Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20196 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
1. Hétköznap reggel 10k alatti játékosszámnál Kolberggel Cleveland és Aoba volt a teteje ráadásul sziget nélküli pályán (szakasz nélkül).
2. Az új játékosok száma csak alig kompenzálja a kilépőkét és mint az előttem szóló is elmondta a zöme már magas tierben nyomja. Esténként a játékosszám valamivel 20k felett van de ez hónapok óta nem emelkedik (hacsak valami event nem indokolja).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete ladanyi által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #20197 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
És akkor úgy őszintén mi van ?! 10k v 20k játékos nem mindegy ? kilépünk a csatából ? kitolunk a többiekkel ? nem !
Troll szakaszt szerintem mindenki fogott már ki (vagy gyengébb csapatot, hajókat stb) s attól még hozható egy csata már ha akarja az ember.
A játék indulásakor v bétában ha toltad volna ezt fel sem veszed mert régebben sokkal nagyobb gondok voltak e téren, s mégis játszunk max volt egy kis kihívás. :)

Végül nem megbántásból de nem unod még ezt a siránkozást ?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 1 hete #20201 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kicsit sincsenek eldöntve a meccsek előre: reggel mentem egyet Kirov-val, jó meccs, sok találat, sebzés (BB-knek is sikerült citadellát lőni, átlagsebzés 1500 Hp/lövedék). Következő 3-4 meccs, a csapatom pillanatok alatt ledarálják, allig sebzek átlagban 2-300 Hp-kat és a messziről jövő torpedókat sem tudom kikerülni, hiába fordulnék, a hajó allig reagál rá, mintha mocsárban menne. Kösz WG!

Több
9 éve 1 hete #20202 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én mindig hétköznap játszom és napközben, tény kis Tierben nem annyira jó, de ez nem baj, hiszen ahogy telik az idő a többség nagy Tierben játszik én is. Ott viszont jó vannak jó csaták nagy vereségek és győzelmek. Miért nem játszol te is VII _ VIII tierben? ott még minden ugyan úgy működik mint lejjebb.

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20204 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem sem volt probléma eddig a létszám.Tier4 a legkisebb szint ahol néha játszok,nem értem mi a probléma.Az meg hogy,mennyi új,és régi játékos van...ha többen jönnek, neked elméletileg annál több szar csatád van ,nem?Mert ugye az újonc se tudja rögtön hova ,merre menjen.Ha csak nem ez az ideális mm,hogy összerak egy csomó kezdővel és trollkodhatsz kedvedre.:) Gondolom te is játszol már egy ideje,tolhatod magasabb tierekben is...

Ha a Kolberggel szólóban összerakott Aobákkal ,Clevelandekkel akkor gyorsan írjál a wgnek,mert akkor nagyon csúnya hiba van a mátrixban:)
szerk. megkerestem a kedvedért...szóval nem nagyon kerülhetsz Kolberggel 6os hajók közé

Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete sgt_dog által.

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20205 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Reggel, amikor kevés a csatára várakozó, néha tényleg érdekes csapat-összeállításokat sorsol a WG Fortunája... időnként vakarom is a fejem, hogy négy romboló ott, kettő itt, mi a fenének nem tudja az egyiket ide tenni és a többi... de lényeg ami a lényeg: ha ránézésre gyengébb a csapatunk, sőt az elején már látni, hogy bénáznak majd páran - a rombolóval meg sem mozdul, a csatahajós bemegy a szigetek közé, ilyesmik -, nos, éppen az ilyen ütközetekben lehet nagyon jó köröket menni, hisz nem lövik ki az ember elől a népek az összes ellent. A túlélési rátának persze nem tesz jót az ilyen csaták sora, no de a sebzésinek igen. Azt tanácsolom, hogy többünkhöz hasonlatosan Te is a kyr Pusztítók jelmondatával hajózzál ki a jokoszukei hadikikötőből:

„Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, sandorati, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.373 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.