Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18299 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az egészben az a legjobb én nem is tudom milyen pontokról van szó és azt sem hol kell azt nézni :lol: :lol: :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18301 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő
A karmapontokat játékos társak osztogathatják saját kényük-kedvük szerint. Na ez az a pont, ahonnét ez a rendszer totál értelmét vesztette. Ezt már csak megfejelni tudták azzal, hogy az egésznek tulajdonképpen semmi jelentősége nincs a játékban.

Szerintem teljesen felesleges a dolog, elvégre mindenki pontosan tudja (képzeli?) magáról, hogy mennyire jó játékos, de ha már mindenképpen hiányzik az embereknek egy "mutató" ami a teljesítményüket / képességeiket jelzi, azt csakis úgy kellene megalkotni, hogy annak a generálása objektív legyen. Ezt e pillanatban csak a szervertől lehet elvárni, és simán használható lenne a játékos által megszerzett összes XP. A csaták során pedig a játékosnál mutatott értéket pedig valahogy az addig megszerzett XP-k súlyozott beszámításával lehetne kiszámolni, pl. a konkrét hajón megszerzett XP számítana a leginkább, aztán csökkentett súllyal az adott hajóosztályban szerzett XP, és még tovább csökkentett súllyal a maradék XP.

De akárhogy is nézzük, valamiféle tét nélkül ez az egész továbbra is csak parasztvakítás lenne...

AtuqShaman írta:

Lajler írta: gondolom titeket is jelentettek már fel...

Volt egy szegény pensacola, akinek a háromnegyed hp-ját levittem a szépasszonnyal és lecsalózott. Én írtam neki, hogy küldök prt screent és még neki állt feljebb. Feljelentett. 9-esről lenyomta a karmám 2-esre. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, hogy ennyire bolondok vannak.

Azt hiszem Rivanka írta pár napja-hete: feljelentettek (lepontoztak) a csapattársai mert TÚL JÓL JÁTSZOTT és szóltak is neki, hogy megy a feljelentés mert túl jól játszik.

Karmapont az pont semmire nem jó. :)
Hatalmas újításként beharangozták, meg mennyit dolgoztak rajta...szerintem annak automatikusan kellene osztódnia teljesítmény alapján (nem, nem win-lose). Mert így csak el van csalva, mint minden amit lehet.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja tmage által.

Több
9 éve 1 hónapja #18305 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sosem pontozok senkit se le se fel. Ha jól játszik gratulálok neki a chaten, ha meg balfék akkor hagyom a fenébe veri az Isten nélkülem is :) A jelentgetős rendszernek meg annyi értelme van mint a WOT-ban: van de minek?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja #18315 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ijj, ilyen bukó napot.
Kuzutov 2x, Kiev 2x, Kamikaze 1x bukta
Yorck egy győzelem, de nem csináltam semmit.
megyek eladni az accountot :)
www.worldoftanksaccounts.com/accounts/worldofwarshipsaccount/

meglepett, hivatalosnak tunik, es lattam rajt egy hasonlot mint az enyem, 1500 euroert.
ha valakit erdekel szoljon nyugodtan :D

Több
9 éve 1 hónapja #18317 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: meglepett, hivatalosnak tunik, es lattam rajt egy hasonlot mint az enyem, 1500 euroert.

mondjuk érdekelne, hány ilyet vesznek meg :)
1500 euróért már főállásban is megérné account-ot gyártani és eladni...
talán valakinek megérne érte 1-200eur főleg ha sok prémium hajó van benne, de azért ilyen 1000 körüliek elég irreálisnak tűnnek, bár ki tudja...

Több
9 éve 1 hónapja #18318 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta:

vonKurz írta: meglepett, hivatalosnak tunik, es lattam rajt egy hasonlot mint az enyem, 1500 euroert.

mondjuk érdekelne, hány ilyet vesznek meg :)
1500 euróért már főállásban is megérné account-ot gyártani és eladni...
talán valakinek megérne érte 1-200eur főleg ha sok prémium hajó van benne, de azért ilyen 1000 körüliek elég irreálisnak tűnnek, bár ki tudja...

Oooo, irrealis? NEM. Egyaltalan.

ebay-en talalni irrealisdolgokat meg amazonon

ebay
: iphone 5(igen az 5) £6000,
a 6, 6S meg £10k+ (boltban ingyen adjak ha £30 havi minden korlátlan elofizut választasz-itt az nudli pénz)

amazon: 120mm-es corsair vízhűtés £99990 (nem írtam el, ez egy olcsó lakás árának fele) boltban kb £120-140

Oldalmegjelenítési idő: 0.451 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.