Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18530 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Esetleg már eléggé megtörte a Warships... :P
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18534 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

kosa78 írta: Nagy tiszteletre méltó HÖLGYEIM!!!!!!!!

Tudom, hogy április elseje van a bolondok napja, de csak engem szopat ez a kibaszott MM vagy mást is?

Mi a gond? az, hogy folyamatosan 2 -vel nagyobb tier csatákba sorol be vagy teljesen unfair leosztást csinál és rendszerint mindig az erősen gyengébb oldalon vagyok.

Csak néhány példa:
csapatom: 1 NC(8), 3 new mex(6) vs 2 North C. és 2 tirpitz., a církálók és dd nagyából egyenlőek voltak. :( :( :( :(

vagy csapatom 2 North C és 2 tirpitz, 2db 10-es és 2db 9-es církáló és 2db 8-as dd V.S 2 Yamato, 1 NC, 1 Tirpitz, 2 db 10 és 2 db 9 církáló és 8 és 9-es dd

vagy csapatom: 10 cv, North C, 2 tirpitz, 1db 9-es és 2db 8 -as církáló és 8 dd VS 10 cv, 1 yamato 2 tirpiz, 2 9 cirkáló és 10 dd

vagy 3 db 10 bb, 3 db 8-as církálók VS 3 db 8-as bb és 3 db 10 církáló. Hol itt az egyensúly VAZZZZZEG?

gyakorlatilag ezt adja egész nap és nem tudom, hogy mi a fa********* van. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy a néha egyenlőtlen elosztások miatt gyakorlatilag az egyik csapatnak esélye sincs.
Ma pl legalább 15 percig lőttem a tirpitzemmel a yamatot és alig sebeztem rajta. Sebeztem kb 35-40k, de csak azért mert gyújtogattam szegényt. Gyakorlatilag az a 1 db 10-es bb kinyírt 3 másik 8-as bb és a hp-ja több mint 55% volt. Olyan volt mint ha megy maggal köpködtem volna.

FA*******OM

Az ilyen csaták azon múlnak, hogy a csapatod mennyire tud csapatban játszani. Találkoztam hasonló leosztásokkal, mondom sebaj sebzést így is lehet csinálni, megnézzük mi lesz. Erre az egész csapat elment egy oldalra. Ledaráltak mindenkit, közben a két 8as DD folyton az egyedül maradt 3 Yamatot zaklatta. Mire a csapat találkozott a trióval két hajót vesztett és 3/4ük még full HPn volt. A Yamikat meg egyesével kifókuszálták. Csak lestem.. Igaz se elötte se azóta nem láttam ilyet sokszor..

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18547 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem akarja a WG megb@**ni az ilyen MM-et? :angry:
A NC-ba lőttem citadellát, de természetesen marad 10 (sic!) HP-ja, sajnos itt kénytelen voltam fordulni, és egy Tirpitz belém akasztott egy qrva nagy citadellát. Innentől esélyem sem volt. Azért egy T6 csatahajótól nem annyira rossz a középmezőny egy T8 csatában. Azért még +2 tierben is összejött 46k sebzés. :blush:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #18554 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

ezt tudta kiizzadni az MM
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18555 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez is remek. Tényleg megoldhatatlan a +/-1 tier? Vagy csak kibaszásból vannak ilyen MM-ek?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 1 hónapja #18561 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megint kidobot a kliens, visszatöltéskor meg ez van:

(igen, nincsenek ott a hajóikonok, ilt nem tudok átváltani a névsorra)
-1 meccs
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.459 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.