Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 6 napja #20559 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Sokan vették meg a májusi fizuból... előbb-utóbb megtanulnak vele játszani... addig is engedd udvariasan előre őket... :)

Sajnos van olyan nem ritkán, hogy hármat is tesznek belőle egy csapatba és hát annyira lehet tudni, hogy ügyetlenek. Példa kimentem mert lövi egy másik Trip meg egy nortcaroina, ő meg szépen lelép én meg harcolok két BB 13km belül még szerencse hogy Trp pont olyan jó játékos volt mint ő így hamar merült az NC kicsit később de ráment a Hp fele és ez nem az első eset volt ha nem a sokadik így aztán merüljenek csak nyugodtan engem nem zavar a jövőben az biztos.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #20560 Írta: Kzoli

BigaC írta: én mondjuk leszarom, mit gondolnak rólam a Tirpitz-el :), igyekszek és kész, bár tegnap is kaptam egy noob camper beszólást, mert visszaindultam bázist védeni. amit persze el is buktunk. lehet, hogy óvatosabban játszom vele a kelleténél, de én sem szeretek korán csobbanni.
egyébként így utólag, és is várhattam volna egy T8-as csatahajóra, mondjuk a North Carolinára, és utána megvenni. addig csak egy 8-as cirkálóm volt, most már van jópár 8-as hajó, úgyhogy kezdek belerázódni, és az NC-t is könnyebb lesz majd használni a Tirpitz után.

Nem az a kérdés mivel játszol ha ne az hogyan. Engem személy szerint nem a Trp zavar, hanem az hogy nagyon szarul játszanak vele.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja Kzoli által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #20561 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

ez a 4 csata minusz 150k-t hozot :sick:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #20562 Írta: Kzoli
Azt azért még hozzá teszem, hogy a rombolókkal játszok nagy része éppen ebben a cipőben jár, a 80% szart sem ér, ami viszont gáz ebben a kategóriában, hogy fel sem tűnik a gyökérnek az az apró tény hogy nem tud vele játszani mert kilövik a játék kezdés után egy perccel, akit meg nem, az csak nyomkodja a térképet meg kerüli a csatát.

Szóval köztük 20% akivel tényleg jó játszani, de azokkal aztán valóban teszi a dolgát foglal, kiszedi az ellen rombolóit, közben pedig kapja az oltalmat a Cirkálóktól én pedig a BB- vel támogatom a csapatott hátulról és persze lekötöm az ellen BB hogy többiek tudják tenni a dolgukat.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja Kzoli által.

Több
9 éve 6 napja #20566 Írta: Kzoli
Na ez még hiányzott nekem mára :silly: Rózsaszín Trptizzel egy csapatba szerencsére hamar merült.

Mellékletek:

Több
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #20567 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én sem a Tirpitz ellen beszélek , hanem csak a vele játszók ellen :lol: . Szivesen használnám én is, de később vmikor esetleg
végülis ott a gond, h Ő a leglátványosabb, v ismertebb prém hajó, s sokkal egyszerűbb beszerezni, mind pl egy sima 8as hajót... :whistle: Ha valaki a lépcsőfokokon jut el egy 8asig, már kb tudni fogja h mire is valo
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.492 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.