Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18387 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy ilyen körnek már szoktam örülni. Többre nem telik vele sajnos.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18394 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tökre szeretem, amikor miden patch után kiderül, hogy elfelejtettem játszani. :sick:

Tegnap menetem 100k+ kört a Kamikazeval. Ma meg egy nullásat. Egyszer csak bevillant, hogy "detected", de hogy mitől arra nem bírtam rájönni, mert spot távon belül nem volt senki, még repülő sem. Szét is kaptak mint foxi a lábtörlőt. Hiába néztem minden irányba sehol semmi. :blink:

Több
9 éve 1 hónapja #18412 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: És megint eljátssza a kliens, csatába töltene, de kidob. VIsszaenged, de a betöltési képernyőnél megállt, forog a töltő ikon, a térképen a hajók se mozdultak. És bezárni is csak feladatkezelővel tudtam. Ma vol egy errorja, asszem a memóriával kapcsoaltos, de az megoldódott egy resettel (nem is tehettem mást)

Ez milyen MM?

Ehhez mennyit kellett innia a programnak? A meccsen természetesen egy North CArolina eltalált, maradt 15k hp-m, csapattársamnak nekimegyek, emiatt elkap egy torpedó, mindennek egy lövés vagyok, és 18k sebzéssel zártam ezt a meccset. És nyertünk, a camper Tirpitz végzett az élen O.O

Ez bizony elég gyakori!

Több
9 éve 1 hónapja #18416 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

Lajler írta: A Colo nem nagyon képes elveszteni a fél hp-ját egy salvoból. Na a Carolina és az azt követők már fokozottan :@

Az Amagi egy sorozattal úgy küldte a mélybe ahogy nagy könyvben meg van írva! Beszedi az is ha a másik hajó nem meredek szögben lő rá.

A NO nem is értem az Amagival rendre citadel lövök nekik, nem véletlen hagytam én abba Coloradonál az amerikai vonalat.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18427 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai nappal befejeztem a high tier játékot. Állítólag alacsony tierben vannak a kezdők. Szerintem high tierben legalább akkora barmok vannak. Most két olyan vereség jött, hogy az ilyen idegeskedésre, és mínuszokra semmi, de semmi szükségem. :sick: Nem tudok olyan meccset mire vélni, amikor az ellenségtől meghal egy azaz 1 hajó, tőlünk meg az összes. Nem akarom magam mentegetni, de ha a cirkálók, és csatahajók hullanak, mint a legyek, akkor a romboló egymagában megb***hatja. Ez kibárándító! :S Itt és most elegem volt ebből!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #18429 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Két vesztes csata a Kamikazéval

[/spoiler

]

valakit érdekelt hogy fizet a Kamikaze ezért a második kép
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.443 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.