Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #19659 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mennék hatsuharuval, de nálunk 4 dd, ellennél 5. Franko. Aztán az én oldalamon, ahova mentem, 1db dd volt, de kilőttek előlem. Majd a következő 2 célpontomat lelőtték előttem 6km-ről. 1 torpedó találatom volt. Így kéne elszenvednem 70k xp-ért, vagy mi?!

Majd 2 isokaze: mindenhol rombolók, sebezni nem lehet, aztán hamar kilőnek, a csapat is eltűnik időközben, vicc.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19663 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
úgy látom ez a apokaliptikus semmit se találok el 1-2 hetente periodikusan visszatér nálam.
többnyire akkor, amikor valami jobb küldetés hamarosan véget ér.
minek szenvedek én ezzel a játékkal ennyit? :O
azt hiszem kitűzök valami világos célt, hogy elmegyek egy fix hajóig, aztán uninstall.

Több
9 éve 3 hete #19664 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezzel nem vagy egyedül (nálam is visszatér időnként) de ilyen esetben abba kell hagyni a játékot és másnap folytatni. ;)
Tegnap Izumoval mentem 3 csatát és nagy nehezen lőttem össze csatánként kb 30k sebzést ! :whistle: (általában azért a 70-80k simán össze jön) elsőben pl 12k-t lőttem úgy hogy végig játékban voltam. :lol: :angry:
Harmadikban egy Ibukit 10 km-ről úgy lőttem körbe hogy egy találatom volt és az is sebzet 1290-et :lol: (pedig azért tudok célozni)
Ezután gép kikapcs és családi foglalkozás következet.
Ma beléptem és a csillagokat is lelőttem a 7es orosz cirkálóval (lsd örömködő), pihentesd ha nem megy, nem kell "erőltetni" a játékot ha rossz lapot kaptál. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #19665 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Három csata tier alján mind a 3 -szor (8t) a top tier 10 tier 3 vereség zsinórban .... :angry:
Meg ilyen csapatelosztás ...

... ezzel még nem lenne nagy baj csak egy ugyan olyan szakasz legyen nálunk is . :woohoo:

Bár a 3 top tiers ellen DD nem játszott jól, de olyan szinten OP (k) azok a hajók így is simán eldöntötték a játékot.

"Jó volt úgy neki kezdeni a csatának, hogy borítékolható volt a a vereség!" :evil:
Sajnos az összes estnél ahhol 10 hajókon múlt a győzelem és tier alján voltam & voltunk már el sem kezdődött a játék, de éreztem nem fognak jól játszani a topp hajók és vereség az összes ilyen csata az előérzetem nem téved! :ohmy:

Miért van, hogy nagy tier az már = nagy retardált játékosok ...? :(
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete geotigris9 által.

Több
9 éve 3 hete #19669 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mert nem tudnak játszani, az hogy esetleg jól lő az már a nagy Tierben nem elég. Itt már kell a taktika a jó harc pozíció megszerzése nagyon fontos itt már minden hajó nagyot lő.

Több
9 éve 3 hete #19671 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Ezzel nem vagy egyedül (nálam is visszatér időnként) de ilyen esetben abba kell hagyni a játékot és másnap folytatni. ;)
Tegnap Izumoval mentem 3 csatát és nagy nehezen lőttem össze csatánként kb 30k sebzést ! :whistle: (általában azért a 70-80k simán össze jön) elsőben pl 12k-t lőttem úgy hogy végig játékban voltam. :lol: :angry:
Harmadikban egy Ibukit 10 km-ről úgy lőttem körbe hogy egy találatom volt és az is sebzet 1290-et :lol: (pedig azért tudok célozni)
Ezután gép kikapcs és családi foglalkozás következet.
Ma beléptem és a csillagokat is lelőttem a 7es orosz cirkálóval (lsd örömködő), pihentesd ha nem megy, nem kell "erőltetni" a játékot ha rossz lapot kaptál. :)

Jó recept, én is így csinálom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.