- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
kosa78 írta: Nagy tiszteletre méltó HÖLGYEIM!!!!!!!!
Tudom, hogy április elseje van a bolondok napja, de csak engem szopat ez a kibaszott MM vagy mást is?
Mi a gond? az, hogy folyamatosan 2 -vel nagyobb tier csatákba sorol be vagy teljesen unfair leosztást csinál és rendszerint mindig az erősen gyengébb oldalon vagyok.
Csak néhány példa:
csapatom: 1 NC(, 3 new mex(6) vs 2 North C. és 2 tirpitz., a církálók és dd nagyából egyenlőek voltak.
![]()
![]()
![]()
vagy csapatom 2 North C és 2 tirpitz, 2db 10-es és 2db 9-es církáló és 2db 8-as dd V.S 2 Yamato, 1 NC, 1 Tirpitz, 2 db 10 és 2 db 9 církáló és 8 és 9-es dd
vagy csapatom: 10 cv, North C, 2 tirpitz, 1db 9-es és 2db 8 -as církáló és 8 dd VS 10 cv, 1 yamato 2 tirpiz, 2 9 cirkáló és 10 dd
vagy 3 db 10 bb, 3 db 8-as církálók VS 3 db 8-as bb és 3 db 10 církáló. Hol itt az egyensúly VAZZZZZEG?
gyakorlatilag ezt adja egész nap és nem tudom, hogy mi a fa********* van. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy a néha egyenlőtlen elosztások miatt gyakorlatilag az egyik csapatnak esélye sincs.
Ma pl legalább 15 percig lőttem a tirpitzemmel a yamatot és alig sebeztem rajta. Sebeztem kb 35-40k, de csak azért mert gyújtogattam szegényt. Gyakorlatilag az a 1 db 10-es bb kinyírt 3 másik 8-as bb és a hp-ja több mint 55% volt. Olyan volt mint ha megy maggal köpködtem volna.
FA*******OM
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.