Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #21169 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na én asszem most adom fel a játékot. Ma 5. meccsre sikerült leszórzóznom Farragut-to, 4 meccs alatt, amit buktunk 1200-1600 xp-t szereztem, átlag 2 kill csatánként, benne voltam a top 3 xp szerző közt és mindet rendre buktuk. Majd 5 csatában kitorpedózott ellen DD és azt nyerjük!!!! A napokban folyton ez van, már tele a tököm. Persze, vannak véletlenek, szarabb csaták, de ami a WG-nél folyik az már nem véletlen. Ja, és érdekes, hogy próbáltam kikerülni a torpedót, de az amcsi csatahajókat megszégyenítő lomhasággal fordult a hajó (persze, a BB-k mostanában a 4-5 km-ről kilőtt torpedókat is vígan kikerülik....)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #21170 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
3.2-röl és vigan elfordult

Több
8 éve 11 hónapja #21172 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
hát mostanában nem túl szórakoztató nekem ez a játék...
inkább játszok Stellarist... :)

Több
8 éve 11 hónapja #21177 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyszóval szar az egész :D
Egyre több a megmagyarázhatatlan "véletlen". Sokszor érzem úgy, ha a játék azt mondja bukó széria, akkor annyi, nem tudsz mit tenni. Ilyenkor jönnek azok, hogy az ellen pár perc alatt bedarálja a csapatot. A csapatom sebzése minimális, míg az ellenek kedvez az rng végig a csatában (azért mikor egy full hp-s csatahajó párharcot vív egy hasonló tierű, leharcolt BB-vel, és rendere allig sebez az ellenfélen, míg az egymás után lövi a több ezer HP-s sebzéseket...).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 11 hónapja #21184 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Egyszóval szar az egész :D
Egyre több a megmagyarázhatatlan "véletlen". Sokszor érzem úgy, ha a játék azt mondja bukó széria, akkor annyi, nem tudsz mit tenni. Ilyenkor jönnek azok, hogy az ellen pár perc alatt bedarálja a csapatot. A csapatom sebzése minimális, míg az ellenek kedvez az rng végig a csatában (azért mikor egy full hp-s csatahajó párharcot vív egy hasonló tierű, leharcolt BB-vel, és rendere allig sebez az ellenfélen, míg az egymás után lövi a több ezer HP-s sebzéseket...).

hát nekem is van ilyen érzésem. de ezt nem lehet bizonyítani :)
én sem értem mitől vannak ezek a hullámok...
mert nem az van, hogy véletlenszerűen eloszlik, hanem tényleg vannak bukó időszakok, akár több nap.
bár nem nagyon értem, mi lenne a WG szándéka az ilyen manipulációval...
de az biztos, hogy számítástechnikában igazi véletlen szám nincs :D

Több
8 éve 11 hónapja #21190 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem értelek benneteket, mint ahogy nem értem az összeesküvés-elméleteket sem. Ha valaki a második ligából feljut az elsőbe - a focihasonlatokat általában mindenki érti - ugyanaz a csapat már harmatosan muzsikál. Ennyi, :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.