- Köszönetek: 153
Gabrikovics írta: A game sebzési rendszerét már sokan szidták én is elégedetlen voltam vele de tegnap olyat művelt amit eddig még nem kaptam tőle 37 találatom volt ( kb dupla annyi lövés ami nem is talált ) és okoztam kemény 8666 dmg-t ebből egy Aoba kapott 21 db AP találatot kb 6150 dmg ami skulóként 290 dmg !
Na mondom ez nem megy váltok HE-re lövök egy DD-t három sorozatból 5 db találat 210 dmg ami skulónként 42 ! azaz negyvenkettő dmg , erre visszalő a romboló és lö az enyémen egy heavy damage-t meg kilövi a motort !!! Bassz , a többit elintézte az Amagi .
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta: Több pozitív kisugárzást, Bard, kérlek: ha csupa tehetséges admirális hajózna a flottádban, Neked nem maradna kikre lőni!
Lajler írta: az ok amiért ide írok, az az, hogy volt egy szép kis csatám az imént és simán hozható lett volna, ha az a csepp MAGYAR gyerek
vcsaba1968 írta: Aszem elértem a játék végét.Csak most el tudnék költeni 60-70 millát (ebbe mondjuk 4 hajo megvásárlása is benne van).Az ibukira kéne 10 millát költeni ,hogy fullos legyen .A Hippre olyan 5-6 -ot hogy szintén fullos legyen.Nem igazán tudom van -e értelme tövább erölködnöm.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.