Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #20120 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tartom magam rossz cv játékosnak, de ekkor elküldtem a wargaming csapatát a bús pi...ba. A gépeim hullottak mint a legyek, egy erősebb tengeri szellő is elég volt hozzá, a bombázóim pedig úgy döntöttek, bazd ... most semmit sem fogunk eltalálni..... a torpedóvető gépeim pedig szinte el se jutottak a célig. Miért kell a wg-nek belenyúlni a játékmenetbe? Ez valami perverz dolog náluk? Már WOT-al nem is játszok, amint belépsz a csatába, eldőlt a játék...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete GaiusHun által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #20124 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: Sajnos 10-15 csatából még mindig csak 3-4 tudok játszani a többiből kilépek. Kár, hogy nem emelkedik a játékosszám, így sajnos ezen szinten ragadtam. Kár a játékért.

Ha már az elején kilépsz, mi a fenének lépsz be egyáltalán? :dry: Ha az életben nehézségbe ütközöl ,akkor onnan is kilépsz ? Ezt a baromságot, kérlek tedd meg azt a szívességet a többi játékosnak, hogy nyomsz egy unistallt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala, Kzoli

Több
9 éve 2 hete #20135 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő
Alakul a mai este. Leültem kicsit játszani:

1 vereség Chapayevvel
8 vereség Taihoval

...úgy látszik hétvégén vannak csak jó szériák, hétköznap halál esélytelen. Amire meg lesz az 1000. csata lemegy a winrate 54%ra :/

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #20142 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
3 csata 140k minusz

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hete #20154 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta:

ladanyi írta: Sajnos 10-15 csatából még mindig csak 3-4 tudok játszani a többiből kilépek. Kár, hogy nem emelkedik a játékosszám, így sajnos ezen szinten ragadtam. Kár a játékért.

Ha már az elején kilépsz, mi a fenének lépsz be egyáltalán? :dry: Ha az életben nehézségbe ütközöl ,akkor onnan is kilépsz ? Ezt a baromságot, kérlek tedd meg azt a szívességet a többi játékosnak, hogy nyomsz egy unistallt.

Ezzel teljesen egyet tudok érteni. A minap amikor azt mondtam a passzív játékot büntetni kellene akkor azt írták, hogy független okok is lehetnek. De Íme itt az ékes bizonyíték arra, hogy vannak abszólute Team Killer játékosok!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #20162 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt mondjuk meglehete oldaani un.dezertör büntetés azza ha kilép akor kap büntit.

Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.