- Köszönetek: 752
Sajnos van olyan nem ritkán, hogy hármat is tesznek belőle egy csapatba és hát annyira lehet tudni, hogy ügyetlenek. Példa kimentem mert lövi egy másik Trip meg egy nortcaroina, ő meg szépen lelép én meg harcolok két BB 13km belül még szerencse hogy Trp pont olyan jó játékos volt mint ő így hamar merült az NC kicsit később de ráment a Hp fele és ez nem az első eset volt ha nem a sokadik így aztán merüljenek csak nyugodtan engem nem zavar a jövőben az biztos.Szete58 írta: Sokan vették meg a májusi fizuból... előbb-utóbb megtanulnak vele játszani... addig is engedd udvariasan előre őket...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: én mondjuk leszarom, mit gondolnak rólam a Tirpitz-el
, igyekszek és kész, bár tegnap is kaptam egy noob camper beszólást, mert visszaindultam bázist védeni. amit persze el is buktunk. lehet, hogy óvatosabban játszom vele a kelleténél, de én sem szeretek korán csobbanni.
egyébként így utólag, és is várhattam volna egy T8-as csatahajóra, mondjuk a North Carolinára, és utána megvenni. addig csak egy 8-as cirkálóm volt, most már van jópár 8-as hajó, úgyhogy kezdek belerázódni, és az NC-t is könnyebb lesz majd használni a Tirpitz után.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.