Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #19593 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: nem állítom, hogy király vagyok a Zaoval. az elobb mentem egy olyan meccset, hogy egyet sem sikerult lonom :D valoszinuleg tenyleg kar volt odamennem...

ugyanakkor itt van ez a meccs, nem lett olyan rossz. pontosabban nem lett volna olyan rossz.
ha.
ha nem ide kéne tennem, hanem az oromkodobe...

zászló nélkul 166k netto,ne mondja nekem senki, hogy tizessel nem lehet farmolni :P

Részvétem. Pedig abszolút etalonnak néz ki a meccs a számok alapján.
Sajnos a hétvégére ismét jellemző volt a lehetetlen győzelmek sora (vagy inkább a tengernyi idióták tömkelege?)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19597 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: nem állítom, hogy király vagyok a Zaoval. az elobb mentem egy olyan meccset, hogy egyet sem sikerult lonom :D valoszinuleg tenyleg kar volt odamennem...

ugyanakkor itt van ez a meccs, nem lett olyan rossz. pontosabban nem lett volna olyan rossz.
ha.
ha nem ide kéne tennem, hanem az oromkodobe...

zászló nélkul 166k netto,ne mondja nekem senki, hogy tizessel nem lehet farmolni :P

látom, HE-vel lőttél ebben a csatában. nem jó a Zao AP-je, vagy olyan jól gyújt/sebez a HE ? :)

Több
9 éve 3 hete #19604 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Zao - HE úgy gyújt és olyanokat sebez HE-vel hogy az "embertelen". :) (AP-t én ennél is teljesen elhagyom)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 3 hete #19613 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Zao - HE úgy gyújt és olyanokat sebez HE-vel hogy az "embertelen". :) (AP-t én ennél is teljesen elhagyom)

Zaonal a legmagasabb a tuzgyujtas aranya, es vagy zavartalanul lohetek, 15,5-18.8km kozott lathatatlan vagyok ugye, vagy odamegyek 10km spot tavolsaggal 12km-re, behelyezkedem, megvarom mig ellovi magat masra, de innen 10 talalat egy sorozatbol minimum...

csatahajora 14-15km-re is soxor beadja a 8-10 talalatot/salvo, Ibukinal volt meg ennyire pontos agyum, de a 4*3 cso sokkal jobb...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC, SgtBala

Több
9 éve 3 hete #19619 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Zao HE spamje elég köcsög.. Iowaval full HPról láthatatlanul lőtt amíg teljesen le nem égtem.. abban a csatában két arsonist medálja lett.. ami minimum 120K sebzést jelent csak tűzből.. de nagyon utáltam érte :D

Több
9 éve 3 hete #19620 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem még nem volt szerencsétlenségem a rosszabbik oldalon lenni, de Zao-t lőttem már ki Tirpitz-el :)
Persze ami késik, nem múlik :D

Kicsit lemaradtam a japán cirkáló ágon, elkezdtem ugyan, Aobánál tartok, de minden időmet elvitték az új hajók/meg 7-esek ami a sebzés küldetésekhez kell. Ráadásul Aoba után Myoko jön, amit nincs is túl nagy kedvem végigvinni, mert ARP Myokoként elég sokat mentem vele... kár, hogy ilyenkor a kapott tapasztalat egy részét nem vihetem át ARP testvérétől. Ja persze dublonért át lehet, de tartom magam ahhoz, hogy dublonos XP-t legfeljebb csak modulra költök, a hajóig elverekszem magam :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.