Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #21224 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Rendben van de ugye most abban mi élmény van nekem, hogy a Yamatavola porrá lövök pl egy Tripet 18km-ről? semmi, védekezni sem igen tud lő kettő hármat aztán vége. A nagy tieres hajók meg 20-26 km -ről lövik egymást több kevesebb sikerrel. mire lemegy a játék idő elövik egymás Hp a felét aztán vége a játéknak. Nem egy nagy élvezet sajnos. A foglalásokat meg VIII, IX, esetleg ha vannak VII hajók csinálják azok tekeregnek a messziről jövő lövések elől és közben ütik egymást is. Én 18 19 km játszok a yamatoval sokszor az is nagyon messzinek látszik de tudom az az ideális távolság vele. Ja és nem lerohanásra való ha nem cirkáló támogatásra odapörkölni vele segíteni a gyors cirkálókat.

Az a részen nagyon jó tud lenni mikor olyanokkal vagyok akik tudják mit és hogyan kell csinálniuk volt olyan úsztam szépen körülöttem két romboló előttem mögöttem cirkálók és szépen mentünk előre le is daráltuk az ellent. De ez nagyon ritka esemény, a fenti gyakoribb sajnos.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #21232 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát fatyom

honan kerül elö ez a sok töketlem majom
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #21241 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
én valószínűleg többet vagyok itt, mint amennyit játszom... feladtam ugyanis, hogy akár egy hajómat is lenullázzam.. :)

amúgy nektek nem sok ebből az időjárásból? oké, hogy tud esni az eső, vizes a kamera, de jobb szerettem napos/tiszta időben játszani, de legalább legyen sokkal kevesebb.

Több
8 éve 11 hónapja #21244 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: amúgy nektek nem sok ebből az időjárásból? oké, hogy tud esni az eső, vizes a kamera, de jobb szerettem napos/tiszta időben játszani, de legalább legyen sokkal kevesebb.

Ezzel én is így vagyok ;) le is írtam nekik pár napja mikor küldtek egy újabb "kérdőívet". :)

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #21249 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ugyan mit kellene még csinálni hogy nyerni is tudjak a sok retardált, idióta, barom csapatárs melett.Tiz kör alatt nem tudtam leduplázni a Murmimat fel is adom nem lesz duplázva.Arrol nem is beszélve mostanság folyamatosan tier 7-be teszi min 80% ban.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja nagyfater által.

Több
8 éve 11 hónapja #21251 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Semmit én spec most játszottam 4 játékot mindegyik bukta, kiléptem a fenébe nem játszom, idiótákra nem pazarlok időt és energiát. Majd játszom később mindig az első háromban végeztem de vagy nem foglaltak vagy kilövették magukat.

Ezért Fater ilyenkor dobni kell a játékot.

Oldalmegjelenítési idő: 0.503 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.