Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #20181 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Minden csata indulásakor hiszek benne, hogy egy jó MM jön össze, de sajnos zömmel nem sikerül. Nem mindig az MM egyébként a gond, és nem is kell nekem a legjobb hajónak lenni, de azért elvárható lenne, hogy egy hármas cirkálót ne sorsoljanak már hatosok közzé és sokszor ezt sziget nélküli pályán. Kevés a játékos, nincsenek, vagy csak elvétve új belépők. Ha nem emelkedik a játékosszám nincs miből sorsolni.
Az idiótákat meg mind ismeritek, amikor 3-5 perc alatt az ellen nem veszít max 1-2 hajót, de tőletek már a csapat 60 % hulla. Na ezekbe nem szabad időt pocsékolni.
Csak mellékesen mondom, hogy persze lehetne dezertőr büntetés, de azzal csak tovább esik a játékosszám és simán kijátszható, hiszen a hajónak útirányt szabhatsz meg és otthagyod (én ilyenkor filmet nézek). A végeredmény ugyanaz mintha azonnal kilépnék szóval igazából semmiben nem gátol.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #20184 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pusztán kiváncsiságból,nem bacogatásnak szánom, áruld már el,csata elején miből szűröd le hogy szar a csapat és kilépsz?sok olyan csatám volt,(szerintem nem csak nekem)hogy papíron erősebbnek tűntünk,vagy fordítva,és "gyengébb" csapat nyert. 3as cirkáló nem nagyon kerül 6os hajók közé,ha csak nem viszed be szakaszban.....csata elején szarul helyezkedik a csapat?honnan tudod,hogy az ellenfél nem?Szar felállásból is lehet fordítanii...Persze van olyan csata ami egyértelműen bukta lesz,de akkor kihozod belőle a maximumot,lehet úgy is több kill,sok sebzés.
Ne haragudj,de azzal,hogy kilépsz semmiben nem különbözöl azoktól akiket szidsz,hogy elszarják a játékodat...te ugyanúgy elszarod másokét....meg magaddal is kibacol :) Tényleg nem csesztetni akarlak,csak nem értek egyet a módszereddel..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, vonKurz, Szete58, SgtBala, Kzoli

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20185 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyébként sokszor tényleg lehet látni már a kezdéskor, hogy bukta lesz, mikor mindenki csak forog de nem szerez magának pozíciót a harchoz. De volt olyan is ahol a csapat fele az első öt percben elhullott, de a másik felével nyertünk igaz nagyon nehezen de sikerült. Az Izumo nagyon érzékeny oldalára, de mindig úgy igyekszem állni, hogy nem bízom abban hogy a mellettem lévő oldal nem szakad át. De soha nem léptem ki, és soha nem adtam meg magam. Épp most raktam ki a japán csatahajós topikba egy képet azon látszik buktában is van azért nyereség! A szovjet Cirkálos topikban is van néhány ilyen kép amit kiraktam. Persze az is igaz, hogy kis Tierben kevés már a játékos, főként az aperigo küldetés óta hiszen oda VII hajó is kellett. De azért azt nem mondanám hogy kevés a játékos, csak sokan már VII-VIII tierben játszanak.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hete #20187 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na már látom a mostani havi gyűjtögetős küldi hátrányát... A csapatom nagy része szarik a csatára, van egy csomó küldi, aminek csak az a feltétele, hogy játsz x csatát (tehát elég ha belép és elvan). A cirkálóink hátul elvannak, forgolódnak, a csatahajóval meg nekem kell kerülgetni a repcsik torpedóit és a rombolókra vadászni...

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20190 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: Minden csata indulásakor hiszek benne, hogy egy jó MM jön össze, de sajnos zömmel nem sikerül. Nem mindig az MM egyébként a gond, és nem is kell nekem a legjobb hajónak lenni, de azért elvárható lenne, hogy egy hármas cirkálót ne sorsoljanak már hatosok közzé és sokszor ezt sziget nélküli pályán. Kevés a játékos, nincsenek, vagy csak elvétve új belépők. Ha nem emelkedik a játékosszám nincs miből sorsolni.
Az idiótákat meg mind ismeritek, amikor 3-5 perc alatt az ellen nem veszít max 1-2 hajót, de tőletek már a csapat 60 % hulla. Na ezekbe nem szabad időt pocsékolni.
Csak mellékesen mondom, hogy persze lehetne dezertőr büntetés, de azzal csak tovább esik a játékosszám és simán kijátszható, hiszen a hajónak útirányt szabhatsz meg és otthagyod (én ilyenkor filmet nézek). A végeredmény ugyanaz mintha azonnal kilépnék szóval igazából semmiben nem gátol.

no látod, az ilyen játékosoknak kellene azt, hogy mondjuk 3 egymást koveto napon, maximum 3 nulla xp-s csata, amikor vagy el se indul, vagy elindul, de nem lo, nem ter ki, nem nagyon csinall semmit, aztán 1 ora bann, 1 nap bann, permabann.

aztán ha még elotte abbahagyja emiatt, akkor lessz egy csomo elégedett játékos, akit nem szopatnak az ilyen "censored" alakok, es az elégedett játékos az bezony jó üzlet a WG-nek is... ezt hívják ugy, hogy win-win helyzet :)
értelemszerűen ez lehet hogy lassítja a regisztráltak számát, de a valódi játékosok száma ettől még növekedni fog...

ui, mutassál pls, csak egyetlen csatát, ahol a hármas cirkálot besorsolta a hatosok közé...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
9 éve 1 hete #20194 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
hatosok közé semmiképp, hacsak nem mész troll szakaszban :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.385 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.