontoztak minket. ... és nem adott tiszta égbolt kitüntetést.

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18186 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nos, íme még egy újabb okos kis cv-s társ, na meg két vadász setup az ellenségnél :S és megint nem adott tiszta égboltot, és a kis társam itt is ment a hullámsírba.

Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #18194 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Colorado-val olyan rosszat mentem tegnap, hogy még aludni is rosszkedvűen feküdtem le.
Gondoltam jó ötlet lesz balszárnyon elindulni D majd C-ért egy Nagato-val, Pensacolával és Cleveland-el kísérve.
Csakhogy a két cirkáló menet közben elolvadt, vagy meglépett, egyedül maradtam a Nagato-val.
Belebotlottunk egy ellenséges Nagato-ba, azt lőttük, de két Cleveland elbújt egy sziget mögé, és onnan lőttek, először a Nagatot égették fel, majd engem.
Egyszerűen semmit sem tudtunk csinálni, bár amikor az egyik kidugta az orrát, csobbant, de már késő volt.
Persze minket idiótáztak le, nem a két "kísérőt".
Bár legalább a légvédelem tényleg jó volt, még a baráti Nagato-t is megvédtem.
Áldom az eszem, hogy nem vettem meg a Tirpitz-et, csak pénzkidobás lett volna.
Csatahajózáshoz kell egy jó stratégiai érzék, merre-kivel menj, ez nekem nem szokott összejönni.

Több
9 éve 1 hónapja #18207 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ez nekem nem szokott összejönni.

Nem magadat okold, a többségnek az a szó hogy "stratégia" semmit sem mond.
Lehetsz te ott egy mindenhájjal megkent nagyagyú nagyágyú, egyedül kispuskának fogsz tűnni, mert ezt a játékot csapatban kellene játszani.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9, DragonZ, SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #18221 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
3. alkalommal dob ki betöltés közben (3x próbáltam belépni miközben Mogamival mentem volna csatázni). Ez mód hiba, vagy kliens?
Frankó lesz, ha győzünk és megint 0 xp lesz emiatt, mert nem engedett belépni a rendszer -.-

Több
9 éve 1 hónapja #18246 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
gondolom titeket is jelentettek már fel...

Volt egy szegény pensacola, akinek a háromnegyed hp-ját levittem a szépasszonnyal és lecsalózott. Én írtam neki, hogy küldök prt screent és még neki állt feljebb. Feljelentett. 9-esről lenyomta a karmám 2-esre. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, hogy ennyire bolondok vannak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.524 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.