Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #19508 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A teamkill-el azért kell vigyázni, mert ha olykor jogos is a renitensek megrendszabályozása, a rendszer figyelmeztethet és rózsaszínnel meg is jelölhet.
Nem tudom, hol a tűréshatár, eddig úgy tudtam, hogy csak a már rózsaszínűek kilövését nem bünteti, vagy a véletlenül az ellenfél irányába kilőtt, elméretezett salvót.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Gneisenau67 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19512 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Milyen érdekes, hogy két sebzéses küldi is fut és csak úgy pattognak egymás után a 460-as értékek, sebzésem leugrott a búvárbéka segge alá, találatszámom kb. ugyanakkora. mint volt.... :evil:

Több
9 éve 3 hete #19513 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hali!

Kipróbáltad már a navalt?

Alex!

Több
9 éve 3 hete #19514 Írta: BigaC
Még nem :) Májusi költségvetésbe fér talán bele, csak még sajnos konyhabútort kell vennünk - első prioritás :))

Napi dühöngő: abbahagytam mára, inkább családi mozi.
Egy meccsen belül én még ennyi ilyet nem pipáltam (ezek jó része saját hiba, de akkor is bosszantó)

- 2 hajónál is megtörténik ami biztos nálatok is párszor megesik: ördögi vigyorral nézed, hogy 4-5-6 AP-d mindjárt beköszön, már felugró citadellákat vagy kill-t vizionálsz, amikor elegánsan bevillan másik lövedék/bomba és a már süllyedő hajóba csapódnak lövedékeid :huh:
- elfelejtettem HE-ről AP-re visszaváltani Tirpitz-en... :blush:
- nem találtam el a 6km-re lévő rombolót, későn vettem észre, hogy tolat aztán füst :angry:
- és fináléként a szintén 99% biztos halálos találat Mogami előtt 1mp-el vége a meccsnek

amúgy nem vagyok dühös, azért jó kis game volt, csak ugye épp sebzést gyűjtenék :D

Több
9 éve 3 hete #19523 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A nagyon drága hajóknál mindeig a nagyon drága költségek borzasztanak el. Az Atago-m is emiatt rozsdásodik egy jó ideje a dokkban.

Több
9 éve 3 hete #19534 Írta: BigaC
visszatért a balszerencse.
megint elfelejtettem célozni...

Oldalmegjelenítési idő: 0.451 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.