Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18274 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi a sz@r van megint nem lehet szolozni mert beszopat a ki.........tt játék.
Mondom leszorzom az új jövevényt ez van elég is volt a játék mára .... :woohoo:
Megint a radar szar miatt öltek meg idő előtt a végén egyre jobban el van cseszve a játék, nem elég, hogy a csapat egy kalap marhatrágya még még ezeket új szarságokat is berakták hiába van köd nem érek vele semmit! Csak tudnám, akkor miért nem vették el a DD-k től a ködöt ha úgy sem ér semmit...?
Vagy miért nem törölték a DD-ket a játékból a k. anyukáját aki kitalálja ezeket a új szarságokat a játékba.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18277 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A hydroacoustic eddig is volt, és a König kb. 5 km-re látott vele. Az új radar az T8-tól van, és szovjet cirkálókon, ha jól tudom.

Több
9 éve 1 hónapja #18285 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: A hydroacoustic eddig is volt, és a König kb. 5 km-re látott vele. Az új radar az T8-tól van, és szovjet cirkálókon, ha jól tudom.

az új patch leírása szerint jön az amerikai cirkálókra is 8-astól.
legalább előveszem egy kicsit a NO-t, hogy kipróbáljam.

Több
9 éve 1 hónapja #18288 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Lajler írta: gondolom titeket is jelentettek már fel...

Volt egy szegény pensacola, akinek a háromnegyed hp-ját levittem a szépasszonnyal és lecsalózott. Én írtam neki, hogy küldök prt screent és még neki állt feljebb. Feljelentett. 9-esről lenyomta a karmám 2-esre. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, hogy ennyire bolondok vannak.

Azt hiszem Rivanka írta pár napja-hete: feljelentettek (lepontoztak) a csapattársai mert TÚL JÓL JÁTSZOTT és szóltak is neki, hogy megy a feljelentés mert túl jól játszik.

Karmapont az pont semmire nem jó. :)
Hatalmas újításként beharangozták, meg mennyit dolgoztak rajta...szerintem annak automatikusan kellene osztódnia teljesítmény alapján (nem, nem win-lose). Mert így csak el van csalva, mint minden amit lehet.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler, SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #18290 Írta: BigaC
nekem felment 8-ra, mondjuk én sosem mérgelődöm a játékban igazán és nem adok neki hangot :)
néha ha bukta a csata,a vége előtt nyugodt hangnemben beírom, hogy szerintem miért, a hülyéknek nem válaszolok. ha nyertük a csatát, és valakit jónak láttam, megemlítem/pontozom.
lefelé senkit se szoktam pontozni, bár őszintén szólva még nem találkoztam igazi teamkiller-el. bénázókat nem szidok/húzok le, mert én is szoktam bénázni.
szerintem sem érdemes mérgelődni, lepontozni/foglalkozni a pontozással. :)

Több
9 éve 1 hónapja #18294 Írta: BigaC
de azért dühöngök/röhögök egyet, lemaradtam a 750K pénzről a lejárt küldinél, pedig csak az utolsó nyertes csata + 1300xp volt már vissza tegnap, de mondom majd ma megcsinálom :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.485 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.