Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #20208 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mostmár kezd kiakasztani az egész.Játszol úgy ahogy,fejlődsz és nyered a kreditet.Eljutsz egy szintig újabb hajókkal ahol ennek szinte vége.
Elkezdtem a német Cirkálókkal.Jól is ment az egész egészen a Tier VI Nürnberg-ig.Jött a VII Yorck.Na gondoltam ezzel még jobban lehet és élvezetesebb lesz játszani.A francot! Szinte az összes meccsen csak veszitem a kreditet.Kilőhetek 3-4 enemyt is és akkor is.Elég ha lesebeznek nagyjából 50%-ra.Hagytam is a Yorckot és elkezdtem a csatahajókkal.
Itt minden ok egészen a Tier V Kongo-ig.Jött minap a VI Fuso.Ugyanaz a sz@r mint a Yorck.Kilőhetek bármennyit itt is csak megy minuszba a kredit ha lesebeznek és akkor ne beszéljek ha szét is lőnek.Akkor mi van a felsőbb szinteken?Ettől 100x rosszabb?akkor mi lesz pl a Yamato-val?Vissza kell majd mindég mennem a Kongo-ra hogy legyen kreditem ha megsebeznek vagy mi a szösz?
Igy qrvára idegesitő és pocsék a game.
A képen elvesztettük,de ugyanez van legtöbbször ha nyerünk is ugyanennél az eredménynél.Totál elveszti a játék az értelmét. :angry:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20217 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
De kérdés mennyi volt DMG? Mert hiába lősz ki egy hajót ha az már alig él szinte semmit nem kapsz érte! Én nekem bőven 100.000 felett hoz a Fuso de még az Izumo is csak ritkán csinál mínuszt az igaz hogy akkor viszont jó nagyot. :blink: Az Amagi még egy közepes csata teljesítménnyel is elmegy veszteség nélkül az Izumo már nem.

Szerk: Csak úgy próba kép mentem egyet vele 3 hely 94.108 DMG működik ez.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete Kzoli által.

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20219 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pipi, ugy van, pont ahogy mondod ;) . Creditet 5ös, 6os hajókkal tudsz keresni, feljebb már átlagon felül kell teljesits ha nem akarsz minuszba kijönni.
De viszont, EZ VAN! A WoTban is, itt is...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 1 hete #20222 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG még ma is szopóágon tart. Kirov-val és két CA csapattárssal vagyunk 4 db ellen CA ellen (nálunk szinte full HP-n vagyunk, ellennél 300-2000 Hp). És nem tudtuk lenyomni őket, eltalálom, 0 sebzés, kiírja kritikus találat a 300 Hp-s Nürnberg- en és ennyi, úszik tovább, semmi sebzés. Ellen eltalál minket citadella, 3-4000 Hp mínusz. Így könnyen lehet nyerni, ha sebezhetetlenek..... Ezt már nehéz az RNG-re is fogni... Ezt ne mondja nekem senki, hogy egy darabig olyan meccseket megyek, hogy nagy sebzés, sok citadella, gyújtás stb., aztán meg hetekig örülök, ha eltalálom ellent és van némi sebzésem, és nincs itt semmi manipulálás a játékban.

Több
9 éve 1 hete #20224 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kzoli minden szavával egyetértek. Sebezni, sebezni és sebezni, mondhatta volna Lenin et. Is. Próbaképp mentem én is egyet a Fusóval. Két kill, 63K sebzés, kb ugyanannyi + kredit. Tény, hogy lomhán gyorsul - lassítani nem szabad tehát vele -, de a tizenkét nagy cső azért ott van a szeren. Nagyon szerencsétlen együttállása lehet a csillagoknak, ha valaki mínuszba megy vele.

Több
9 éve 1 hete #20225 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Pipi1495 írta: Mostmár kezd kiakasztani az egész.Játszol úgy ahogy,fejlődsz és nyered a kreditet.Eljutsz egy szintig újabb hajókkal ahol ennek szinte vége.
Elkezdtem a német Cirkálókkal.Jól is ment az egész egészen a Tier VI Nürnberg-ig.Jött a VII Yorck.Na gondoltam ezzel még jobban lehet és élvezetesebb lesz játszani.A francot! Szinte az összes meccsen csak veszitem a kreditet.Kilőhetek 3-4 enemyt is és akkor is.Elég ha lesebeznek nagyjából 50%-ra.Hagytam is a Yorckot és elkezdtem a csatahajókkal.
Itt minden ok egészen a Tier V Kongo-ig.Jött minap a VI Fuso.Ugyanaz a sz@r mint a Yorck.Kilőhetek bármennyit itt is csak megy minuszba a kredit ha lesebeznek és akkor ne beszéljek ha szét is lőnek.Akkor mi van a felsőbb szinteken?Ettől 100x rosszabb?akkor mi lesz pl a Yamato-val?Vissza kell majd mindég mennem a Kongo-ra hogy legyen kreditem ha megsebeznek vagy mi a szösz?
Igy qrvára idegesitő és pocsék a game.
A képen elvesztettük,de ugyanez van legtöbbször ha nyerünk is ugyanennél az eredménynél.Totál elveszti a játék az értelmét. :angry:

Yorck: kevesen szeretik, sokan próbálják free XP-zni. én végül megkedveltem, röviden: szinte csak HE, AP csak 10-12km alatt (lassú, magas röppálya), akkor viszont sokat sebez. Jó a lőtávolsága, célszerű ezen maradni, oldaladat értelemszerűen nem mutatni. A gyújtása sem rossz.
Jó hír: a Hipper szerintem sokkal jobb! Megéri a szenvedést, és én nem mentem sem a Yorckal, sem a Hipperrel még veszteséget.

Fuso: nekem ugyan nincs, de a haveromnak, akivel régen szakaszoztam, nagyon nehezére esett megszokni a Kongo után. Teljesen más stílus. A végére megszerette és jobb köröket ment a Kongós eredményeinél is. Bővebben a japán csatahajós topikban biztos találsz tanácsot.

Amúgy meg igen, érdemes meghagyni a legkedvencebb Tier 5,6,7 hajókat is, hogy lehessen farmolni, bár bevallom nekem ilyen szempontból beváltak a prém hajók, a Tirpitz szinte mindig sokat hoz a konyhára, de akinek van, aszerint az Atago még többet :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.