Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #20546 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen, a full gáz kell neki. Az ágyú is kellemes. Tegnap 4 csata vele, mindegyikben volt rózsaszín és AFK "csapattag" is egyszerre.. Mindegy elraktam a dokkba, elöveszem inkább a Yorck-ot és a Pensacola-t.

Az egyik csatában az AFK tagunk érdekes volt. Amikor az enemy cirkálók elkezdték végre lőnni közelről (8km kb) a hajó viszonozta tűzet! BOT gyanus volt.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja stevedoki által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #20549 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Kirov ugy fordul mint a terhes vizilo(bár a vizilovak meglepöen gyorsak)de az eddigi tapasztalat alapján az orosz cirkáloknak nem erösége a fordulékonyság.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 6 napja #20550 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Van egy új alap szabályom! Soha de soha ne bízz meg Triptizzel játszóban!! A nagy többség nincs felkészülve egy Tier: VIII hajóra megvette és kész. Ennyi töketlen gondolkodni nem tudó játékost mint ezekkel a hajókkal soha nem láttam, lőni nem tudnak, kapnak két lövést menekülnek, taktika nulla, alapvetőleg félhulla hajókra vadásznak. Az biztos én soha nem megyek velük többet és nem is mentem ki őket jobb ha az elején merülnek akkor legalább nem zavarnak. Itt olyanokat írnak róluk mintha űrhajók lennének de nem érnek szart sem ha játszani meg nem tudnak velük. ufff én megmondtam. :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, DragonZ

Több
9 éve 6 napja #20552 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokan vették meg a májusi fizuból... előbb-utóbb megtanulnak vele játszani... addig is engedd udvariasan előre őket... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, DragonZ

Több
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #20554 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is van kedvenc történetem velük :evil: , egyik csatában a tirpicc hagyja h kiszedjenek, segitség nuku, majd elindul teljes gőzzel az ellen felé, elküldöm melegebb vidékekre s megjósolom neki h 1 percen belül ő is meghal. Mit ad Isten, izé, h hogy nem elvtársak, le se telt a perc halott volt...
1-2 csata mulva, egy tirpicc mellém fordul, összeragadunk, persze h oldallal az ellen felé, fél perc s mind2 viz alatt... Kb akkor tudatosult bennem, h valószinüleg sokan megvették az elmult napon ezt a 8as prémet, olyanok akik nem kellett volna... :lol: :lol: :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja leopardusz által.

Több
9 éve 6 napja #20557 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
én mondjuk leszarom, mit gondolnak rólam a Tirpitz-el :), igyekszek és kész, bár tegnap is kaptam egy noob camper beszólást, mert visszaindultam bázist védeni. amit persze el is buktunk. lehet, hogy óvatosabban játszom vele a kelleténél, de én sem szeretek korán csobbanni.
egyébként így utólag, és is várhattam volna egy T8-as csatahajóra, mondjuk a North Carolinára, és utána megvenni. addig csak egy 8-as cirkálóm volt, most már van jópár 8-as hajó, úgyhogy kezdek belerázódni, és az NC-t is könnyebb lesz majd használni a Tirpitz után.

Oldalmegjelenítési idő: 0.437 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.