Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 6 napja #20603 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Legalább megtanultad h a Bermuda háromszög felé máskor nem kalandozunk! :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 napja #20604 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Legalább megtanultad h a Bermuda háromszög felé máskor nem kalandozunk! :evil:

xDDDD

Több
9 éve 5 napja #20608 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még adok pár csata esélyt ennek a rakás fosnak, de ha így megy ezután is, eladom a picsába és hagyom ezt az ágat. Egyszerűen vicc az egész, hogy egy VI-os BB sokkal jobb, mint ez a rakás ócskavas.

A napokban egy Fuso-val akadtam össze, 1 v 1-be. Ő már sebzett volt én full HP-n, hát nem sokon múlt, hogy ő csinált ki. Nagyon azt látom a WG részéről, hogy tier VII-VIII felett úgy van már megalkotva a játék, hogy prémet vegyél, mert anélkül nem tudsz haladni (ebben a csatában nem sokat sebződtem, de mivel allig sebeztem stb. kreditet sem igen kaptam, és hiába nyertünk, mínuszos volt a kör).
Asszem visszaveszek egy VI-os BB-t és hagyom az e- felettieket....
Mellékletek:

Több
9 éve 5 napja #20609 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta:

BigaC írta: nem az a baj, hogy berak, hanem hogy sokkal gyakoribb, mint lefelé :)
nem is tudom, mikor láttam utoljára csatát Tirpitz-el, hogy én voltam a legmagasabb. (hehe az első héten sokat, conspiracy rulez)

szerintem ez azt jelenti, h magasabb tirben még mindig jóval kevesebb a hajó mind alsó meg középben...

Ez minden bizonnyal így is lesz mindig, mert pl a Yamato javítás merülés után 300.000 kredit. Ez egészen pontosan azt jelenti kizárólag prémium előfizetéssel van esélyed arra, hogy ne legyél folyton mínuszban vele.

Több
9 éve 5 napja #20623 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

pkrusi írta: ez mekkora egy geci cheat, hogy egy láthatatlan erő lövi le a repülőimet?
fu bakker, iylet még nem láttam. környéken se hajó se repülő és a saját egységeim csak hullanak

mondjuk így aludva egyet rá, még mindig nem értem hogy sikerült ezt összehozni. de remélem csak egyedi eset volt, és többet nem találkozom ilyennel.

Több
9 éve 5 napja #20637 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam megyek a Yamatoval egyet, egész jó leosztás az elején a csapatba két Yamato egy Montana egy Triptiz na és kit rak az én oldalamra? Igen Igen egy okos bátor ( igazi gyáva balf@sz). Akit úgy lőnek hogy vissza nem lő egyszer sem. Az ilyen minek játszik? De ez hagyján Minek vesz ilyen hajót?

Oldalmegjelenítési idő: 0.443 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.