Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18136 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gabrikovics írta: A game sebzési rendszerét már sokan szidták én is elégedetlen voltam vele de tegnap olyat művelt amit eddig még nem kaptam tőle 37 találatom volt ( kb dupla annyi lövés ami nem is talált ) és okoztam kemény 8666 dmg-t ebből egy Aoba kapott 21 db AP találatot kb 6150 dmg ami skulóként 290 dmg !
Na mondom ez nem megy váltok HE-re lövök egy DD-t három sorozatból 5 db találat 210 dmg ami skulónként 42 ! azaz negyvenkettő dmg , erre visszalő a romboló és lö az enyémen egy heavy damage-t meg kilövi a motort !!! Bassz , a többit elintézte az Amagi .

Attól hogy eltaláltsz valamit nem biztos a sebzés.

Az AP lövedéknek át kell ütnie a páncélt vagy nem fog sebezni. A hajótesten sokféle vastagságú elem van, van hogy nem üti át az AP és nincs sebzés (jellemzően ha csatahajót lő az ember), gyakran látni hogy le is pattan ha olyan szögből érkezik a lövedék.

Ráadásul tudtommal nem mindegy az sem milyen messziről jön a lövedék, vagyis mennyit kell "utaznia", minél távolabb gondolom annál csökken a becsapódás ereje.

HE lőszer esetén pedig nagyon gyakori hogy nincs sebzés, pl. Kutuzov esetén ha van mondjuk 300 találatom egy csatában vagy hogy a fele nem sebez semmit.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18137 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Több pozitív kisugárzást, Bard, kérlek: ha csupa tehetséges admirális hajózna a flottádban, Neked nem maradna kikre lőni! ;)

néha azért elviselném ha csupa unicumra kéne lőni, cserébe meg 45 sebzéssel nem magasodnák ki ilyen szinten...

de most tényleg, egyszeruen a jatek egyetlen foglalási kísérlete 3 bazisrol beszelunk ugye, hozzám kotodik... nem értem el odáig, de legalabb arrafele haladtam egy kis ideig... faxom...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #18140 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Aszem elértem a játék végét.Csak most el tudnék költeni 60-70 millát (ebbe mondjuk 4 hajo megvásárlása is benne van).Az ibukira kéne 10 millát költeni ,hogy fullos legyen .A Hippre olyan 5-6 -ot hogy szintén fullos legyen.Nem igazán tudom van -e értelme tövább erölködnöm.

Több
9 éve 1 hónapja #18141 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
Teljes mértékben egyet értek azzal, hogy aki alacsony tierben nem fog eredményt elérni, az magasban még úgy sem fog.

az ok amiért ide írok, az az, hogy volt egy szép kis csatám az imént és simán hozható lett volna, ha az a csepp MAGYAR gyerek az ő csodálatosan kifestett Csatahajócskájával nem fosott volna azt csinálni mint amit valójában kellene vele. A csapattal nem volt, Én foglaltam a hölgyikémmel, mert hát azt azzal kell csinálni!
Azt javaslom Hunyadi úr (hogy remélem neked is keresztbe tesznek majd elégszer, hogy ha 20000 csata után talán és ismétlem talán megtanulsz játszani). A saját magad és más idegzetének felmondása nélkül, szerintem azt a pár csatát (20k) remélem egy Orlanban ülve játszod le.

Íme a prt screenek.. valami hasonlót kellene elérned, és jótékonyan résztvettél a csapatban.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18142 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Lajler írta: az ok amiért ide írok, az az, hogy volt egy szép kis csatám az imént és simán hozható lett volna, ha az a csepp MAGYAR gyerek

Mihai az neked magyar ? simán benézném románnak is :)

de legyél igazságos, szidjad a Hippert is, meg alatta mindenkit...

vcsaba1968 írta: Aszem elértem a játék végét.Csak most el tudnék költeni 60-70 millát (ebbe mondjuk 4 hajo megvásárlása is benne van).Az ibukira kéne 10 millát költeni ,hogy fullos legyen .A Hippre olyan 5-6 -ot hogy szintén fullos legyen.Nem igazán tudom van -e értelme tövább erölködnöm.

fél éve megy a játék, jó, kicsit régebb ota :)

de mint a wotban, itt is a magas 9-10 tier alapvetoen a premmel rendelkezo jatekosoknak lett kitalalva, kellemes vonatkozasa a jateknak, hogy akinek nincs premje, annak is lehet idovel tizes hajoja, csak tenyleg sokat kell menni hatosokkal...

es minel tobbet mesz hatosokkal, annal tobb penzt keresel mellesleg feljebb is :)

szal nem csuggedni, en se teszem, vehetnek Kagerot, meg Izumot, most utobbira gyujtok egyebkent, meg 4 milla a 16-ig, ugyanakkor felszerelesre meg testre meg siman 10 millat ra lehet pacsalni...

majus 1 utan viszont lesznek megint ARP kuldik gondolom, elobb utobb csak eljutunk a Yamatoig is :D
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58, Lajler

Több
9 éve 1 hónapja #18143 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szidok én mindenkit :D az asszony inkább töltött egy cigit, csak, hogy csukva legyen a szám :D

Am ezért szidom őt, mert Életben maradt :evil: És mellesleg Néztem, hogy hogyan harcol... hát a wotban is voltak akik tolatva harcoltak... de, hogy már ide is elértek :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.