Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #21063 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nincs is jobb, mikor az MM a tier VII-es CV-t bebassza full tier VIII-ba.... A Hiryu támadóhullámából 1 bombázó érte el a magányos ellen BB_t, kész élvezet így játszani, szerencsére hamar kilőttek, így nem nekem kellett kilépnem csatából.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #21071 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
ez azért röhej

minden találat kevesebbet sebzet 150-nél de a tüzek a dupláját hozták ezt azért át kéne gondolniuk a WG-nél.
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #21082 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eddig se volt semmi a lövési pontosság és sebzés, de ami napok óta megy (gyanítom a patch-ben megint elbasztak valamit). Lövök egy próbalövést, beállítani az előretartást, majd mikor látom, hova menne kb. megy a többi, de hol 1-2 hajóhosszal előrébb, hol mögé csapódnak be, mintha vízszintesen csúszkálna a célzókör. Ugyan ez szigetek feletti átlövésnél, egyik salvo a csillagokat is leszedné, olyan ívű pályán megy, a következő meg mintha a víz felszínnel párhuzamosan, majd a szigetbe csapódik.
Első salvo-m Mogamiba Amagival citadella, köv 2 salvo-ból van 2-3 találatom is, 0!!! sebzés.
Arról nem is beszélve, mikor DD-vel füstben vagyok (nem volt repülő a közelben), én nem látom ellen DD-t, de ő észlel (álcafestéssel is el voltam látva) és szarrá lő.... Gratulálok a WG-nek... Nem kellett volna hozzányúlni a nyílt béta állapothoz, azóta csak romlott az egész.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja tyer82 által.

Több
8 éve 11 hónapja #21083 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
DD észlelhetett a fogyóeszköz felderitéssel is
szigetek felett mikor átlősz, nem tartod rajta a vizszintes vonalat a célhajón mert nem látsz rá, ha picit lennebb tartod, a szigetbe fog csapóni, ha meg fennebb, átszáll felette

Több
8 éve 11 hónapja #21107 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Meg azért mert eltaláltad még nem fog sebződni :)

Több
8 éve 11 hónapja #21142 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt a röppálya kérdést én is észre vettem néha lövök olyat mintha kézzel dobnék utána már jó, de ez elég gyakran előfordul sajnos.

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.