Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18452 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
most hogy leszedtem végre, a lag miatt játszhatatlan nálam...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18484 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagy tiszteletre méltó HÖLGYEIM!!!!!!!!

Tudom, hogy április elseje van a bolondok napja, de csak engem szopat ez a kibaszott MM vagy mást is?

Mi a gond? az, hogy folyamatosan 2 -vel nagyobb tier csatákba sorol be vagy teljesen unfair leosztást csinál és rendszerint mindig az erősen gyengébb oldalon vagyok.

Csak néhány példa:
csapatom: 1 NC(8), 3 new mex(6) vs 2 North C. és 2 tirpitz., a církálók és dd nagyából egyenlőek voltak. :( :( :( :(

vagy csapatom 2 North C és 2 tirpitz, 2db 10-es és 2db 9-es církáló és 2db 8-as dd V.S 2 Yamato, 1 NC, 1 Tirpitz, 2 db 10 és 2 db 9 církáló és 8 és 9-es dd

vagy csapatom: 10 cv, North C, 2 tirpitz, 1db 9-es és 2db 8 -as církáló és 8 dd VS 10 cv, 1 yamato 2 tirpiz, 2 9 cirkáló és 10 dd

vagy 3 db 10 bb, 3 db 8-as církálók VS 3 db 8-as bb és 3 db 10 církáló. Hol itt az egyensúly VAZZZZZEG?

gyakorlatilag ezt adja egész nap és nem tudom, hogy mi a fa********* van. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy a néha egyenlőtlen elosztások miatt gyakorlatilag az egyik csapatnak esélye sincs.
Ma pl legalább 15 percig lőttem a tirpitzemmel a yamatot és alig sebeztem rajta. Sebeztem kb 35-40k, de csak azért mert gyújtogattam szegényt. Gyakorlatilag az a 1 db 10-es bb kinyírt 3 másik 8-as bb és a hp-ja több mint 55% volt. Olyan volt mint ha megy maggal köpködtem volna.

FA*******OM

Több
9 éve 1 hónapja #18489 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az Isten bassza meg ezt a sok gyökér idiótát. Ilyen meccs, és bukó:

Kérdem én, a sok gyökér mit csinált eddig? Az összes vérPistike rejszolt a meccs alatt?!
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
9 éve 1 hónapja #18498 Írta: BigaC
lehet úgy voltak vele, mint én :D
"hogy létezik, hogy régen eltaláltam valamit?" :)
..ma 4 hajóval mentem. szinte alig találtam el valamit.
még olyan hajóba is visszaülök, amiben 60% wr-em volt és 3-4 killem, most olyan a meccs, hogy úgy végződik, hogy EGYETLEN TALÁLATOM SINCS!
komolyan le kell számolni ezzel az időrabló, idióta, csak idegbajt okozó játékkal.

vagy még azt tudom elképzelni, hogy már nincsenek nagyon kezdők, akiket eddig ki tudtam lőni, csak átlagos vagy átlag felettiek, azokba meg már beletörik a bicskám.

gondoltam, hogy megnyugszom és megyek Kamikaze-val egyet. az egész játék alatt 1 Kongót tudtam kilőni, úgy hogy legalább 40 torpedót lőttem ki rá. amikor végre valahára méltóztatott elsüllyedni, nem éreztem semmi örömet, csak azt, hogy megint elment egy játék feleslegesen.

nem hiszem, hogy jó lenne az a torpedó célzó cucc. teljes sebességgel ment a Kongó, lőttem a zöld csíkbe és mögé, ha kanyarodik/lassít. erre LEHAGYTA az összeset. vagy szar az irányzó, vagy a Kongóra is lehet újabbat engine boost-ot rakni.

Több
9 éve 1 hónapja #18499 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor szokott ilyen lenni ha párhuzamosan haladsz vele, és mögötte, tehát úgymond üldözöd. Ilyenkor nem szabad rá torpedót lőni, mert mind mögé megy. Ilyenkor meg kell előzni.

Több
9 éve 1 hónapja #18502 Írta: BigaC
sajna a lag is ver ma, 3-4-szer felmegy párezer ms-re, ilyenkor megbolondul a hajó.
próbálok egy mobilnet router ki/be kapcsot...

Oldalmegjelenítési idő: 0.462 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.