Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #19430 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Én meg délelött ota elfelejtetem céloni ugyhogy mára elég volt. :sick:

Én betalálok eleget, de sebzés szinte semmi csak karcolásokat csinálok, és nem értem miért.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hete #19434 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
413-as hibakód, egyszer jó az oldalnak a 4 wows kép, máskor nem?

Több
9 éve 4 hete #19435 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amit írtam csak törlödöt:

Gondoltam előveszem ma a New Mexicot és a Hatsuharut, mert marha régen mentem velük

Mexico: 2 meccs, 20kt se tudtam összelőni, a csiga gyorsabb nála, a részeg orrvadász előbb lő ki egy papagájt 5km-ről, mint én ezzel eltalálni a célpontot. Régebben is ilyen volt?

Hatsuharu
3 meccs, 3 bukta, katasztrófa az a hajó amia másik gondom. Mindenki látja a torpedóimat, vígan kikerülik, 2 meccsen a t8-as és t9-es amcsi dd-k (benson, fletcher) előbb látott meg engem, mint én őket. MI?!
Első meccs t5-ben volt, kamikazebe HE-vel NULLÁT LŐTTEM, HOGY!? Modul sebzés nem jelzet. Ő miatta, egy sims miatt, meg pár ca miatt 2 torpedó találatott tudtam csak bevinni egy new yorkba, aztán látom ,hogy egyedül maradtam, mindkét ágyúmat rögtön kilőtték, és mentem is a kikötőbe.
41k xp van rajta, 115k a fubuki, amihez kéne még 70k xp, de max free xp-ből tudom elképzelni. Kapitányt meg csak skill resettel tudnám ahsználni a +5 csomót adó skill miatt, amivel sokra nem mentem vele, max kagerounál esetleg fubukinál fogom látni az értelmét.

az 1 cappel, meg a 20k sebzéssel top voltam xp-ben, mi a francot csinál a csapat?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #19439 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És megint a pofám leszakad

mit tehetnék még??
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hete vcsaba1968 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hete #19440 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

már nem is irok semmit.
Mellékletek:

Több
9 éve 4 hete - 9 éve 3 hete #19469 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok.Már máskor is de ma kiboritott ez fickó a coop-ban.Ő tier IV Kuma rombolóval játszik és Eric66100 a nick-neve.Ha nem szid valamiért akkor mint ma is,támad engem.Nem sok esélye van a VI Nürnberg hajómmal szemben de azért mégis idegesitő.
Szóval kilőttem 3 ellenséget és nem volt a környezetemben senki.Mire azt veszem észre torpedók jönnek felém...gondoltam biztos ezt még egy elsülyesztett enemy lőhette ki.Amikor látom pár km tőlem forog ám ez az Eric66100 és egymás után lővi rám a torpedókat.2 torpedója be is talált a többi sorozatokat sikerült kimanővereznem.Hát nem voltam én sem rest,kilőttem rá egy sorozatot.2 törpedóm el is találta majd ágyúimmal megsemmisitettem őt.Nem tehettem mást mert üldözött engem és folyamatosan torpedózott.(Amúgy aki közelében van,mindenkit támad torpedóival,nem csak engem)
Szerintetek mit kelett volna tennem? Hibáztam? Fogalmam sincs mi baja velem.

(Be sem ugrott hirtelen hogy fel kelett volna vennem a mecset (majd a YouTube-ra) amikor eszrevettem ezt az egészet)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Pipi__ által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.559 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.