Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 5 napja #20640 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

pkrusi írta:

pkrusi írta: ez mekkora egy geci cheat, hogy egy láthatatlan erő lövi le a repülőimet?
fu bakker, iylet még nem láttam. környéken se hajó se repülő és a saját egységeim csak hullanak

mondjuk így aludva egyet rá, még mindig nem értem hogy sikerült ezt összehozni. de remélem csak egyedi eset volt, és többet nem találkozom ilyennel.

találkozni fogsz, ugy hívják, hogy Atlanta.
xar kis jószág, 6,5km spot távolsága van levegobol, gondolom ha jo a kapitány és ide jó kapitány kell, mert amugy a hajo nem ér semmit :) szal ha jo a kapitany, akkor ez olyan 5,9km... közben brutális légvédelme van, tényleg durva, nincs ilyenem, de ha a 20% rangeAA-t is feltod rá tenni, és miért ne tudnad, Kongora is lehet :) akkor 7,2km-rol daráll...
+valszinu nem azzal találkoztál :) de a Des Moines is tud ilyent, mármint nem olyant, hogy láthatatlanul lő a légvédelem, hanem olyan messzirol és olyan durvát, hogy meglepődni sincs idod...

egyéb kedvelt légvédelmi helyek messze lövő cirkálóval még a szigetek tuloldala, ahol várhato a repulo, soxor meg lehet szivatni meccs elején a cv-ket - ha óvatlanul derít fel :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 napja #20642 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

pkrusi írta:

pkrusi írta: ez mekkora egy geci cheat, hogy egy láthatatlan erő lövi le a repülőimet?
fu bakker, iylet még nem láttam. környéken se hajó se repülő és a saját egységeim csak hullanak

mondjuk így aludva egyet rá, még mindig nem értem hogy sikerült ezt összehozni. de remélem csak egyedi eset volt, és többet nem találkozom ilyennel.

találkozni fogsz, ugy hívják, hogy Atlanta.
xar kis jószág, 6,5km spot távolsága van levegobol, gondolom ha jo a kapitány és ide jó kapitány kell, mert amugy a hajo nem ér semmit :) szal ha jo a kapitany, akkor ez olyan 5,9km... közben brutális légvédelme van, tényleg durva, nincs ilyenem, de ha a 20% rangeAA-t is feltod rá tenni, és miért ne tudnad, Kongora is lehet :) akkor 7,2km-rol daráll...
+valszinu nem azzal találkoztál :) de a Des Moines is tud ilyent, mármint nem olyant, hogy láthatatlanul lő a légvédelem, hanem olyan messzirol és olyan durvát, hogy meglepődni sincs idod...

egyéb kedvelt légvédelmi helyek messze lövő cirkálóval még a szigetek tuloldala, ahol várhato a repulo, soxor meg lehet szivatni meccs elején a cv-ket - ha óvatlanul derít fel :)

az a baj, hogy ez rögtön a meccs elején van már... felszállnak bombázóim és rögtön kapom az infót, hogy támadás alatt vannak...

mióta fent van az új patch, azóta hullanak maguktól a repcsik:/

Több
9 éve 4 napja #20662 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na itt a hétvége :S A sok gyökér recskabajnok mind a csapatomban. Csatánként 2-3 AFK játékos mindig van (mert hát ugye a gyémántos küldik nagy részénél elég belépni, játszani, eredményt felmutatni nem kell, minek is az....)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 4 napja #20664 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Na itt a hétvége :S A sok gyökér recskabajnok mind a csapatomban. Csatánként 2-3 AFK játékos mindig van (mert hát ugye a gyémántos küldik nagy részénél elég belépni, játszani, eredményt felmutatni nem kell, minek is az....)

Teljesen igazad van.Kezdhetnének valamit ezzel a rengeteg afk játékossal.Most én is így jártam.A top csatahajónk volt az.

Több
9 éve 4 napja #20665 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Múlt héten a CV-kre volt az a küldi, hogy játsz 10 csatát, most a BB-kre van ilyesmi és ez meg is látszik. Pedig csak annyit kellett volna tenni, hogy mondjuk az is a küldi feltétele, hogy legyél a top 8 xp szerző közt pl. Ekkor már valamit tenni is kéne.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 napja #20668 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A nagy csaoat

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.