- Köszönetek: 13
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Pipi1495 írta: Mostmár kezd kiakasztani az egész.Játszol úgy ahogy,fejlődsz és nyered a kreditet.Eljutsz egy szintig újabb hajókkal ahol ennek szinte vége.
Elkezdtem a német Cirkálókkal.Jól is ment az egész egészen a Tier VI Nürnberg-ig.Jött a VII Yorck.Na gondoltam ezzel még jobban lehet és élvezetesebb lesz játszani.A francot! Szinte az összes meccsen csak veszitem a kreditet.Kilőhetek 3-4 enemyt is és akkor is.Elég ha lesebeznek nagyjából 50%-ra.Hagytam is a Yorckot és elkezdtem a csatahajókkal.
Itt minden ok egészen a Tier V Kongo-ig.Jött minap a VI Fuso.Ugyanaz a sz@r mint a Yorck.Kilőhetek bármennyit itt is csak megy minuszba a kredit ha lesebeznek és akkor ne beszéljek ha szét is lőnek.Akkor mi van a felsőbb szinteken?Ettől 100x rosszabb?akkor mi lesz pl a Yamato-val?Vissza kell majd mindég mennem a Kongo-ra hogy legyen kreditem ha megsebeznek vagy mi a szösz?
Igy qrvára idegesitő és pocsék a game.
A képen elvesztettük,de ugyanez van legtöbbször ha nyerünk is ugyanennél az eredménynél.Totál elveszti a játék az értelmét.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.