- Köszönetek: 1105
pkrusi írta:
pkrusi írta: ez mekkora egy geci cheat, hogy egy láthatatlan erő lövi le a repülőimet?
fu bakker, iylet még nem láttam. környéken se hajó se repülő és a saját egységeim csak hullanak
mondjuk így aludva egyet rá, még mindig nem értem hogy sikerült ezt összehozni. de remélem csak egyedi eset volt, és többet nem találkozom ilyennel.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
pkrusi írta:
pkrusi írta: ez mekkora egy geci cheat, hogy egy láthatatlan erő lövi le a repülőimet?
fu bakker, iylet még nem láttam. környéken se hajó se repülő és a saját egységeim csak hullanak
mondjuk így aludva egyet rá, még mindig nem értem hogy sikerült ezt összehozni. de remélem csak egyedi eset volt, és többet nem találkozom ilyennel.
találkozni fogsz, ugy hívják, hogy Atlanta.
xar kis jószág, 6,5km spot távolsága van levegobol, gondolom ha jo a kapitány és ide jó kapitány kell, mert amugy a hajo nem ér semmitszal ha jo a kapitany, akkor ez olyan 5,9km... közben brutális légvédelme van, tényleg durva, nincs ilyenem, de ha a 20% rangeAA-t is feltod rá tenni, és miért ne tudnad, Kongora is lehet
akkor 7,2km-rol daráll...
+valszinu nem azzal találkoztálde a Des Moines is tud ilyent, mármint nem olyant, hogy láthatatlanul lő a légvédelem, hanem olyan messzirol és olyan durvát, hogy meglepődni sincs idod...
egyéb kedvelt légvédelmi helyek messze lövő cirkálóval még a szigetek tuloldala, ahol várhato a repulo, soxor meg lehet szivatni meccs elején a cv-ket - ha óvatlanul derít fel
Teljesen igazad van.Kezdhetnének valamit ezzel a rengeteg afk játékossal.Most én is így jártam.A top csatahajónk volt az.tyer82 írta: Na itt a hétvége
A sok gyökér recskabajnok mind a csapatomban. Csatánként 2-3 AFK játékos mindig van (mert hát ugye a gyémántos küldik nagy részénél elég belépni, játszani, eredményt felmutatni nem kell, minek is az....)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.