Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18585 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát a MM-mel ki van a tököm, mert néha úgy érzem mint ha egy szellemi fogyatékos állítaná össze a játékot.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18586 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Így kezdődött:

Azt ez lett belőle :angry:

Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18587 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát ha valaki azt hiszi, hogy mindenféle T8 vagy alacsonyabb tier tapasztalat nélkül vesz egy Tirpitzet, és egy Atagot, és ő lesz a király az így jár, mint maxipreiss barátunk. :sick: Én 1100+ csata után is úgy érzem, hogy az Atago korai volt, a Warspite időszerűbb. :blush:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 1 hónapja #18588 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én szinte minden patch után rájövök, hogy elfelejtettem játszani. ;) Én is így voltam, hogy a patch után semmit nem találtam el. Egyébként a szálkereszten variáltak valamit. A Warspite-ot már a patch után vettem, így ezzel már az új "rendszerben" tanulok célozni. :lol:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18592 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
T-10 ben még mindig olyan torpedospam van mint a fene. 2 X-es DD átlő az egész mapon 15 torpedót. Tök vicces egy Montana méretű hajóval kerülgetni a semmiből előbukkanó szivarokat. Szóval köszi nekik, hogy a mai napnak ez lett a vége. (na jó azért nem olyan rossz ez :D )

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Phaser által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18598 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
A torpedospam egy dolog,de azt gondolná az ember,ha valaki idáig elvergődőtt, eljutott az agyáig,hogy csapatmunka nélkül meg lehet bacni az egészet deee neeem.esküszöm tier 2-ben nagyobb szervezettség van.ennyi kóválygó agyhalott ,a picsáját féltő birka nincs egy tierben sem....
tessék egy kis Montana

Már 35%-os a winrate-em vele ,sokat kell még tanulnom,hogy meglegyen a 20%....de beleszarok "élvezem" a játékot....volt egy értelmes köröm,oszt kuss fogjam de a pofám...

Szerk.igaz napok óta minden tierben szopókázok...kétszer belenézek a periszkópba,és fél banda halott....
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja sgt_dog által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.451 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.